#1623486 - 27/09/2007 05:42
Re: Który bank polecacie?
[Re: pinnacle]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
buahaha, inteligo ??? powodzenia Ci zycze. Jakie smsy czlowieku , ja mam konto juz 5-6 lat tam i zadnego jeszcze im smsa nie wyslalem , chyba jestes niedoczytany na ten temat. Tylko naiwniak wysyla smsy jak mu bank karze. Aha PKO to jest syf, ja o PKO nie wspominalem wogole wiec nie wiem skad ten tekst o PKO. ponioslo Cie. Odnosnie hasla mi to wogole nie przeszkadzalo nigdy, widocznie dla malo pojetnych osob jest to zatrudne wpisac kilkanascie liter aha jakie 15zl ??? ja tyle nie place za prowadzenie konta!!! a 5zl to pierwsze slysze bo zawsze mam wszystko uregulowane. Inteligo jest chyba dla takich co ledwo wiaza koniec z koncem !!! Ignorancja niektórych jest porażająca. Trochę kultury...
|
Do góry
|
|
|
|
#1623591 - 27/09/2007 06:23
[Re: dondo]
|
Carpal Tunnel
|
Szybkie porównanie: A tu jest artykuł, z tym, że niektóre kwoty są nieprawdziwe.
|
Do góry
|
|
|
|
#1623616 - 27/09/2007 06:43
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
|
No i żeby mi się nikt nie przyczepił: Regulamin: Uwaga: Bez opłat prowadzenie kont Sezam Student i Sezam Junior dla dzieci Klientów Private Banking oraz posiadaczy kont Sezam Max lub Złoty Sezam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1623655 - 27/09/2007 07:33
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
A tu jest artykuł, z tym, że niektóre kwoty są nieprawdziwe. ten artykul jest z 2001-09-26 08:00, nie sadzisz, ze "cos" przez 6 lat sie moglo zmienic? szczegolnie w bankowosci...
|
Do góry
|
|
|
|
#1623662 - 27/09/2007 07:47
[Re: yaaho]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
tak OT czy ktos wie jak sprawdzic swoj numer telefonu w Orange? Mieszkam za granica a dzis zalozylem druga karte do swiezo rozblokowanej nokii 1100 -konto puste zaznaczam poraza mnie logika doladowan online - zeby doladowac musze wyslac swoj....numer telefonu - nie mozna wyslac kodu doladowujacego na emaila to za skomplikowane zeby na to wpasc
|
Do góry
|
|
|
|
#1623837 - 27/09/2007 16:30
[Re: dondo]
|
member
Meldunek: 04/09/2007
|
Pinnacle człowieku.. mialem konto bph i tak wlasnie bylo, za kazdym razem smsy autoryzacyjne do kazdej transakcji, oplaty rowniez nie biore z kosmosu, bo byly przerazajace, wszystko w ogole nieczytelne, historia itd - po prostu idiotyczne! W Inteligo wszystko czytelne i proste w obsłudze, a co do zabezpieczeń... mi wystarczy karta kodów w szufladzie a ty dalej baw sie w literki, smski, pierdołki, oplaty itd skoro musisz miec takie zabezpieczenia bo cie okradna To ci mowie po raz ktorys ze smsy wysylaja tylko niedociumani ludzie. Mozna zapisac sobie "klucz" na nosniku lokalnym , dla wyjasnienia : nosnik lokalny = dysk. Ja zadnych ssmow nie wysylam. Klucz sluzy do potwierdzenia transakcji czy to przelewu czy zalozenia lokaty przez internet badz innych uslug. To jak tak chwalisz Inteligo to ile placisz miesiecznie w sumie za prowadzenie rachunku, przelewy sa za free wogole ??? masz usluge : konto internetowe? albo nie odpisuj , kazdy chwali swoje.
|
Do góry
|
|
|
|
#1623922 - 27/09/2007 17:34
|
Carpal Tunnel
|
To jak tak chwalisz Inteligo to ile placisz miesiecznie w sumie za prowadzenie rachunku, przelewy sa za free wogole ??? masz usluge : konto internetowe?
