...czas na maly rachunek sumienia i refleksje...
ostatnie 9 typow by rockeman:
st.louis-phoenix over 5,5 przegrany
edmonton-detroit over 5,5 przegrany
NJ-TB 1 wygrany
cracovia-zagłębie 1 pk przegrany
rennes-monaco 1 przegrany
sevilla-real over 2,5 przegrany
ottawa-boston 2 przegrany
montreal(-1,5)-toronto 1 przegrany
carolina-florida 2 przegranyśmiem wysunąc równie śmiałą jak i kontowersyjną teorie, że nie szło ostatnio zbyt miodowo
nie mozna jednak o takich sytuacjach zapominac, mowic : było-minęło. Kiedy coś idzie nie tak, każdy profesjonalny gracz powinien sie zatrzymac i oddac zadumie. nalezy zostanowic sie nad wlasnymi pickami, przeanalizowac swoją gre, odnalezc błedy, znaleźc zródła niepowodzen. Wlasciwa i sumienna analiza wlasnych porażek powinna sprawic, ze w przyszlosci nasze typy beda jeszcze doskonalsze, a my sami unikniemy wczesniejszych błedów.
moja ostatnia skutecznosc (1 typ trafiony na 9) zmusila mnie własnie do przemysleń. w głowie zaczely wirowac mysli (a przestrzen do tego mialy sporą) pojawiały sie setki pytań! co zrobilem źle? dlaczego wybralem akurat te picki? o czym zapomnialem przy analizie? na co nie zwrocilem odpowiedniej uwagi? co poszlo nie tak? czego moglem sie spodziewac, a czego jednak nie przewidzialem? itd. itd. tak wiec myslalem... analizowalem... dociekałem... trwalo to juz z dobre 1,5 minuty... gdy nagle... EUREKA!! Wnet zrozumialem w czym tkwil problem!! ja po prostu mialem pecha!! tak tak moi drodzy, to pech!! ja jestem zajebistym typerem, picki byly suuuuuper (
Experto na pewno sam to potwierdzi) wiec... to musial byc pech
no cóż... na pecha nie ma rady
no... eh...
jak pech to pech
"jak ktos ma pecha, to nawet w drewnianym kościele cegła mu na łeb spadnie" ... i ja wlasnie tak mam... tzn nie nie nie, ja nie chodze do koscioła , nie nie nie i jeszcze raz NIE!!! SATAN SATAN SATAN ołrajt
ale nie wiedzialem jak zmienic to powiedzonko, wiec napisalem w wersji pierwotnej.
no nic, jutro zapodam kolejne super picki, ale jesli pech mnie do tego czasu nie opusci, to beda one znow wtopione