pod koniec tematu, do któego link podałem, cytowałem punkt regulaminu wg którego zareagował Betfair. musisz go poszukać.
@Tomo
Firma jak najbardziej wywiązała się z umowy. W Warunkach Ogólnych czytamy:
Polityka Ochrony Prywatności
Jeżeli wymaga tego obowiązujące prawo, dane osobowe mogą zostać ujawnione odpowiednim władzom państwowym, nadzorczym, sportowym lub organom ścigania. Ponadto dane osobowe — w związku z nadzorowaniem przestrzegania zasad uczciwej konkurencji lub stosowania reguł gry lub dyscypliny i (lub) zapobieganiem przestępstwom oraz wykrywaniem ich — mogą zostać ujawnione wszelkim władzom nadzorującym lub sportowym, z którymi Grupa podpisała umowę o udostępnianiu danych, przy założeniu, że Grupa uważa, iż istnieją uzasadnione powody, by podejrzewać użytkownika o udział w naruszaniu reguł lub przepisów prawa, posiadanie wiedzy o rzeczonych naruszeniach lub stwarzanie innego rodzaju zagrożenia dla zachowania zasad uczciwości w związku z daną dyscypliną lub grą. Władze te mogą wówczas wykorzystać dane osobowe w celu przeprowadzenia dochodzenia i podjęcia działań w związku z naruszeniami, zgodnie z przyjętymi procedurami.
W związku z powyższym może być konieczne ujawnienie informacji przez firmę Betfair podmiotom mieszczącym się poza granicami Wielkiej Brytanii i UE, przy czym w każdym takim przypadku przekazanie odbywać się będzie zgodnie z obowiązującymi wymogami technicznymi i organizacyjnymi. Akceptując niniejsze zasady, poprzez korzystanie z witryny Betfair lub w inny sposób, użytkownik zgadza się, aby spółka Betfair przechowywała i wykorzystywała dane historyczne dotyczące osoby i konta użytkownika do celów opisanych w niniejszej polityce ochrony danych. Na przykład, spółka Betfair podpisała porozumienia (Memoranda of Understanding — MOUs) z następującymi władzami nadzorującymi i (lub) sportowymi:pod koniec tematu, do któego link podałem, cytowałem punkt regulaminu wg którego zareagował Betfair. musisz go poszukać.
Jesli o to chodzi to o zwrotach nie ma tam ani słowa - kibicuje Wam w takim razie bo ciezko bedzie udowodnic ze ktos wiedzial o wyniku - nie zapominajcie ze sa takie osoby, tore zaloza ze beda sie dzialy w meczu jakies dziwne rzeczy no i co wtedy, gdy kontuzja bedzie rzeczywista (teraz mamy takie czasy ze taki Lepper choruje na co chce kiedy chce a co dopiero zawodnik) - ciekawe moze byc to podwazanie opinii lekarzy