#1613189 - 23/09/2007 04:42
sypie mi sie koncepcyja gry...
|
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
|
witam  czy był na forum jakis temat w ktorym opisywane były metody (zasady) jakimi kierujecie sie w bukmacherce  , ale nie gołe "ja gram progresja czy remisy" tylko jakies konkrety... pytam bo ostatnio mam taki okres w grze, ze szkoda słów, co posle to wtopa... sam juz nie wiem co robie nie tak... pierwsze co przychodzi na mysl to to ze gram za niskie kursy, no ale do teraz nie traciłem na nich a wrecz było nieźle... wprawdzie bukmacherka to dlamnie zabawa i nie traktuje jej jako metody na dorobienie sie kokosów, no ale zawsze lepiej wygrac pare stówek niz wtopic... rzuccie jakims info odnosnie sposobu na gre bo juz mi sie metlik w głowie robi i sam nie wiem jak dalej grac choc w 2 ostatnie dni przewertowałem forum praktycznie od 2001  ...jesli chodzi o kase mam w tej chwili niecałe 2,5 tyś , ale jak dalej bede szalał to mi na waciki nie starczy... jesli to nie jakas mega tajemnica, to dajcie info odnosnie tego jakie kursy preferujecie, czego nigdy nie tykacie itp, itd... mam nadzieje cos z tego skleic i zaczac grac inaczej, bo choc nieraz mi tu mowiono ze na 1,2 czy 1,1 na plus sie nie wyjdzie, to musiałem sie na własnym dupsku przekonac o tych prawdach ... pisze teraz, bo jeszcze mam za co ten nowy styl gry zaczac  dzieki za pomoc i konkretne porady... myśle ze jesli jest sie od kogo uczyc to nigdy nie jest za poźno... Marcin
|
Do góry
|
|
|
|
#1613692 - 23/09/2007 17:49
Re: sypie mi sie koncepcyja gry...
[Re: _Korver_]
|
pokakulka
Meldunek: 14/10/2002
|
konstruktor1 <--- ostrzezenie Pinnacle <--- ostrzezenie
|
Do góry
|
|
|
|
#1613722 - 23/09/2007 18:07
Re: sypie mi sie koncepcyja gry...
[Re: Da Bartek]
|
member
Meldunek: 04/09/2007
|
Dziekuje Da Bartek za STANOWCZOSC I WYROZUMIAŁOŚĆ.
W koncu "zielony" nie jest bezkarny za swoje slownictwo !!!
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|