Zdecydowanie brakowalo mi takiego tematu - wiec pozwolilem sobie go otworzyc

Jestem ciekawy czy ktos z Was cos tanczy? zawodowo,amatorsko nieistotne...jezeli tak to gdzie i jak dlugo? Gdzie polecacie sie zapisac na dany rodzaj tanca... Czy macie jakies fajne stronki z krokami, ukladami? Jaki jest wasz ulubiony gatunek? Jezeli macie jakies fajne utwory do tanca to wrzucajcie? Jezeli ktos chce pogadac o programach tv zwiazanych z tancem jak np. "taniec z gwiazdami' czy 'you can dance - po prostu tancz' to tez zapraszam itp itd ...co Wam tylko przyjdzie do glowy na temat tanca ( ale komentarze w stylu: 'dobrze tancze jak sie nawale' albo 'lubie ostry balet w klubie' zostawcie sobie dla siebie )
Tak wiec moze zaczne...
Tanczylem przez 10 miesiecy amatorsko taniec towarzyski, moze tanczylem to za duzo powiedziane...probowalem

(2 miesiace u Roberta Kochanka, 8 w Egurrola Dance Studio)
przerwalem,z dwoch przyczyn - partnerka wyjechala na studia do Anglii, a ja zaczlem swoje w Polsce...Jednak po sesji zamierzam wrocic do tanca, bo sprawia mi to frajde

Bylem tez na jakis warsztatach z hh w wakacje takze w EDSie, strasznie mi sie spodobalo i chcialbym kontynuowac zajecia po 'kampanii styczniowej'. jak ktos ma jakies fajne kawalki do hh to mile widziane. Pzdr i czekam na Wasze opowiesci