#1468223 - 07/08/2007 08:20
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
W końcu nasze forum jest bukmacherskie.
.::Think Twice::. Ignorator. to po co są działy odnośnie to i owo, giełdy, quasi i innych gówien ? nadal uważasz, że to forum jest typowo bukmacherskie ? zresztą Biszop mógł przenieść tutaj te posty a nie kasować je, gdyż były dokładnie o tym o czym mówi ten temat ale to jego wola on jest tutaj "Panem". Ja po prostu uważam, że jak rodzi się ciekawa dyskusja to nie należy jej od razu czyścić i usuwać, ale czasem albo trzeba ją przenieść do odpowiedniego działu, albo stworzyć ów do celów poszerzenia własnej wiedzy i horyzontów. .::Think Twice::. Baqu. pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#1468242 - 07/08/2007 08:45
[Re: Baqu]
|
enthusiast
Meldunek: 24/08/2004
|
To i ja się dopiszę. Nie uczestniczyłem w dyskusji ale kasowanie postów na tym forum to zgroza. Nawet człowiekowi się nie chce nieraz pisać bo się boi że zostanie skasowane bez uprzedzenia. Ot folwark...
|
Do góry
|
|
|
|
#1468358 - 07/08/2007 14:47
[Re: Baqu]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
W końcu nasze forum jest bukmacherskie.
.::Think Twice::. Ignorator. to po co są działy odnośnie to i owo, giełdy, quasi i innych gówien ? nadal uważasz, że to forum jest typowo bukmacherskie ? zresztą Biszop mógł przenieść tutaj te posty a nie kasować je, gdyż były dokładnie o tym o czym mówi ten temat ale to jego wola on jest tutaj "Panem". Ja po prostu uważam, że jak rodzi się ciekawa dyskusja to nie należy jej od razu czyścić i usuwać, ale czasem albo trzeba ją przenieść do odpowiedniego działu, albo stworzyć ów do celów poszerzenia własnej wiedzy i horyzontów. .::Think Twice::. Baqu. pozdr, Widze ze nie obejdzie sie bez odpowiedzi ale sam sie prosisz bo ciagle Biszop, Biszop...zyc beze mnie nie umiesz czy sie zakochales? Podcierasz sobie mna swoja szanowna dupe w kazdym poscie ale nie potrafisz zauwazyc ze Wasza niby dyskusja dotyczyla Szymkowiaka i tego czy jest czy nie jest zerem, myle sie to mnie popraw. A z tego co sie orientuje to ow pan nie gra w naszej lidze, a Wasze posty na jego temat pojawily sie w temacie o polskiej ekstraklasie. Jesli juz to powinniscie pisac to w tym dziale lub ewentualnie w dziale o lidze tureckiej Zreszta Panie poprawny przez doskonaly wystarczylo napisac priv ze chcialbys zeby ta "dyskusja" pojawila sie gdzies indziej, nie byloby najmniejszego problemu, no ale to trzeba chciec napisac, a Ty wolisz bic piane teraz i narzekac jak to jest zle bo "dyskutowales" na temat Miroslawa Szymkowiaka ktory z nasz liga po za mikrofonem C+ ma malo wspolnego.
|
Do góry
|
|
|
|
#1468373 - 07/08/2007 15:23
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
|
Widze ze nie obejdzie sie bez odpowiedzi ale sam sie prosisz bo ciagle Biszop, Biszop...zyc beze mnie nie umiesz czy sie zakochales?
tak trafiłeś w sedno, odkryłeś moje wszystkie karty, zakochałem się a co miałem napisać ? Valverde ? Logan ? Prem ? przecież to nie oni skasowali posty tylko Ty, już się tak nie irytuj jeżeli ktoś napisze Twój nick i nie obrażaj bo nic do Ciebie nie mam Podcierasz sobie mna swoja szanowna dupe w kazdym poscie ale nie potrafisz zauwazyc ze Wasza niby dyskusja dotyczyla Szymkowiaka i tego czy jest czy nie jest zerem, myle sie to mnie popraw. Przepraszam, jeżeli Cię gdzieś obraziłem, jeżeli tak dokonam samolustracji, a nawet poproszę o ostrzeżenie... ? Ale nie widzę po prostu takiej sytuacji, napisałem jedynie, że to Ty skasowałeś posty, czy to aż takie złe i brutalne z mojej strony aby nazywać to takimi słowami ? A z tego co sie orientuje to ow pan nie gra w naszej lidze, a Wasze posty na jego temat pojawily sie w temacie o polskiej ekstraklasie. Jesli juz to powinniscie pisac to w tym dziale lub ewentualnie w dziale o lidze tureckiej dlatego tak jak już wyżej napisałem Ja po prostu uważam, że jak rodzi się ciekawa dyskusja to nie należy jej od razu czyścić i usuwać, ale czasem albo trzeba ją przenieść do odpowiedniego działu, albo stworzyć ów do celów poszerzenia własnej wiedzy i horyzontów. Zreszta Panie poprawny przez doskonaly wystarczylo napisac priv ze chcialbys zeby ta "dyskusja" pojawila sie gdzies indziej, nie byloby najmniejszego problemu, no ale to trzeba chciec napisac, a Ty wolisz bic piane teraz i narzekac jak to jest zle bo "dyskutowales" na temat Miroslawa Szymkowiaka ktory z nasz liga po za mikrofonem C+ ma malo wspolnego. Cóż i może tym się różnimy, gdyż ja uważam, że ma sporo wspólnego, aczkolwiek zgadzam się z tym, że tam nie powinniśmy o nim dyskutować, lecz tutaj. Dziwną jednak regułą byłoby odpisywanie komuś kto napisał coś w jednym temacie, odpisywanie w innym, gdyż osoba której odpisujemy mogłaby nie podjąć dalej wątku. pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#1481456 - 11/08/2007 06:57
