A ja tam jeszcze pogrywam w '07 . Zacząłem Śląskiem , odrazu awans z 1 pozycji i jako beniaminek mistrzostwo
W LM wygrałem w karnych z Austrią Wiedeń i później porażka z Interem . W Uefa przegrana w karnych z Dynamem Kijów . W lidze ten sezon słaby i zaledwie 10 pozycja ale po transferze Kowala przyszło sporo kasy i wzmocniłem drużyne ( Telichowski , Bergier , Lazarevski , Filipek , Zahorski ) i ponownie mistrza .
2 runda kwali do LM i znowu karne w meczu z Dundee Utd. Dałem sobie cel przed sezonem awans do LM lub grup Uefa a tu przegralem z Dundee

No i odszedłem . Po 3 miesiącach zgłosiła się Wisła . Skład niezbyt mocny ale aż 7,5mln$

mozolnie z 10 pozycji zacząłem piąć sie w góre tabeli .
Na 5 kolejek przed końcem po 4 wygranych z rzędu zbliżyłem się na 3pkt do pierwszego Śląska . I nagle przyszedł kryzys , porażka z Górnikiem 0:3 i dwa remisy u siebie . Jednak dzięki temu , że tabela była wyrównana na dwie kolejki przed koncem wciąz miałem szanse na mistrza ale bardzo małą .
Do tego grałem z Pogonią na wyjeździe i przegrywałem po 60 minutach 0:1 . Postawiłem wszystko na atak i udało sie wyrównac a później Radovanović strzelił gola w 90 minucie

No i najważniejszy ostatni mecz ze ... Śląskiem ( kto wie może ustawiony

)

i nagle 4 drużyny z taką samą ilością punktów

Jako , że przede wszystkim liczą się mecze bezposrednie to w małej tabelce okazało się iż Wisła ma najlepszą sytuacje .
Nie pamiętam kiedy ostatnio i czy wogóle grałem taki wyrównany sezon .