Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#1648352 - 05/10/2007 14:49 Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika)
Eriksson Offline
veteran

Meldunek: 22/08/2007

Do góry
Bonus: Unibet
#1649476 - 06/10/2007 00:31 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Eriksson]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Powariowały te buki czy co ?

Barca - Atletico ,kursy z Pinnacle
1,46 - 4,66 - 7,66

Gdyby nie to ,ze nie stawiam przeciwko FCB to juz dziś zagrałbym.
Proponowany podział stawki:
X - 7/10
2 - 3/10

Ewentualnie dostepny handicap

Atletico (+1,0) po kursie 2,16.

Uno : Ze wszystkich druzyn z la Liga to własnie Atletico ma najlepszy bilans na Camp Nou.
W ostatnich 8 latach 3zw -3r - 2p.

Dos :To nie jest to Atletico ,które na wiosne Barca rozgromiła w Madrycie 6:0
Troche sie od tamtej pory zmieniło,u gosci na lepsze ,a u gospodarzy......(patrz dalej :))

Tres :Barca ma kłopoty

a)powrót Ronaldinho i niesnaski w druzynie ; jak zagraja I połowę tak jak w CL z VfB,to ....masakra

b)do kontuzjowanego Yaya Toure dołaczył Marquez,wiec obrona FCB bedzie bardzo słabym punktem Dumy Katalonii :Oleguer ,Thuram ,Puyol ,Abidal.
Oleguer to drewno ,Thuram bez formy ,a Puyol nieograny po kontuzji (jeszcze do tego drobny uraz w Stuttgarcie)

Ide na ten mecz ,ale wygranej Barcy sie nie spodziewam ,jak wygraja ,to dla mnie bedzie niespodzianka.

Reasumujac : warto zagrac Atletico ,bo takie kursy to klasyczny value bet.

Salud !

amk

PS.Dzis krótko ,szerzej napiszę w niedzielę i podam (w miaremozliwości) najnowsze informacje o tym ,co słychac w ekipie Blaugrany.

Do góry
#1650559 - 06/10/2007 05:55 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
W8inG4DeatH Offline
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro

Meldunek: 08/08/2004
Twoja wypowiedz jest troche dziecinna. Zachecasz do stawiania na cos, czego sam boisz sie zagrac. Stwierdzenie typu "gdyby nie to ze nie stawiam przeciwko Barcelonie" mowi samo za siebie. Zastanow sie kto przy obecnej formie Barcy postawi przeciwko niej na ich boisku. Wlasnie dlatego kursy sa takie jakie sa. Nikt nie ma zamiaru wyrzucac pieniedzy w bloto i postawic przeciwko Barcie. Kursy na Atletico to zaden value bet. Nara.

Do góry
#1650612 - 06/10/2007 06:53 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: W8inG4DeatH]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: W8inG4DeatH
Twoja wypowiedz jest troche dziecinna. Zachecasz do stawiania na cos, czego sam boisz sie zagrac. Stwierdzenie typu "gdyby nie to ze nie stawiam przeciwko Barcelonie" mowi samo za siebie. Zastanow sie kto przy obecnej formie Barcy postawi przeciwko niej na ich boisku. Wlasnie dlatego kursy sa takie jakie sa. Nikt nie ma zamiaru wyrzucac pieniedzy w bloto i postawic przeciwko Barcie. Kursy na Atletico to zaden value bet. Nara.

Temat otwarty ,wchodź i pokaz ,co masz do powiedzenia ,to po pierwsze.

Po drugie ....niewiele zrozumiałeś ,wiec wyjaśnię.

Nie dlatego NIE stawiam przeciwko FCB ,ze sie boje przegrac kase,ale
dlatego ,ze jest to klub ,któremu kibicuję.
Jak stawiam to własnie na Barce ,ale w najbliższa niedzielę robię wyjatek ,nie jestem przekonany ,ze padnie "1".

