#1585662 - 13/09/2007 06:44
Re: Film, TV, seriale [8]
[Re: Piecia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Mały spojler do "Californication", może kogoś zachęci do ogladania ;]
Akcja w restauracji, przy stoliku siedzą: grający głównego bohatera (psiarza) Duchovny, jego agent z partnerką i dodatkowa kobieta dla Duchovnego ;]
Duchovny chce się czegoś dowiedzieć o nieznajomej, prosi ją by coś powiedziała o sobie, ona jednak prosi by to on opowiedział coś o niej gdyż jest pisarzem i ma bujną fantazje.
Ona: Opowiedz mi coś o mnie.|To przecież robią pisarze, prawda? Zmyślają. Będzie niezły ubaw. On: Myślę, że urodziłaś się w dolinie. W niezłej dzielnicy... Hidden Hills, Calabasas|albo coś w tym stylu? Twój ojciec był urzędnikiem, jakimś kierownikiem na średnim szczeblu. Mama była kurą domową. Wybierając college nie chciałaś być za daleko od domu,|więc poszłaś do burżujskiego prywatnego collage'u. UCLA? Nie, nie, S-C, jak Ssanie-Chuja|({y: i}gra słów: S-C to skrót od Sucking Cock). Przez studia miałaś chłopaka "na poważnie", który z tobą zerwał zaraz po studiach|i ożenił się z inną. Dostałaś kiepską posadę w HR-ach, Masz za sobą łańcuch nieudanych związków|przybyło ci na wadze. Rozglądasz się dookoła i widzisz,|że twoi znajomi mają kogoś, pobierają się, więc uważasz, że musisz schudnąć, zaczęłaś chodzić na fitness, przyzwyczaiłaś się,|zaczęłaś trochę biegać. Chcesz pracować. Może zacząć jakiś biznes|na przykład planowanie przyjęć. Widzisz się jako kolejną Marthę Stewart. Ale co ty tak naprawdę chcesz robić? Siedzieć w domu na kanapie, z jakimś smutasem i oglądać reality tv. a on będzie patrzył jak znowu rośnie ci tyłek. A teraz przesyłasz mi to spojrzenie, takie jakbym co najmniej zgwałcił ci kota. Ale tak naprawdę zastanawiasz się nad tym,|czy jak uda ci się stąd wyjść w ciągu najbliższych 15 minut, to czy zdążę na kolejny odcinek America Next Top Model, który ja sobie nagrywam, na serio! Ten show jest naprawdę zacięty! agent:- Prawdziwy z ciebie kutas, wiesz o tym?
Serial jest świetny, humor zabija. Został już zapowiedziany drugi sezon.
|
Do góry
|
|
|
|
#1589223 - 14/09/2007 19:54
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
jestem właśnie po drugim odcinku californication.najpierw klientka z tymi operacjami plastycznymi wyskakuje  a potem akcja w sypialni  myślałem, że padnę ze śmiechu  kto oglądał ten wie  zajebisty serial
|
Do góry
|
|
|
|
#1590105 - 15/09/2007 02:28
[Re: Randall]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Niedawno zacząłem ogladać Boston Legal i muszę przyznać, że świetny prawniczy serial.Znakomici Spader i Shatner, niezły humor...fajnie się to ogląda  Polecam
|
Do góry
|
|
|
|
#1590672 - 15/09/2007 05:05
[Re: Randall]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1590680 - 15/09/2007 05:07
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1598360 - 17/09/2007 07:15
[Re: bolo_lacznik]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Ostatnio ogladałem bardzo ciekawy film tyle ze nie wiem jaki ma tytuł  (Zaczalem ogladac od jakiejs 10 minuty) Film w rezyserii Franka Marshalla, akcja toczy sie glownie na Antarktydzie gdzie miejsce ma wyprawa po kamien z Merkurego czy jakos tak W misji biorą udział psy Husky. Kamien jest, mozna opuszczac Antarktyde ale nie zabieraja psiakow gdyż nie ma miejsca w helikopterze. Zbliza sie najbardziej mroźna zima i psy bez pomocy przezywają bodajże 175 dni ! Film oparty na autentycznej historii. Jeśli ktoś ogladał i kojarzy ten film to proszę o tytuł 
|
Do góry
|
|
|
|
#1598375 - 17/09/2007 07:36
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Ostatnio ogladałem bardzo ciekawy film tyle ze nie wiem jaki ma tytuł  (Zaczalem ogladac od jakiejs 10 minuty) Film w rezyserii Franka Marshalla, akcja toczy sie glownie na Antarktydzie gdzie miejsce ma wyprawa po kamien z Merkurego czy jakos tak W misji biorą udział psy Husky. Kamien jest, mozna opuszczac Antarktyde ale nie zabieraja psiakow gdyż nie ma miejsca w helikopterze. Zbliza sie najbardziej mroźna zima i psy bez pomocy przezywają bodajże 175 dni ! Film oparty na autentycznej historii. Jeśli ktoś ogladał i kojarzy ten film to proszę o tytuł http://przygoda.na.anarktydzie.filmweb.pl/Piekny film 
|
Do góry
|
|
|
|
#1598496 - 17/09/2007 15:45
[Re: Kylo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2006
|
Equilibrium Equilibrium sc-fi poniedziałek 17.09.2007 TVP 1 22:40 Po dramatycznych doświadczeniach III wojny światowej ludzie starają się zabezpieczyć przed kolejnymi zagrożeniami. Powstaje idealne państwo Libria, którego obywatele mają być wolni od emocji mogących wywoływać konflikty i wojny. W tym celu muszą codziennie zażywać porcję leku zwanego prozium. Za odmowę jego przyjęcia grozi śmierć. Porządku w kraju pilnują tzw. klerycy. Jeden z nich agent John Preston, tropi tych, którzy unikają brania prozium POLECAM WSZYSTKIM !!! ZNAKOMITY FILM !!!! 10/10 !!!!! OGLADAJCIE ! 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|