[QUOTE]Oryginalnie wysłał Borczi:
[qb]Wiem, że to nie wiele wnosi do tematu (i z tego powodu nie obrażę się jeśli wpis zostanie usunięty.. hehe), ale... UWIELBIAM ostatnie kolejki
Dziś weszło wszystko co MUSIAŁO wejść, a wielki bonus sprawiły mi Chorwatki, które potwierdziły moją opinię, że Słowaczki to naprawdę bardzo przeciętny zespół, a tylko słabej grupie zawdzięczają, że wogóle się liczyły w walce. Szkoda, że awansu nie wywalczyła moim zdaniem najciekawsza druzyna z tej grupy - właśnie Chorwacja. Udział takich zespołów jak Łotwa czy Rumunia, a brak Polski, Chorwacji, Węgier czy Słowacji nawet to spora niespodzianka. Nam niestety znacznie utudniająca walkę o to jedno pozostałe miejsce.
Tak wogóle to ... VIVA "BABSKI" BASKET!!! Kopalnia złota w walce z bukmacherami
A co do Polek.. ehhh.. okazało się, że były bliżej niż sądziłem
Zabrakło porażki Rumuni z Izraelem... chocby jednym punkcikiem.. ehhh.. SZKODA wielka. Zespół jednak w końcówce eliminacji pokazał, że stac go na sporo i nawet brak pewnej wielkiej (chyba tylko wzrostem) osoby może działać na jego korzyść. Mam nadzieję, że przez rok druzyna ukształtuje się na tyle, że bez problemów wywalczy awans do ME.[/qb][/QUOTE]Zostawiamy
Gratki dla wszystkich,którzy dobrze typowali i mam nadzieje,że kontynuacja nastąpi.
Ja nie udzielałem sie przy ostatniej kolejce z przyczyn,nazwijmy to rodzinnych,ale pozwoliłem sobie na wariata pograć Wasze typy,z powodzeniem
Myśle,że nie ma co czekać na Euroligę,bo w sobote rusza "ligówka",tak więc z podrasowanymi kontami bierzmy sie do roboty
Pozdrawiam
amkwish - Sulphur City