Liczby które nie zostaną wylosowane dzisiaj to: 18 19 31 51 78 kurs na każdą kuleczke wynosi 1,20).
AKO = 2.74
Polecam przeczytanie regulaminu, trzeba wybierać minimum 6 liczb. Jedno pytanie - jakie masz kryteria doboru liczb? Wybierasz te co padły w poprzednim losowaniu, szukasz może jakiś serii? Życzę powodzenia.
Sprawdź jak się skreśla ML w Toto mix i później mi napisz, abym czytał regulamin:D Musisz wybrać 6 zdarzeń a nie minimum 6 liczb !!! Jedynym zdarzeniem na której jesteś zmuszony zagrac to minimalny kurs EURO w NBP na dany dzień a później wybierasz sobie 5 kuleczek które nie wypadną.
Co do samego doboru liczb to jest kilka metod, ja nie mam czasu obecnie na duża analizę, bo sesja się zbliża i mam lekki zapierdol. Ale jak sam zauważysz są liczby które w przeciągu 10 losowan wypadają średnio 6 razy. A jak wiesz z lekcji matematyki każda seria musi się skończyć. Do tego dołóżmy progresji i reszte sam sobie dopowiedz. Jak będziesz chciał pogadać to podaj mi numer GG poprzez priva i się odezwę. Pozdrawiam