Tarnow +2 1,85
jak nie lubie tarnowa to typ wydaje sie byc warty uwagi, ostatnimi czasy tarnow spisuje sie dosc dobrze wczorajsza postawa golloba tylko mnie w tym utwierdza mecz moim zdaniem zakonczy sie mala przewaga tarnowian a do tego HC +2 wydaje sie rozsadnym wyjsciem
Leszno +6 1,85
podobnie jak wyzej mecz bedzie bardzo stal na wysokim poziomie i bedzie bardzo wyrownany jednak wypatruje to minimalne zwycienstwo gosci
Rzeszów -6 1,85
Typ bardziej z
"SERCA" Tego typu obawiam sie najbardziej sercem jestem za Rzeszowem, ale Wroclaw to Wrocław mecz bedzie transmitowany w stacji Polsat sport. Rzeszowianie jak do tej pory dobrze pisywali sie na swoim stadionie co jest ich atutem nie od dzis.
Martwi mnie postawa Scotta oraz Daveya wczoraj niby Scott cos tam walczyl ale stac go na wiecej. Dzis rano w drodze do "kosciola" z kolega rozmawialismy o tym meczu i wyszla mi wygrana Rzeszowian w granicach 4-6 pkt a hc wynosi 6 wiec mam dylemat ale wola walki Nickiego, Ciapka - ktory kiedy trzeba potrafi pokazac ze zasluguje na miano kapitana , Scotta, Daveya Watt`a oraz Dobruckiego mam nadzieje ze Leś tez dorzuci swoje pare groszy i jestesmy w stanie pokonac Wroclaw, zapewne mecz bedzie wyrownany do samego konca i w ostatnich biegach poznamy zwyciensce jednak mysle ze team Rzeszowa stanie na wysokosci zadania i "byc moze Nicki ktory w tym roku zostanie mistrzem swiata pokona bylego mistrza z wroclawia i rzeszow ktory walczy o miejsce w czolowce pokona byłego mistrza Polski" (cyt. dobrego kumpla
zeby nie bylo plagiatu
)
oby to sie sprawdzilo
"Niepokonany! jest nasz RZeszów kochany!
niepokonanyyyyyyyyyyyyy! sialala ""Na Rzeszowskim Torze wszystko stac sie moze, na Rzeszowskim torze walka trwa"
do boju Zurawie!!!
Pozwole sobie na maly okrzyk
" WooooooooooooooooooHoooooooooooo"poniewaz najprawdopodobniej zabrakniemnie na dzisiejszym meczu
ale za to nie mam watpliwosci co do tego ze moj kumpel godnie mnie zastapi i pokaze jak sie trzeba bawic na meczu i wraz z innymi kibicami stworzy niezapomniana oprawe tego meczu ... zreszta jak zawsze!