Ostatnio na forum dzieją się p[rzykre rzeczy. Najpierw problemy miał tomo i inni userzy. Teraz to nieszczęście spotkało shane'a. Przykre to wszystko, bo te dwie osoby bardzo cenię jeśli chodzi o bukmacherkę i życie prywatne.
Niestety forum ostatnio wykorzystują ludzie, którzy nie powinni mieć tutaj miejsca. Co to za typer, który kradnie pieniądze w celu wygrania i oddania. A jak się nie uda to zapomina o fakcie, że pieniądze pożyczył. Mnie to osobiście przeraża.. Skoro ktoś nie ma pieniądzy niech gra za 2 łote. Każdy tak zaczynał i żadnej ujmy nam to nie przyniosło.
Najbardziej mi szkoda Wojtka, bo on jest studentem i tak naprawdę dzięki bukmacherce ma środki finansowe.
Bardzo bym prisł o usunięcie podejrzany ludzi z forum. W myśl zasady raz wziąłeś, drugi raz też weźmiesz. Przykre to wszystko co spotyka zasłużone dla mecz.pl ludzi.
Myślę, że najlepiej wobec powyższych wydarzeń w ogóle przestać się wymieniać. Wówczas pseudo typerzy odejdą i zostawią nas w spokoju. Ja z nikim nie wymeiniałem się i nie zamierzam. Wszystkie transkacje prowadzę przez konto bankowe. Tak doradził mi mój brat bankier. Polecam i wam
.::Think Twice::. Ignorator.