Gdybyś zadał sobie nieco trudu i poczytał ,choc wyrywkowo ,tematy z la Liga ,nie osmieszałbys sie takimi zarzutami w stosunku do mojej skromnej osoby.

Po trzecie :mój post ma na celu po trosze ostudzic zapedy stawiania w ciemno na Barce na zasadzie "...bo Barca i tak wygra ,bo jest najlepsza".
Mieszkam tu ,chodze na kazdy mecz ,to i przekazuję swoje opinie.
Póki co ,raczej sie sprawdzają.

Po czwarte :jestem przekonany ,ze Atletico powalczy o punkty na Camp Nou i nie jest to zadne szukanie taniej sensacji ,ani robienie komukolwiek wody z mózgu.

Po piate :ktos Ci broni zagrac na Barce ?
Nie zwracaj uwagi na dziecinne zapowiedzi i graj po swojemu.
Najlepiej podaj typ i choc krótko uzasadnij.

Po szóste :ide spać

Do góry
#1650658 - 06/10/2007 07:51 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Amk
Co do Barcelony to mam swoje zdanie - nota bene podobne do Twojego
Jak juz się wyśpisz ( a o której to w Katalonii chodzi się spać :D) to poprosiłbym o spełnienie obietnicy odnoscie pewnej bomby zegarowej
Trochę wiem, ale Ty będąc na miejscu, zapewne masz dużo wiecej informacji

Do góry
#1652378 - 07/10/2007 01:52 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: rene]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: rene
Amk
Co do Barcelony to mam swoje zdanie - nota bene podobne do Twojego
Jak juz się wyśpisz ( a o której to w Katalonii chodzi się spać :D) to poprosiłbym o spełnienie obietnicy odnoscie pewnej bomby zegarowej
Trochę wiem, ale Ty będąc na miejscu, zapewne masz dużo wiecej informacji

Rene ,wyslalem Ci PW z szersza informacja o bombie

Dzis gram remis w meczu Valencia - Espanyol.
Gospodarze nadal bez "X" ,kiedys fart musi im sie skonczyc,a pomoze im w tym zespol gosci ,ktory ,jak zaden inny z La Liga potrafi odbierac "pewne" punkty potentatom.

Mam nadzieje ,ze wyczerpujaca potyczka z Chelsea bedzie miala pewien wplyw na przebieg meczu.
Wyobrazam sobie nudne widowisko ,w ktorym dla obu druzyn priorytetem bedzie zagranie na zero w tylach i wyczekiwanie na okazje do zdobycia ,moze tylko jednego ,ale dezydujacego trafienia.
Kto wie czy sie doczekaja.
Jakbym musial stawiac correct to wybralbym 0:0.

Valencia - Espanyol X
4/10
Kurs : 4,06 /Pinnacle/

Salud !

amk

PS.Mecz transmituje TV "La Sexta" ,poczatek o 22:00.

Do góry
#1652816 - 07/10/2007 04:14 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
santiago Offline
veteran

Meldunek: 25/11/2004
Amkwish nie zawsze sie z Tobą zgadzam ale dzis... tak. Ja tez mysle ze wyczerpana Valencia nie bedzie forsowac ostrego tempa a Espanol, no cóz z remisu bedzie zadowolony wiec zagra przede wszystkim uwaznie w obronie. Jak na mój gust under jak w morde strzelił

Valencia-Espanol under 2,5 1.75 Expekt

Pozdrawiam

Do góry
#1652834 - 07/10/2007 04:21 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: santiago]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: santiago
Amkwish nie zawsze sie z Tobą zgadzam ale dzis... tak.

