Na początek peffa dnia
Polonia Bytom - Widzew Łódź typ 2Polonia Bytom to druzyna która zaszokowała całą Polske, a także dała nieźle zarobić buczkom (także moim kosztem). Ostatnio pokonała mistrza i vice mistrza Polski, a tego drugiego 3-0 i to na wyjeździe. Teraz przyjdzie im podejmować ekipa która zajmuej przedostatnie miejsce, więc wynik wydaje się jasny, czyżby??
Po pierwsze to czy napewno Polonia będzie czuła się jak u siebie?? Jak wiemy, grają na stdionie Ruchu a kibice z Chorzowa sympatyzują z Widzewem, zresztą sami nawet władze Poloni zdają sobie z tego sprawe więc zarezerwowali dla gości
pół stadionu. Wiadomo także, że zagra Kiełbasa, która trochę na wschodzie się zepsuła, ale wydaje się, że Grzesio był na zabiegach w Constarze i po zabiagach upiękrzających zaczyna wyglądac troszkę lepiej. Poprzeczka z Jagą, nieuznana bramka w derbach, teraz mu się wreszcie uda. A Bytomianie?? ciągle uważam ich za drużyne która nie nadaje się na pomarancze, dzisiaj wystąpi w roli faworyta co będzie dla nich novum. Nie bedzie gry z kontry tak jak to było w ostatnich potyczkach. Kurs wart zagrania.
Typ 2
Kurs 3.10 Sportingbet Stawka 6/10
Drugi mecz to
ŁKS - GórnikMarcin napisał, że ŁKS gra padake, ale on chyba ostatnio ciągle gra przeciw ŁKSowi - i nie chyab teraz jeździ Majbachem
(Marcin
) . Ale nie wiem czemu już wszyscy tak pieją z zachwytu nad Górnikiem, fakt jest kasa, w miare dobry trener i kilku zawodników na ligowym poziomie, ale żeby walczyć o gorną połówke jeszcze daleka droga. Górnik na wyjeździe zdobył tylko jeden punkt w meczu z Jagą, a u siebie też raczej rywali miał z dolnej części tabeli. O osłabieniach już Panowie napisali. Ja jakoś nie widze takiego pewnego zwycięstwa Zabrzan i zagram za drobne na remis
Typ X kurs 3.25
Unibet Stawka 2/10
I na koniec derby Krakowa. Derby łodzi 0-0, Derby WLKP 1-0, 2 ligowe Derby pomorza 0-0, teraz czas na mecz Cracovia - Wisła.
Ostatnie 2 potyczki na stadionie pasów zakonczyły się wynikami 0-0, teraz bedzie 0-1
. Czyli under 2,5 w masełko wejdzie. Choć patrząc na ofensywe Wisły w ostatnich meczach to wygląda to nieco inaczej. Ale warto odnotować, że Brożek, Kosowski, Zeieńczuk i nie wiem pamietam jak z Dudką, ale Ci piłkarze grali w środę z Węgrami i mnie nasuwa się tylko jedno, że Brożek czy Zieniu to max poziom ligowy i chyba na długo mogą zapomnieć o kadrze. Do tego Brożek (najsuteczniejszy zawodnik) ma jakieś problemy i trener Skorża pisze, że go może oszczedzić gdyż za tydzień mecz z Legią. Cracovia to typowa drużyna uderowa, a do tego nie zagra jeszcze ofensywny gracz Bojarski.
Mój typ
under 2,5 gola 1.95 Stawka 7/10 expekt
Dokładny wynik 0-1
Dobra łeb mnei boli od tego pisania więc starczy, a nie to kac
Zresztą beticos sam pisałes że typki na kacu mi wchodzą
. Sory za błędy ale nie chce mi się poprawiać to nie gazeta wyborcza.
P.S. bitnap podsumuj
. Żart i
dla Ciebie. Fakt wczoraj było ostro ale się udało, a Koronke znam jak własną kieszeń
.