milenium
wrocek-rzeszow(+10) - 1 1,85
tarnow - torun(+4) - 2 1,85
hancock under 12,5 1,7
wrocek dzis wygra zdecydowanie ( wg mnie jakie 15-16pkt) takze tu nie bede sie duzo rozpisywal, nawet joker niewiele tu pomoze
torun juz w tym roku pokazal ze w tarnowi potrafi jezdzic mimo oslabienia, a dzis w pelnym skladzie no i pelna mobilizacja, wiechu ryan i kostek sa w bardzo dobrej formie, kazdego z nich stac spokojnie dzis na dwu cyfrowke, druga linia na czele z karolem tez powinna sobie radzic. w tarnowie pewnymi punktami sa tomek i holta,c kolodziej aktualnie jest co najwyzej przecietnym zawodnikiem i tu licze na 8-9 pkt w jego wykonaniu, ljung jest wielka niewiadoma i wydaje mi sie ze pojedzie na poziomie 5-6 pkt, j rempala mimo kilku ostatnich przyzwoitych wystepow nie jest raczej w stanie dzisiaj solidnie zapunktowac i wydaje mi sie ze bedzie max 1 raz przed zawodnikiem druzyny torunskiej, a kamil zielinski na pewno nie powtorzy wystepu z rundy zasadniczej :D, wynik bedzie osylowal w okolicach remisu, ja typuje 43-47
hancock wczoraj bardzo slaby wystep, a dzisiaj bedzie prawdopodobnie jecha 3 razy z lee, co najmniej 2 razy z KK, do tego dochodzi seba, richardsonbalo; i granica 12,5 bedzie dla niego trudna do przekroczenia, a jokera tu nie przewiduje
na moje jakies 10-11 pkt. ale i tak wydaje mie sie ze czewa to dzis wygra, typuje 48-42