#1770649 - 12/11/2007 04:08
Re: jak zagadać...? [9]
[Re: Pierniczek]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Lupus nie umówię się z Tobą ja nie faja, wiec zle trafiles. Ale jest odpowiedni temat na forum do wklejania fot i jakos nie pamietam bym widzial tam Twoje. A moze po prostu sie boisz? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1770676 - 12/11/2007 04:17
[Re: connor]
|
Tata
Meldunek: 27/01/2007
|
[quote=Gib01]To co jestesmy umowieni? To w koncu na to piwo czy na drinka? pozdro gib01 Piwa nie piję a drinka na pewno wolałbyś z Kimś innym No i nie umawiam sie z nieznajomymi Z nieznajomymi.. zawsze mozna sie poznac..  zart  fotka Giba z avatara jest sprzed roku, wiec teraz lepiej wyglada Oj kolego ..nie dosc ze caly czas Rysio mi plaskacze sprzedaje to Ty mnie jeszcze postarzasz...  ale fotke mogla by nieznajoma kolezanka zdjecie wkleila to bym sie nie obrazil 
|
Do góry
|
|
|
|
#1770683 - 12/11/2007 04:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Myślę shane, ze nikt się nie podnieca, to po prostu ludzka ciekawość. A dama, która udziela się w tym temacie boi się umieścić swoje zdjęcie. Ot cała filozofia. No nie wiem czy taka ciekawość. Oczywistym jest, że pisząc na forum bukmacherskim ma się kontakt tylko z facetami, więc każde pojawienie się kobiety na takowym forum wzbudza pewne zainteresowanie. W każdym drzemie ciekawość, z tym się zgodzę, ale na pewno jest w tym coś więcej. Wystarczy spojrzeć ile osób poprosiło ją o to zdjęcie, a niektórzy chyba nawet nie raz. Daję głowę sobie uciąć, że jakby hanele wkleiła tu swoje zdjęcie i byłoby ono atrakcyjne to ta ogólnie pojęta ciekawość przerodziłaby się w kilkanaście PW na jej skrzynce odbiorczej  Tak, więc niektórym samo zaspokojenie ciekawości by nie wystarczyło  
|
Do góry
|
|
|
|
#1770715 - 12/11/2007 04:22
[Re: lupus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Lupus nie umówię się z Tobą ja nie faja, wiec zle trafiles. Ale jest odpowiedni temat na forum do wklejania fot i jakos nie pamietam bym widzial tam Twoje. A moze po prostu sie boisz? Ale jesteś poważny...relax  Co do tego czy sie boję, to wierz mi, ze ja sie w ten sposób sprowokować nie dam  pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#1770741 - 12/11/2007 04:25
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Ja nie mam zamiaru Cie do tego zachecac, osobiscie mam to gdzie, ale chcac zdjecie hanele, daj tez i swoje. Wymagasz czegos od kogos, a sam nic nie dajesz w zamian. Nie masz jaj i tyle. EOT 
|
Do góry
|
|
|
|
#1770781 - 12/11/2007 04:32
[Re: lupus]
|
Pooh-Bah
|
Ja nie mam zamiaru Cie do tego zachecac, osobiscie mam to gdzie, ale chcac zdjecie hanele, daj tez i swoje. Wymagasz czegos od kogos, a sam nic nie dajesz w zamian. Nie masz jaj i tyle. EOT Już Ci mówiłem, że szczeniackimi prowokacjami nic u mnie nie zdziałasz  Jestem z pewnym siebie facetem. Dla mnie facet, który posiada jaja nie musi umieszczać swoich zdjęć w necie, aby się w ten sposób dowartościować. Widocznie mamy inne poczucie męskości. Ja jestem ze swoim szczęśliwy, mam nadzieję, ze Ty ze swoim też. pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
#1770791 - 12/11/2007 04:33
[Re: shane]
|
veteran
Meldunek: 13/01/2006
|
Myślę shane, ze nikt się nie podnieca, to po prostu ludzka ciekawość. A dama, która udziela się w tym temacie boi się umieścić swoje zdjęcie. Ot cała filozofia. No nie wiem czy taka ciekawość. Oczywistym jest, że pisząc na forum bukmacherskim ma się kontakt tylko z facetami, więc każde pojawienie się kobiety na takowym forum wzbudza pewne zainteresowanie. W każdym drzemie ciekawość, z tym się zgodzę, ale na pewno jest w tym coś więcej. Wystarczy spojrzeć ile osób poprosiło ją o to zdjęcie, a niektórzy chyba nawet nie raz. Daję głowę sobie uciąć, że jakby hanele wkleiła tu swoje zdjęcie i byłoby ono atrakcyjne to ta ogólnie pojęta ciekawość przerodziłaby się w kilkanaście PW na jej skrzynce odbiorczej  Tak, więc niektórym samo zaspokojenie ciekawości by nie wystarczyło  Masz rację Shane... Miło mi, ale uwierzcie mi że nie to było i jest moim zamiarem, abym szukała tutaj tego typu znajomości. Tak przy okazji weszłam w ten temat i na tyle na ile mogłam chciałam coś zasugerować rozdartym uczuciowo, bo kobiety to tez ludzie a nie "najlepsze przyjacółki człowieka" Jestem przede wszystkim przeciwna ekshibicjonizmowi w internecie. Przykro mi, ale tak zostałam wychowana. Zdjecia to dla mnie po prostu sprawa osobista i nie widzę potrzeby ich wklejania. Nie zależy mi na tym, a poza tym nie jestem osobą publiczną. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1770795 - 12/11/2007 04:34
|
Pooh-Bah
|
Ja nie mam zamiaru Cie do tego zachecac, osobiscie mam to gdzie, ale chcac zdjecie hanele, daj tez i swoje. Wymagasz czegos od kogos, a sam nic nie dajesz w zamian. Nie masz jaj i tyle. EOT Już Ci mówiłem, że szczeniackimi prowokacjami nic u mnie nie zdziałasz  Jestem z pewnym siebie facetem. Dla mnie facet, który posiada jaja nie musi umieszczać swoich zdjęć w necie, aby się w ten sposób dowartościować. Widocznie mamy inne poczucie męskości. Ja jestem ze swoim szczęśliwy, mam nadzieję, ze Ty ze swoim też. pzdr Powinno być "zbyt pewnym siebie facetem" a tak wyszło nieco gejowo 
|
Do góry
|
|
|
|
#1770900 - 12/11/2007 04:58
[Re: Adammm]
|
veteran
Meldunek: 13/01/2006
|
hanele a Ty na pewno jesteś kobietą? Dajmy sobie juz z tym spokój. Lubie bukmacherkę, ryzyko, hazard i to się liczy a reszta jest milczeniem. Poza tym mysle, ze kobiet jest tutaj wiecej...
|
Do góry
|
|
|
|
#1770918 - 12/11/2007 05:00
[Re: HAGIi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006