Heh ,to byloby fatalnie i dla tematu ,i dla typow ,jakbysmy sie zawsze zgadzali \:\)

Co do undera to nic tylko poprzec Twoj typ.
Ja gram tylko 1 singla z tego meczu ,wiec wybralem tenz wiekszym kursem ,a te dobrze oszacowane ,bo...under pewniejszy ....chyba

Do góry
#1653116 - 07/10/2007 06:55 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
rene Offline
Pooh-Bah

A tu wyszła kalka meczu z Chelsea. Szybkie prowadzenie i w plecy

Do góry
#1653140 - 07/10/2007 07:24 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: rene]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

A tu wyszła kalka meczu z Chelsea. Szybkie prowadzenie i w plecy

Cholera ,10 minut zabraklo ,taki kurs ,taki kurs \:p

Espanyol zagral...dla Barcy ,a Valencia wciaz bez remisu w La Lega.

Jutro atak na remis Villarealu.

Do góry
#1653343 - 07/10/2007 14:59 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
rene Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: amkwish

Villarreal też bez remisu, więc zwycięstwo Osasuny
Remis moze być w Saragossie, bo taka masówka leci, a Levante nie gorsze od Arisu, a może nawet lepsze \:D
Over w Madrycie, bo Huelva 3 bramek nie strzeli, ale z jedną powinna
Na Barcę po takim kursie nie warto grać, ale 2:1 warto spróbowć

Nad czymś takim myślę

Do góry
#1653493 - 07/10/2007 17:22 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: rene]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: amkwish

Villarreal też bez remisu, więc zwycięstwo Osasuny
Remis moze być w Saragossie, bo taka masówka leci, a Levante nie gorsze od Arisu, a może nawet lepsze \:D
Over w Madrycie, bo Huelva 3 bramek nie strzeli, ale z jedną powinna
Na Barcę po takim kursie nie warto grać, ale 2:1 warto spróbowć

Nad czymś takim myślę

Zgadzam sie ,co do Zaragozy.
Czas na wygrana Levante w La Liga
X2 gram za srednia stawke.

Wczoraj popełniłem bład.
Skusiłem sie na piekny kurs na remis ,a przecież byłem pewien ,ze Espanyol nie przegra.
Wystarczyłó grać X2 ....człoweik uczy siecałe zycie \:\)

Over Real ?
Z pocałowaniem reki.

Co do meczu w Pampelunie to ja zdecydowanie 1X i ...zastanawiam sie nad underem.
1:0 dla gospodarzy ,tak to widzę ,ale goście nie zremisowali jeszcze w tym sezonie ,wiec podpórka

Co jeszcze ?

Dwa mecze.
Smolarki "jedynka" i ...nie wierze w wygraną Bilbao ,choć u siebie powinni zdobywać punkty ,jeżeli chca sie utrzymać.
Nad tym sie jeszcze zastanowie ,ale "jedynki"nie zagram ,to pewne.

Salud !

amk

Do góry
#1653503 - 07/10/2007 17:32 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
blacky Offline
journeyman

Meldunek: 09/02/2007
Osasuna - Villareal
typ: 1X
kurs: 1,56 (cetrebet)

Goście są obecnie w świetnej formie. Wygrali 6 ostatnich meczy (puchar UEFA i liga).
Uważam, że każda passa sie kiedyś kończy, no a dzisiejszy ich przeciwnik do słabiaków nie należy. Osasuna, zwlaszcza na własnym terenie, sie groźna.
Sądze, że piłkarze z Pampeluny dzisiaj nie przegrają.
GL

Do góry
#1653505 - 07/10/2007 17:35 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: blacky]
LazzaRov1338 Offline
stranger

Meldunek: 25/09/2007
Real Murcia vs Betis Sevila , jakie są wasze opinie na temat tego meczu ? Kurs 2.35 na 1 bardzo kuszący.

Do góry
#1653511 - 07/10/2007 17:40 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: LazzaRov1338]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: LazzaRov1338
Real Murcia vs Betis Sevila , jakie są wasze opinie na temat tego meczu ? Kurs 2.35 na 1 bardzo kuszący.

Primero : Witamy \:\)

Segundo :poniewaz jestes nowym userem ,byc moze nie wszytskie niuanse sa Ci znane.

