Opcje tematu
#1625379 - 28/09/2007 00:06 Black_Hunter - Mecze Hokejowe 2007/2008
Black_Hunter Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/04/2006
Witam:)

Ostatnio wybralem sie do T-Mobile Arena do Pragi na hokejowe derby tego miasta. Piekne lodowisko takiego w Polsce nie bedzie za 1000 lat, 8000 ludzi, i wspanialy mecz:)Odwiedzilem tez przy okazji Sazka Arena czyli lodowisko Slavi robi wrazenie nowoczesnosxc tego obiektu.

A wiec zaczynamy \:\)

1.Furset - Valarenga 2 1,50 toto-mix

Kurs stanowco za wysoki, Furste jak wygra jakis mecz w zesonie zasadniczym to beda zadowoleni, kurs podyktowany chyba tylko ostatnimi 2 oczywistymi ustawkami do jakich niedawno doszlo w tej lidze

2. Wiena - Alba 1 1,25 Toto- mix

Od tego zesonu w lidze Austrii zagraja dwa zespoly ze Slowenii i przedstawicile Wegier. O ile Jesenice i Ljubjana moga cos namieszac o tyle wegierski rodzynek bedzie raczej dostarczycilem punktow, bo zdecydowanie odbiega od reszty ligowcow.

3.Frolunda - Lulea 1 1.60 toto mix

Jak dla mnie kurs z kosmosu, powinien byc na poziomie 1,20 1,25 ale takie zadko sa w hokeju,gdyby przeozyc ten mecz na pilke to taki kurs walsnie pownien byc.Frolunda w obecniej formie w Scandinavium Arena nie da szans Luleli.

4. Timra - Sodertaile 1 1,55 toto-mix

Timra zagraja dobry mecz na awey z faworytem sezonu LIkopingiem. Mysle ze u siebie nie straca pkt z beniaminiekiem ligi.

5. Skellfetea - Hv 2 1,97 toto-mix

Hv rozegralo kapitalny mecz w ostatniej kolejsce z Frolunda. Wyciagneli z 2-4 na 6-4. Hv zawze bardzo dobrze gra poczatek sezony. Gospodarze to dla mnie wielka niewiadoma, ale po taki meczu jak z Frolunda HV powinno pujsc za ciosem.

Powodzenia

Do góry
Bonus: Unibet
#1626254 - 28/09/2007 04:26 Re: Black_Hunter - Mecze Hokejowe 2007/2008 [Re: Black_Hunter]
Black_Hunter Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Black_Hunter

Ostatnio wybralem sie do T-Mobile Arena do Pragi na hokejowe derby tego miasta. Piekne lodowisko takiego w Polsce nie bedzie za 1000 lat, 8000 ludzi, i wspanialy mecz:)Odwiedzilem tez przy okazji Sazka Arena czyli lodowisko Slavi robi wrazenie nowoczesnosxc tego obiektu.

A wiec zaczynamy \:\)

1.Furset - Valarenga 2 1,50 toto-mix

Kurs stanowco za wysoki, Furste jak wygra jakis mecz w zesonie zasadniczym to beda zadowoleni, kurs podyktowany chyba tylko ostatnimi 2 oczywistymi ustawkami do jakich niedawno doszlo w tej lidze

2. Wiena - Alba 1 1,25 Toto- mix

Od tego zesonu w lidze Austrii zagraja dwa zespoly ze Slowenii i przedstawicile Wegier. O ile Jesenice i Ljubjana moga cos namieszac o tyle wegierski rodzynek bedzie raczej dostarczycilem punktow, bo zdecydowanie odbiega od reszty ligowcow.

3.Frolunda - Lulea 1 1.60 toto mix

Jak dla mnie kurs z kosmosu, powinien byc na poziomie 1,20 1,25 ale takie zadko sa w hokeju,gdyby przeozyc ten mecz na pilke to taki kurs walsnie pownien byc.Frolunda w obecniej formie w Scandinavium Arena nie da szans Luleli.

4. Timra - Sodertaile 1 1,55 toto-mix

Timra zagraja dobry mecz na awey z faworytem sezonu LIkopingiem. Mysle ze u siebie nie straca pkt z beniaminiekiem ligi.

5. Skellfetea - Hv 2 1,97 toto-mix

Hv rozegralo kapitalny mecz w ostatniej kolejsce z Frolunda. Wyciagneli z 2-4 na 6-4. Hv zawze bardzo dobrze gra poczatek sezony. Gospodarze to dla mnie wielka niewiadoma, ale po taki meczu jak z Frolunda HV powinno pujsc za ciosem.

Powodzenia

Furset - Valarenga 2-6
Viena ( pomylka w nazwie to byl Villach ) - Alba 5-2
Frolunda - Lulea 2-0
Timra - Sodertaile 2-0
Skelfetea - HV 1-2

Zainwestowalem w sumie 190 zl wygralem okolo 2000 bylo by 5000 ale na systemi nie wszedl mi Jokerit 1/3.

Mam nadzieje ze ktos skorzystal:)

Hockey i tylko Hockey \:p

Do góry
#1630819 - 29/09/2007 21:39 Re: Black_Hunter - Mecze Hokejowe 2007/2008 [Re: Black_Hunter]
Black_Hunter Offline
Carpal Tunnel

Kalpa-Jokerit 2 1.75 toto mix
Jokery w tym sezonnie nie spisuja sie moze rewelacyjne ale na wiecznego autsajdera ligi powinno to az nadto wystarczyc.Jak dla mnie kurs mocno przeszacowany biarac pod uwage forme i potencjal kadrowy obu ekip

Espoo-Iles 1 1.65 toto mix
Blues osatnio w wielkiej formie w ostatnich 2 meczach bez straty gola. Ilves ostatnio fatalna forma 3 porazki w tym kompromitacja z Kalpa. 1 bez dwoch zdan

Hv-Djurgarden 1 1,50 toto mix
Kurs jaki bym tu wystawil to max 1,20 ale ze to hokej to dali 1,50. Mozna brac bo hv moim zdaniem jak przegra jakis mecz w sezonie zasadniczym u siebie to bedzie duza niespodzianka

Fajerki-Mora 1 1.40 toto-mix
W tym sezonie mocna jak nigdy, niby jedynka o ile znou nie zablysnie brendl, ale 2 zyciowych meczow z rzedu raczej nie zagra.

Zug-Langanau 1 1.65 toto-mix
Kurs z kosmosu jak dla mnie promocja dnia!!!Zug rozjebal Davos na wyjezdzie u siebie graja bardzo dobrze Lang na aweu padaka totalna. Gdybym ro ja wystwial dal bym max 1,30 ale nikt nie powiedzial ze buki nie daja prezentow

Na dzis jeszcze Anaheim z LAK ktore w sapringach spisywalo sie srednio na jutro Franfurt i Sparta na pojutrze StPetersubrg:)

Do zobaczenia w poniedzialeK:)

Do góry

Moderator:  rafal08