#1563185 - 05/09/2007 22:45
Re: Neteller [6]
[Re: Fc Marcin]
|
member
Meldunek: 17/03/2005
|
czy dostal juz ktos ta nowa karte?bo mozna ja zamowic, ciekawe ile bedzie teraz szla, jak tak samo dlugo jak sie czekalo na nia by ja zarezrwowac,to powodzenia w zdobywaniu klientow
|
Do góry
|
|
|
|
#1565537 - 06/09/2007 18:18
[Re: terkin]
|
old hand
Meldunek: 30/08/2007
|
Witam, przepraszam za proste pytanie ale Nettelera do tej pory używałem i nie wiem, a mianowicie:
Mam konto zweryfikowane telefonicznie, nie dokonywałem na nie żadnych wpłat z konta bankowego ani z katy, otrzymałem jednak pieniądze od bukmachera który z jakiś jemu wiadomych względów nie mógł wypłacićmi mi na MB. Chciałbym teraz ulokować część środków w innym buku, natomiast część przesłać innemu użytkownikowi konta Netteler.
Teraz moje pytanie, czy aby wysłać pieniądze innej osobie posiadającej Netteler muszę przechodzić jakąś dodatkową weryfikację? Musisz mieć konto premium, Neteler przysyła ci jakies drobne na konto bankowe, a potem Ty kwote wplaty wpisuje na stronie i mozesz przelewac miedzy uzytkowikami.
|
Do góry
|
|
|
|
#1565560 - 06/09/2007 18:32
|
old hand
|
Dopuki ta procedura nie nastąpi nie ma możliwości nawet kilkunastu euro komuś wysłać?, żadnej kwoty? Nic.
|
Do góry
|
|
|
|
#1567015 - 07/09/2007 01:53
|
old hand
|
Pozwolę sobie skorzystać z jeszcze jednej fachowej porady, mianowicie:
Pieniądze które wypłacił mi buk (nota bene jego nazwa zbanowana na tym forum - co teraz wiem, że słusznie) na Netteler (mimo wpłaty przez MB) chciałbym jak najszybciej przetransportować na konto MB, zastanawiam się która opcja byłaby szybsza i czy w ogóle ta 2 jest mozliwa. 1: Wypłacic pieniadze z Nettelara na konto bankowe i z konta wpłacić na MB (wady: podwójne przewalutowanie opłata za zagraniczny przelew 10 euro i cholerka wie ile z tym zejdzie) 2: Wpłacić do jakiegoś buka, wykonac obrót i wypłacić na konto MB (wady: jak dla mnie niewielkie, ale... czy isteniją jakieś buki które mi w ten sposób wypłacą???)
...i w tym właśnie sęk jeżeli jakiś (buków) znacie to bardzo proszę o pomoc. Szukać kogoś do wymiany MB>Neteler lub wpłacić do buka, tyle że u buka musiałbyś mieć aktywny kanał MB.
|
Do góry
|
|
|
|
#1568308 - 07/09/2007 13:00
[Re: rozmus]
|
addict
Meldunek: 18/01/2005
|
wypłaciłem na konto inteligo ok 100$ i niestety przyszlo o 60zł mniej oto tytuł przelewu : KWOTA PLN 298,90 MINUS PROWIZJE BRE PLN 60,00 czy ktoś jest w stanie wyjaśnić skąd taka kosmiczna prowizja nagle przy wypłacie z netellera? ciekawy jestem czy inni też tak mieli i czy przy nastepnej wyplacie tez mi tyle pobiorą?
ps. otrzymał ktoś z was może juz tą nową karte ''global exchange'' czy jakoś tak?
|
Do góry
|
|
|
|
#1568403 - 07/09/2007 17:19
[Re: rymoholik]
|
old hand
|
Widze że za duzo kasy macie. Moj pomysl : wplata na Bwin, obrot na live po 1.01, wyplata na konto bankowe.
|
Do góry
|
|
|
|
#1568423 - 07/09/2007 17:37
[Re: Samartyanin]
|
enthusiast
Meldunek: 19/07/2006
|
Pozwolę sobie skorzystać z jeszcze jednej fachowej porady, mianowicie:
Pieniądze które wypłacił mi buk (nota bene jego nazwa zbanowana na tym forum - co teraz wiem, że słusznie) na Netteler (mimo wpłaty przez MB) chciałbym jak najszybciej przetransportować na konto MB, zastanawiam się która opcja byłaby szybsza i czy w ogóle ta 2 jest mozliwa. 1: Wypłacic pieniadze z Nettelara na konto bankowe i z konta wpłacić na MB (wady: podwójne przewalutowanie opłata za zagraniczny przelew 10 euro i cholerka wie ile z tym zejdzie) 2: Wpłacić do jakiegoś buka, wykonac obrót i wypłacić na konto MB (wady: jak dla mnie niewielkie, ale... czy isteniją jakieś buki które mi w ten sposób wypłacą???)
...i w tym właśnie sęk jeżeli jakiś (buków) znacie to bardzo proszę o pomoc. Szukać kogoś do wymiany MB>Neteler lub wpłacić do buka, tyle że u buka musiałbyś mieć aktywny kanał MB. ...aktywny kanał MB to ja mam u niemal wszystkich buków, to zatem nie problem. Mimo wwszystko nie każdy buk będzie chciał mi w ten sposób wypłacić, stąd też moje dodatkowe pytanie, który nie bdzie miał obiekcji? Osobiście myślę że Expekt powienien być w tym względzie liberalny, z pewnością również Betgun ale to są oszuści, a przynajmniej krętacze. Sądzę że z Bwin też nie powinno być problemu ale pewny nie jestm. Jeżeli ktoś tak już robił to prosze o rade gdzie najłatwiej/najlepiej?
|
Do góry
|
|
|
|
#1591498 - 15/09/2007 19:35
[Re: rymoholik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Jak tyle czekasz to masz cos nie tak. Moze konto zle wpisane albo iban albo swift? ja wyplacam na mbank i mam max na 2gi dzien zawsze kase
|
Do góry
|
|
|
|
|
|