Staramy się podawac typy na mecze z uzasadnieniem.
Moze byc króciutkie ,wazne by zawierało jakies info/opinie itp.

Oczywiscie nie ma nic złego w tym ,ze ktoś pyta ,niemniej jednak chyba lepiej przedstawic swój typ i potem ,w dyskusji ,skonfrontowac go z opiniami innych userów.

Salud de moderador

Edited by amkwish (07/10/2007 17:41)

Do góry
#1653514 - 07/10/2007 17:46 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: LazzaRov1338]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: LazzaRov1338

Skłaniam sie na X2.
Hector R.C.,w mojej opinii,włozył mnóstwo pracy w to ,by gra Betisu gwarantowała marsz w góre tabeli.
Ostatnie 2 mecze sa na to dowodem ,choc ten z Realem był przegrany,ale po grze która rokuje.
Swietny trener nie bedzie przegrywał z beniaminkami :),a Murcia naprawde nie taka groźna u siebie.
Wg mnie marnie im idzie gra ,gdy przeciwnik broni się na swojej połowie i czeka na okazje do kontry.
Gra Murcii jest bardzo spontaniczna ,lecz chaotyczna zarazem.
Uwazam ,ze wiecej mają (punktów) niz grają.

Do góry
#1653530 - 07/10/2007 18:02 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
spN Offline
member

Meldunek: 27/08/2006
Ja natomiast uważam, że Getafe wygra dziś swój pierwszy mecz w tym sezonie. Oglądałem ich mecz z Realem i muszę powiedzieć, że mogli to spotkanie spokojnie wygrać. Wynikało to jednak z kiepskiej gry Realu, lecz z drugiej strony słabo grający Real to i tak lepiej, niż Mallorca w moim mniemaniu. Mallorca dość dobrze rozpoczeła, ale ostatnia porażka 3:0 z Betisem nie napawa optymizmem. Myślę, że w dzisiejszym meczu passa zostanie podtrzymana i Getafe wywiezie 3 pkt.

Reasumując Rcd Mallorca - Cf Getafe
typ: Cf Getafe
kurs: 3.8

PS. zależy mi na Twojej opinii amkwish. Może wiesz coś na temat osłabień lub hiszpańskich niuansów

Do góry
#1653547 - 07/10/2007 18:15 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: spN]
pescar Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2005
Ja do overa Realu nie byłbym taki pewien. Gra na Real obecnie to trochę loteria, więc ciężko powiedzieć co się wylosuje. Z Lazio obrona zagrała fatalnie popełniając przynajmniej dwa poważne błędy, które Lazio wykorzystało. Obrona Realu wyglądał wtedy Ramos, Cannavaro, Heinz, Marcelo. Ten skład się nie popisał i możliwe są zmiany. Do zdrowia wrócił Metzelder i jest szansa, że dzisiaj zagra. Uważam, że obrona dzisiaj wyciągnie wnioski z meczu Lazio i dzisiaj takich wpadek nie będzie.
W ofensywie Real prezentuje się przeciętnie. Już nie ma takiego rażenia para Guti i Sneijder. Obaj obniżyli zdecydowanie loty. Dlatego ze strzelaniem mogą być problemy.
Schuster zapowiada 4-5 zmiany w składzie co znowu sprawi, że gra może nie wyglądać najlepiej. Ciekawego na kogo dzisiaj padnie i usiądzie na ławce. Zabraknie Robinho, Drenthe, Torresa i kontuzjowanego Pepe. Wydaje mi się, że Real dzisiaj wygra i w spokoju piłkarze rozjadą się na zgrupowanie swoich drużyn narodowych ale nie postawie na to pieniędzy bo kurs marny, a czy będzie 1:0, 2:1, 3:1 to myślę, że zdecyduje przypadek. Ostatnie mecze nie napawają optymizmem bo to wymęczone zwycięstwo z Getade 1:0, 2:0 z Betisem gdzie Real mógł je przegrać, a przynajmniej zremisować.
Więc co dzisiaj zagra Real nie jestem w stanie powiedzieć chociaż z całego serca życzę wysokiego zwycięstwa Królewskim.

