Paderborn - Hoffenheim Po raz 3 z rzedu jestem zdania,ze Hoffenheim ma lepsze karty i jest w stanie wygrac z Paderbornem.
Hoffenheim ostatni mecz wyjazdowy przegral bardzo pechowo 3-2 w Freiburgu,byc moze porazka byla zwiazana z nowymi pilkarzami (4),ktorzy jeszcze nie byli zgrani.
Za to juz w nastepnym meczu Hoffenheim pokazal sie z bardzo dobrej strony,wygral 3-1 z Osnabrückiem,naprawde trzeba przyznac,ze ofensywa jest bardzo grozna,podobal mi sie bardzo napastnik
Demba Ba oraz
Carlos Eduardo i
Copado.W meczu z Osnabrückiem nie wystapil napastnik Edu (byl chory),ktory pokazal juz w Freiburgu,ze jest swietnym napastnikiem strzelajac 2 bramki.
Edu jest juz zdrowy i wystapi w jutrzejszym spotkaniu,a napewno to wzmocni atak, byc moze zastapi Ibesivica,ktory marnowal wiele dogodnych sytuacji.
Paderborn w tym sezonie jeszcze nie strzelil bramki,a bylo juz az 5! kolejek,dodac jednak trzeba,ze tez duzo nie stracili,bo tylko 4 gole.
Zawodnicy Hoffenheimu sa juz bardziej zgrani, posiadaja bardzo silna ofensywe,ktora jest w stanie strzelic wiecej bramek jak przeciwnik,jedynie defensywa czasami sprawia bol glowy,pomimo tego ten zespol powinien byc w pierwszej 10.
Kursy ktore mozna chwycic na Hoffenheim jeszcze bardziej zachecaja mnie do zagrania na ten zespol.
Typ:
Paderborn -
Hoffenheim 2 @2.80 2/10 Betfair
x2 @1.55 4/10 Betfair
Hoffenheim to score @1.39 2/10 Gamebookers