Byłem przed chwilą w STS i załapałem się na ogryzki z tego co zostało, ale dobre i to. Ktoś tutaj wcześniej pisał, że max 100 zł, więc odpuściłem temat kilka dni temu. Teraz jednak postanowiłem samemu to sprawdzić i 100 zł to tylko limit na kupon, a po telefonie bez problemu przyjmują duże sumy (np. wspomniane 3 tys.)
Frekwencja poniżej 55%, 1.7
Sikorski (PO) - Mojzesowicz (PiSuar) 1, 1.15
Biernacki (PO) - Szczypińska (PiSuar) 1, 1.15
@2.25
I nie wiem, jak takie coś mogłoby nie wejść. STS chciał zabłysnąć z tym zakładem na frekwencję i tak wysoką linią, ale dostaną tym posunięciem mocno po tyłku. Fakt, mobilizacja jest duża, ale bez przesady - pogoda, emigracja i kilka jeszcze innych podanych tu powodów - gra będzie się toczyć czy padnie 50%, a te 5% to jeszcze spory zapas bezpieczeństwa.
Do tego zastanawiałem się co dorzucić z par.
Radek Sikorski w Bydgoszczy spokojnie wygra ze skompromitowanym Mojzesowiczem, który dał pokaz uczciwości w taśmach Beger. Szkoda trochę kursu, bo wczoraj było 1.25.
Z kolei jak to mówi Jacek 'kłamca' Kurski, Pomorze to matecznik Platformy i śmieszna narzeczona kurdupla Jarusia - Szczypińska, nie ma szans wyprzedzić Biernackiego.
Podsumowując, kolejny prezent od STS-u, ostatnio za darmo kasę dawali na Turnieju Czterech Skoczni
Ktoś wspomniał jeszcze o :
Grabarczyk (PO) - Olejniczak (LiD)
Też kusi mnie zagrać na Olejniczaka, w końcu Grabarczyk jest dopiero 3 na liście i najwięcej głosów w PO powinien zebrać Drzewiecki. A komuszki, których jest w Łodzi trochę, będą walić na Olejniczaka. Tylko pytanie, czy Miller nie zabierze mu za dużo głosów, chociaż wątpię w to. Może ktoś z Łodzi by potwierdził typ na Olejniczaka? Bo 1.75 wygląda nieźle.