#1740155 - 03/11/2007 06:37
Re: jak zagadać...? [9]
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
witam, wrocilem z piwka  dowiedzialem sie paru rzeczy od znajomych na temat panny  laska podobno jest taka, ze wie, ze moze miec kazdego faceta i raczej dluzej niz miesiac z facetem nie jest... w sumie to mnie troche zmartwilo... byloby trzeba zrobic jakies pozytywne wrazenie i zwrocic uwage czyms innym byc innym niz reszta kolesi ktora probuje zwyklego bajeru chlopaki co robic? pierniczek jakis pomysl? PS dzis napisalem do Niej na fotce (wiem, ze zle zrobilem, ale nie mialem za czyms czekac) napisalem cos w stylu, ze widzialem ją w eupforii i ze i tak mnie nie pamieta itp, odpisala, ze mnie dobrze kojarzy i pozdrawia co robic? czas przejsc chyba do jakiejs ofensywy 
|
Do góry
|
|
|
|
#1740201 - 03/11/2007 07:01
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
|
laska podobno jest taka, ze wie, ze moze miec kazdego faceta i raczej dluzej niz miesiac z facetem nie jest... w sumie to mnie troche zmartwilo... Hagi a nie pomyślałeś, że to faceci uciekali gdy zobaczyli, że poza urodą dziewczyna nie ma nic ciekawego do zaoferowania  PS. Ale Ci się oberwie od Pierniczka za tą akcję na fotce  no wlasnie chyba tak jest, z tego co sie dowiedzialem to kolorowo nie jest... wiem wiem , dostanie mi sie  ale ciezko bylo w jakis inny sposob zlapac kontakt cholera wie co dalej robic
|
Do góry
|
|
|
|
#1740234 - 03/11/2007 07:14
[Re: Pierniczek]
|
Carpal Tunnel
|
Ale HAGIi ja nadal nie wiem co konkretnie ode mnie chcesz? Powiedź mi jakie sa możliwości zebyś mógł sie z nią skontaktować? komórka, mail, sms, fotka.pl mnie nie interesują. Tylko w realu. a widzisz jakies inne mozliwosci oprocz wynienionych i nie pasujacych Tobie? oczywiscie chcialbym sie spotkac w Realu, ale widzisz jakas opcje inna? Jej znajomi raczej odpadaja... w takim razie jak mam inaczej sie z Nia umowic? bo ja innej opcji nie widze jak komorka badz GG najwazniejsze aby do spotkania doszlo, potem bede myslal jak dobrze wypasc choc uwazam, ze z tym problemu nie bedzie aby ją zaintrygowac swoją osobą. podstawa aby doszlo do spotkania... i tu mi brak pomyslu, bo zwykly es w stylu: spotkamy sie? - odpada
|
Do góry
|
|
|
|
#1740241 - 03/11/2007 07:17
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/05/2002
|
oczywiscie chcialbym sie spotkac w Realu
Niektórzy to mają fajnie- Real, a u mnie tylko Biedronka ...
|
Do góry
|
|
|
|
#1740255 - 03/11/2007 07:22
[Re: Pierniczek]
|
Carpal Tunnel
|
HAGIi nie polecam gg - nic nie osiągniesz...ona pracuje, studiuje? studiuje, w sumie to z kolezanka na tym samym roku, takze plan moglbym zalatwic, ale laska przewaznie nic nie daje bez zgody drugiej osoby...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|