Hala Madrid!

Do góry
#1653606 - 07/10/2007 19:03 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Amkwish]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
FC Barcelona - Atletico Madrid
Hit kolejki! Obie drużyna przystąpią do niedzielnego spotkania w doskonałych nastrojach. Zarówno Katalończycy, jak i „Los Rojiblancos” w lidze notują serię trzech kolejnych wygranych, również na niwie międzynarodowej prezentując się wybornie (Barcelona z kompletem punktów przewodzi w swojej grupie w Lidze Mistrzów, zaś Atletico awansowało do fazy grupowej Pucharu UEFA, dwukrotnie gromiąc tureckie Kayseri). Tym samym oba zespoły po kłopotach w początkowej fazie sezonu, w końcu złapały właściwy rytm i spełniają pokładane w nich nadzieje. Jednak w dzisiejszym spotkaniu passa którejś z drużyn dobiegnie końca. Statystycznie podchodząc do sprawy powinno to dotknąć ekipę gości, która na Camp Nou nie ma najlepszego bilansu (39-17-13; bramki: 160-92). Jednak w ostatnich latach stołeczni mieli swoisty patent na drużynę Franka Rijkaarda, na której w trzech poprzednich potyczkach w stolicy Katalonii ugrali aż siedem punktów. Niebywałą skutecznością w tamtych spotkaniach popisywał się Fernando Torres, który po ubiegłych rozgrywkach opuścił szeregi Atletico. Na szczęście Aguero, Forlan, Simao Sabrosa czy Reyes godnie zastępują „Dzieciaka” w strzelaniu bramek i przyjezdni systematycznie pną się w górę ligowej tabeli. Również skompletowana przez Javiera Aguirre, bardzo silna kadra daje powody do optymizmu przed dzisiejszą potyczką. Jednak może on szybko zgasnąć w momencie, gdy padnie jedno nazwisko – Messi. Młody Argentyńczyk jest na chwilę obecną najlepszym piłkarzem na świecie, co potwierdzają będące jego udziałem przepiękne akcje oraz liczne gole (siedem w pięciu poprzednich tak w lidze, jak i europejskich pucharach meczach). Zatrzymanie go wydaje się zadaniem na wskroś niemożliwym, dlatego też szanse gości na odniesienie korzystnego rezultatu mocno maleją. Co prawda nie spodziewam się takiego lania, jak na wiosnę, kiedy to na Vicente Calderon „Barca” wygrała aż 6-0, ale mimo to wydaje mi się, iż patent Atletico na zwycięstwa na Camp Nou dzisiaj się skończy. Swoich nadziei „Los Rojiblancos” powinni upatrywać w zdekompletowanej defensywie gospodarzy, w której nie ujrzymy kontuzjowanych Toure, Milito, Marqueza, Zambrotty, Edmilsona, zaś występ Puyola stoi pod znakiem zapytania.
FC Barcelona: Víctor Valdés - Oleguer, Thuram, Milito, Abidal, Xavi, Touré, Deco, Messi, Iniesta, Henry.
Atletico: Abbiati - Seitaridis, Pablo, Eller, Antonio López, Maniche, Raúl García, Reyes, Simão, Agüero, Forlán.
Mój typ: 1

Do góry
#1653611 - 07/10/2007 19:06 Re: Primeira Division - VII kolejka (6-7 Pazdziernika) [Re: Valverde]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
Mallorca - Getafe

