O.Rochus-Acasuso 1 1.7

Ancic-Wawrinka 2 2.34

Nieminen-F.Lopez 2 2.97

Szavay-Stosur 2 2.31

No niestety szkoda mi Lopeza bo kiedy z stanu 2-5 w 3ecim secie doszedl do 5-5 i mial szanse na przelamanie to chlopak zawiodl...no ale coz dzis mam lepsze bomby

Kursy z mixa.
Del Potro-Simon 2
2.20Konsekwentnie przeciwko młodemu,ktory zbyt duzo ostatnio gral i czas na przerwe jest wskazany!!Simon widac bardziej woli cos osiagnac w NH bo w na USO bedzie bardzo ciezko!
Ginepri-Calleri 2
2.00Co z tego że Ginepri'ego hard jest ulubiona nawierzchnia jak z forma kiepsko...Calleri na hardzie w tym sezonie nawet ladnie sie prezentuje,ma okazje przejsc dalej!!
Acasuso-Hrbaty 2
2.00Nie lubie Chucho na hardzie!W ogóle psuje ten sport

Niech poczeka na jakis turek na ziemi,bo Hrbaty jest głodny sukcesów zwłaszcza że forma powraca.
Blake-Clement 2
2.9Poprostu od wczoraj uparłem się z tym typem.Blake powinien odpuścić bo pogrywał za dużo w ost tyg.
Butorac/Fisher-Volandri/Starace 1
1.37To jest hard panowie!!Wychodiz na to że butorac i jego ziomek wygrają,forma deblowa tak samo jest

więc do kombosa dodać można.
De Heart-Cook 1
1.4Dość niedawno ta sama para w Bronx-wynik 6-2 6-0.Myśleże teraz będzie podobnie.
Nishikori-Armitraj 1
1.5Nishi widoczny jakies 3 tyg temu pokazał się z dobrej strony.Teraz przyszedł czas na USO więc ma większą okazje aby sie pokazac i starac sie przejsc kwale,bo przeciwnik w 1 rundzie nie jest wymagajacy.
Vemic-Cakl 1
1.36Nie ma co sie rozpisywać,bo chyba o klase lepszy jest Vemic.
Muller-Qureshi 2
2.00Pewnie pamiętacie Quereshiego jak na pomatał

pare niespodzianek zrobił i to po ładnych kursach.Dziś przeciwnik w jego zasięgu a po takim kursie trza brac nie czekac

Osterloh-Perebiynis 1
1.4Osterloh panie ograna na hardzie i tylko na tej nawierzchni może cos zawojować.Witamy w 2 rundzie Q