Związku z propozycją nowości na forum wychodzę do was z tą kwestią.
Okazuje się, że część gości naszego działu chętnie by zobaczyła jak idzie konkretnym typerom w typowaniu ligi polskiej. Aby tego dokonać trzeba by wprowadzić ranking zagranych typów w naszym dziale.
Nie wiem czy jesteście za, ale ja uważam to za trafne posunięcie i godne naszej uwagi.
Jeśli by ranking ruszył to każdy pisząc analizę i poddając typ będzie zobowiązany do podania stawki, kursu i jednostki. Po zakończeniu całkowite rywalizacji wszystkie typy danego gracza z działu liga polska zostaną odnotowane w stosownym temacie rankingowym i podsumowane. Po całkowitym zsumowaniu typów z całości działu byłby tworzony ranking tygodniowy i całościowy.
Myślę, że wprowadzenie tego rankingu pokaże "who is who" w dziale liga polska. Oczywiście jeśli ranking by ruszył to nadal w konkretnym ligowym temacie obowiązują te same zasady: może pisać analizy, ale one są wliczanie do rankingu, także wszędzie tam gdzie będzie poddana propozycja do grania. Natomiast luźne pisanie czy też informowanie o kontuzjach, banicjach kartkowych nie będzie wliczana i będzie nadal bardzo mile widziana.
Tak naprawdę od was zależy czy ten nowy temat ruszy. Ja osobiście uważam, że warto, ale decyzja należy do was