Piłkarze Getafe w hiszpańskiej Primera Division nie wiedzie się najlepiej, ale już na gruncie europejskim w ostatni czwartek udało się im osiągnąć największy sukces w historii klubu. Mowa oczywiście o awansie do fazy grupowej Pucharu UEFA, po zakończonym dogrywką, a co za tym idzie niezwykle dramatycznym, wyjazdowym spotkaniu z Twente Enschede. Jednak wszystko na to wskazuje, że sukces ten przyjdzie podopiecznym Michaela Laudrupa okupić kolejną porażką w lidze. Nie chce mi się bowiem wierzyć by po spędzeniu 120 minut na boisku w Holandii, a następnie powrocie do Hiszpanii, wizyta na Balearach nie odbiła się na dyspozycji gości. Stołeczni nie dysponują jakąś wyjątkowo szeroką kadrą, a w obliczu kontuzji Contry, Signorino, Granero i Abodanzieriego wątpliwe by na miejsce zmęczonych bohaterów z Enschede udało się znaleźć równie wartościowych następców. W związku z tym spodziewam się, że dobrze spisująca się w obecnych rozgrywkach Mallorka upora się z Getafe bez większych problemów. Inna sprawa, że miejscowi mają w swojej kadrze zawodnika, który zespół gości zna dobrze, jak mało kto i z pewnością wesprze on radą Gregoria Manzano przy ustalaniu taktyki na dzisiejszy mecz. Mowa oczywiście o Danielu Guizie, który jest jednym z głównych współautorów pucharowej przygody stołecznych. Jednak pomóc będą mogły jedynie jego słowa, gdyż podobnie, jak Pierre Webo jest kontuzjowany i dzisiejszy mecz obejrzy z trybun. Jest to na dobrą sprawę, jedyny argument przeciwko zwycięstwu „Wyspiarzy”, dlatego też typuję ich wygraną po niezłym kursie w okolicach 2.20.
Przypuszczalne składy:
Mallorca: Moyá - Molinero, Nunes, David Navarro, Fernando Navarro, Varela, Pereyra, Ibagaza, Arango, Víctor, Tuni.
Getafe: Abbondanzieri - Belenguer, Tena, Mario Cotelo, Licht, Granero, Casquero, Nacho, De la Red, Uche, Manu del Moral.

Zaragoza - Levante
Co najwyżej przeciętny jest początek sezonu w wykonaniu podopiecznych Victora Fernandeza. Aragończycy w lidze plasują się w środku tabeli, punkty gromadząc przede wszystkim na własnym boisku, zaś na arenie międzynarodowej w ostatni czwartek niespodziewanie odpadli w Pucharze UEFA po dwumeczu z Arisem Saloniki. W związku z powyższym nie ma się specjalnie co dziwić, że nastroje w Saragossie są minorowe, a piłkarze miejscowego Realu chcieliby jak najszybciej wydobyć się z trapiącego marazmu. Wyborna ku temu okazja nadarzy się już w najbliższą niedzielę, kiedy to na La Romareda zawita czerwona latarnia Primera Division – Levante. Goście na swoim koncie zgromadzili zaledwie punkt i jak tak dalej pójdzie, to jeszcze przed świętami bardzo skomplikują sobie sytuację w kontekście pozostania w najwyższej klasie rozgrywkowej. Jednak symptomów jakiejś rychłej poprawy nie widać, zaś wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że wyprawa do Aragonii również nie przyniesie upragnionych punktów. Niedość bowiem, że goście dysponują o wiele słabszą kadrą, to w dodatku również poprzednie potyczki nie napawają optymizmem (bilans: 2-2-0; bramki: 13-10). W związku z tym jeśli gospodarze nie będą jakoś szczególnie odczuwać czwartkowego meczu z Grekami, powinni pokusić się o komplet punktów, bo jeśli nie z Levante to z kim...
Przypuszczalne składy:Real Saragossa:
César - Cuartero, Pavón, Sergio, Juanfran, Luccin, Zapater, Gabi, Aimar, Oliveira, Diego Milito.
Levante: Storari - Descarga, Álvaro, Bruno, David, Miguel Ángel, Berson, Juanma, Savio, Riganó, Riga.

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Akhu, Biszop