1. Miesięcznie płącę 0,99. 2. Przelewy do PKO i Inteligo są za free 3. Jaką uługę?!! Przecież to JEST konto internetowe.
|
Do góry
|
|
|
|
#1623946 - 27/09/2007 17:52
[Re: micha$]
|
member
Meldunek: 04/09/2007
|
Dla mnie to za malo jesli chodzi o bezplatne przelewy.Tylko do pko i inteligo??? ....slabiutko.
|
Do góry
|
|
|
|
#1624077 - 27/09/2007 18:45
[Re: Adammm]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
z mbanku przychodzil do was kurier z umowa? a jezeli ja pracuje caly dzien i mnie nie ma a on przyjdzie to co wtedy? beda dzwonic i sie umawiac na jakas wizyte? bo ciekaw jestem jak oni chca mnie w domu zastac Z mBanku przysyłają umowę pocztą. Ty ją wypełniasz i odsyłasz na podany adres.
|
Do góry
|
|
|
|
#1624268 - 27/09/2007 19:39
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
Pinnacle człowieku.. mialem konto bph i tak wlasnie bylo, za kazdym razem smsy autoryzacyjne do kazdej transakcji, oplaty rowniez nie biore z kosmosu, bo byly przerazajace, wszystko w ogole nieczytelne, historia itd - po prostu idiotyczne! W Inteligo wszystko czytelne i proste w obsłudze, a co do zabezpieczeń... mi wystarczy karta kodów w szufladzie a ty dalej baw sie w literki, smski, pierdołki, oplaty itd skoro musisz miec takie zabezpieczenia bo cie okradna To ci mowie po raz ktorys ze smsy wysylaja tylko niedociumani ludzie. Mozna zapisac sobie "klucz" na nosniku lokalnym , dla wyjasnienia : nosnik lokalny = dysk. Ja zadnych ssmow nie wysylam. Klucz sluzy do potwierdzenia transakcji czy to przelewu czy zalozenia lokaty przez internet badz innych uslug. To jak tak chwalisz Inteligo to ile placisz miesiecznie w sumie za prowadzenie rachunku, przelewy sa za free wogole ??? masz usluge : konto internetowe? albo nie odpisuj , kazdy chwali swoje. No to powodzenia w zapisywaniu klucza na nosniku. Skoro zapisujesz to te twoje zabezpiczenia w BPH sa nic nie warte. Rownie dobrze moglbys przekrecic kluczyk w3 drzwiach samochodu i go zostawic tylko ze z otwartymi drzwiami. Niby mialo byc bezpiecznie, natrudziles sie ale efetk zerowy .... Sorry, ale po tym co widzalem jak sie obsluguje to konto i poziom oblsugi klienta to ja BPH omijam z daleka. Ponadto niedlugo Pekao przejmuje BPH i zostaniesz przerzucony do tamtego banku..... Po prostu ktos za ciebie zaplacil i zostales kupiony.....
|
Do góry
|
|
|
|
#1624542 - 27/09/2007 20:46
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
tak OT czy ktos wie jak sprawdzic swoj numer telefonu w Orange? Mieszkam za granica a dzis zalozylem druga karte do swiezo rozblokowanej nokii 1100 -konto puste zaznaczam poraza mnie logika doladowan online - zeby doladowac musze wyslac swoj....numer telefonu - nie mozna wyslac kodu doladowujacego na emaila to za skomplikowane zeby na to wpasc yyyyyyyyy, moze nie wzieli pod uwage, ze mozna nie znac swojego numeru telefonu? dla mnie to o wiele wygodniejsze, ze wpisuje swoj numer, podaje kwote i mam automatycznie kase dodana na konto w komurce, nie musze sie bawic w kody, nie masz rodziny, znajomych w Polsce, kto moglby Ci kupic karte doladowujaca z kodem?
|
Do góry
|
|
|
|
#1625130 - 27/09/2007 22:57
[Re: Szewa]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/09/2003
|
z mbanku przychodzil do was kurier z umowa? a jezeli ja pracuje caly dzien i mnie nie ma a on przyjdzie to co wtedy? beda dzwonic i sie umawiac na jakas wizyte? bo ciekaw jestem jak oni chca mnie w domu zastac Z mBanku przysyłają umowę pocztą. Ty ją wypełniasz i odsyłasz na podany adres. nie wiem czy sie to nie zmieniło bo kiedyś jak zakładałem prywatne konto to przyszła pocztą ale niedawno jak zakładałem firmowe to już kurier przyjechał a jesli kurier to zadzwoni i się umówicie na konkretną godzinę i miejsce...ja akurat też wcale nie byłem w domu spotkalismy się w sklepie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|