Powracamy do codzienności - dopóki starczy mi odwagi i chęci spróbujemy przecinać monologi retoxa - a może wywiąże się jakaś dyskusja?
Bandy traktuję w miarę relaksacyjnie - długie kupony - przeważnie rozpisy i kombo - wszystkie typy bazują tylko i wyłącznie na obliczeniach statystycznych i ogólnej orientacji (baza 2-ostatnich lat). Stawki oczywiście mini - ale może po jakimś czasie przejdziemy na średnie - to się zobaczy. Na dziś wybrałem 3 kupony - 1 dubelek(EXP), 2/3(
Unibet) i combo-rozpis (Baw)
1/ EXP - Ako=1.80 Stawka 2/10
ýr 08/02/06 19:00 Broberg/Söderhamn - Hammarby X2 1.20
Jak przystało na niepokonanego do tej pory lidera nie powinni i tym razem ulec - ale na wszelki słuciaj podpórka
ýr 08/02/06 19:00 Vetlanda - Vänersborg 1X 1.50
Mecze między tymy drużynami zawsze były niezwykle zacięte, sądzę że i tym razem będzie podobnie - drobna preferencja w kierunku gospodarza i wychodzi 1X (tu zastanowię się jeszcze nad samym X)
2/
Unibet 1/10 x 3:
(dolna połówka - o utrzymanie)
BK Derby - Ljusdal 2 1.75
Katrineholm - Falun 2 1.80
Sirius - Boltic/Göta 2 1.80
w tej połówce - trzy zdecydownie słabsze drużyny podajmują drużyny teoretycznie mocniejsze (Syrius i Derby to outsaiderzy - Boltik i Falun zawsze balansują pomiędzy oboma grupami - a Ljusdal w tym sezonie poczyna sobie wyśmienicie.
Jak pisałem typy w oparcie o ostatnie wyniki ostatnich spotkań i zajmowanych miejsc w tabeli.
Odpuszaczam Edsbyn (nie gram przeciwko Sandviken i Villa - po prostu nieobliczalna drużyna - takie Houston z NBA)
3/
Unibet 2P+2/3 - połączenie poprzednich stawka 1/10 x 3