[Re: Ignorator]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Obejrzałem dziś połowę pierwszej połowy meczu Wisła - Korona ( do stanu 3:0 ), bo później przełączyłem na mecz Stuttgart - Schalke - zupełnie inna bajka i emocje. O naszej "ekstra"klasie powiedzieć tego nie można. Wisła chwyciła formę, coś tam dzieje się w Legii, ale oglądać resztę zespołów, to już - jak ktos napisał - lepiej patrzeć na scianę i patrzeć jak schnie farba. Korona - żenada, Zieliński czym prędzej do wywalenie razem z seniorem Dżenasem. Zupełnie dla mnie jest niezrozumiałe, jak można iść z Wisłą, która jest na fali i gra u siebie, na wymianę ciosów, jak się ma tak nędzną defensywę, albo się jej wcale nie ma! Z Kusia to jest taki stoper, jak ze mnie kosmonauta. Korona może zapomnieć w tym roku o pucharach, podobnie jak Lech, Groclin. Bełchatów i Zagłębie Lubin póki co są słabsze niz przed rokiem. Górnik też żadnym czarnym koniem nie będzie. Nastąpiło ostre równanie w dół. Postanowiłem sobie na jakiś czas odpuścić naszych kopaczy, bo emocji zero. Z bukmacherskiego punktu widzenia trzeba grać na Wisłę, ale kursy słabe. Może jeszcze na Legię. Inne drużyny jak narazie nie prezentują formy, by na nie stawiać.
|
Do góry
|
|
|
|
#1481497 - 11/08/2007 07:11
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Zgadzam się z beticosa. Znowu polska liga wraca do modelu: Wisła Kraków i Legia Warszawa. Ja jednak w przecwieństwie do beticosa nie załamuje rąk. Jest wiele ciekawych drużyn do typowania jednak trzeba co kolejkę śledzić ich losy i wyczuć odpowiedni moment. Ja kocham naszą ligfę strasznie i Bundesligi nie chce oglądać, choć mam taką okazję w jednym z buków, ale ja mam pomarańczową krew . Nie załamuj się beticos będzie lepiej . .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1488514 - 13/08/2007 07:19
[Re: Maxi]
|
Carpal Tunnel
|
Szymkowiak: W takiej Wiśle mógłbym grać! wywiad z Simkiem Może to będzie Kraków, a może Łódź. A dlaczego? Mogę mieszkać w obu tych miastach, bo mam tam mieszkania. Poza tym wszyscy wiedzą, że z tymi dwoma klubami - Wisłą i Widzewem byłem przez długi czas związany.moim zdaniem ciężko mu będzie jeżeli wybierze ( wybiorą go ) w Krakowie. skład jest unormowany, pomocników dosyć dużo, osobiście gdybym był na jego miejscu wybrałbym Widzew - ławkę by miał prawie pewną, a może po jakimś czasie wywalczy by nawet pierwszą 11.
|
Do góry
|
|
|
|
#1488566 - 13/08/2007 07:53
[Re: RobRob]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
patrzac co sie dzieje to lada moment wroci do Wisly (wypozyczenie) Zurawski , z taka gra w Celticu nie bede plakac , a tutaj pewnie sie odbuduje Dokładnie. I jeszcze Franek. Ja nie rozumiem Skorży, jeśli chce on Szymkowiaka. Szymek swoje lata ma, kłopoty ze zdrowiem i najlepsze lata kariery za sobą. Może i w naszej lidze by pograł, ale potem przyjdzie się zmierzyć z jakimś przecietniakiem zza Kaukazu i będzie bolało. Przecież Wisła z Szymkiem, Frankiem, Żurawiem, Kosowskim, Uche, Gorawskim bezskutecznie walczyła o LM, a dawała plamy z jakimiś Gruzinami, czy traktorzystami spod koła biegunowego. Trzeba szukać nowych, zdolnych chłopaków, a nie emerytów, co chcą dorobić trochę kasy. Takich jak np. Manasseh Ishiaku z MSV Duisburg. Zagrał on kapitalny mecz z Dortmundem, włożył dwie bramki jedna ładniejsza od drugiej. MSV Duisburg grał rewelacyjnie i zdemolował Borussię. Potem przełączyłem na Legię i nie szło tego oglądać. A na koniec Wawrzyniak powiedział, że Legia gra efktywnie, co mnie rozwaliło ( choc to akurat prawda ). Tylko przeciwnicy marni, a poza tym Legia cudem dziś wygrała, podobnie jak z Craxą. Dziś ludzie podniecają się Wisłą, ale do tego, by był to europejski średniak jest bardzo daleko, dalej niz sie niektórym wydaje
|
Do góry
|
|
|
|
#1489422 - 13/08/2007 21:46
[Re: rene]
|
veteran
Meldunek: 18/09/2005
|
Mam pytanie- co jest z Przemkiem Pitrym? Kontuzja? Kiedy wróci do gry i czy ma szanse na podstawowy skład? Z góry dzięki za odp. Pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#1492442 - 14/08/2007 20:27
[Re: Kopytko]
|
journeyman
Meldunek: 01/08/2006
|
Moim zdaniem Lech Poznań w ofensywie prezentuje sie znakomicie !!!
|
Do góry
|
|
|
|
|
|