#1509055 - 21/08/2007 05:46
Re: Lupus i jego życie ... opera mydlana
[Re: Baqu]
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1509088 - 21/08/2007 06:06
[Re: Ignorator]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
[T]-error ja uważam, że tak nie jest jak mówisz. Wiemy dobrze dlaczego temat został zrobiony aby wyśmiać lupusa a on na to nie zasłużył. Jak każdy z nas.
Człowieka trzeba szanować a wiadomo, że na forum każdy spełnia inną rolę. Tak jak ja lupus jestem moderatorem i naszym zadaniem jest pilnowanie porządku na forum.
.::Think Twice::. Ignorator. bez obrazy ale zwróć uwagę,że żaden Moderator nie pisze tyle o swoim życiu prywatnym co Lupus więc siłą rzeczy on sam prowokuje do takich zachowań a wiadomo,że każdy może mieć inne poczucie humoru. W tym wypadku podzielam Twoje zdanie i taki temat raczej nie zmierza w pozytywnym kierunku.
|
Do góry
|
|
|
|
#1509093 - 21/08/2007 06:10
[Re: Ignorator]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
Ja tam pewnie się nie znam, ale moim zdaniem każdy (nawet ten co żart jakiś rzuci w kierunku LUPUSA) to robi to tak naprawdę z czystą sympatią do naszego szanownego moderatora. [T]-errora bronić oczywiście nie trzeba, a ja Jemu wierzę, że Lupusa po prostu nie da się nie lubić, i choć to lubienie może czasami jest szorstkie to jednak fakt lubienia jest niepodważalny. A kto nie lubi temu na pohybel. A, że czasami pośmiać się trzeba, i że okazja się nadarza ze stron czcigodnych i cel równie czcigodny, to ja ze swojej strony wszystkich (zainteresowanych) przepraszam zawczasu i oświadczam, że śmiać się nie przestanę...  AVE MODERATORZY, AVE ADMIN, AVE LUPUS!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#1509113 - 21/08/2007 06:18
[Re: Shanti]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
[T]-error kiedyś chyba krytykowałeś kogoś za założenie beznadziejnego tematu. Czas chyba siebie samego skrytykować bo temat jest beznadziejny. A tak po za tym lupus to oryginał  NIe da się jego podrobić. Zwłaszcza jego narzekań w dziale "Co nas denerwuje" Mogę siebie skrytykować za temat Clock World ... sporo wejść, zero odzewu - nie wiem, być może temat nie załapał, bywa. Może kiepski wątek ... zdarza się. Ale topic o lupusie nie może być nudny, no nie może 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|