Dobra Panowie. Czas podjąć jakieś ustalenia.
Wczoraj ku mojej uciesze odezwał się do mnie user Forrest Gump. Poprzez krótką a jakże rzeczową rozmowę poprzez PW, ustaliliśmy, że najlepiej chyba będzie zameldować się w Sopocie w dniach od 1-4 sierpnia. Wychodzi na to, że spędzimy tam trzy noce.
Czy ktoś się jeszcze na takie rozwiązanie pisze. Radek? gnacik? ArtekPotito? Panowie pisać czy taki termin Wam odpowiada, a już dzisiaj będę dzwonić i pytać się o ewentualne terminy jak i ceny, która myślę, że nie przekroczy 40zł za osobę za dobę. Tzn będę się starał, żeby tak było, a jak zakończą się moje rozmowy tego nie wiem. Chodzi mi tylko o określenie liczby chętnych bo od tego zależeć będzie cena jak i pokój/kwatera gdzie będziemy mieszkać/sypiać.
Tak więc czekam na odzew. Kameleon jako domator jest niezrzeszony. Będzie wspólnie z nami brał udział w libacjach alkoholowych wspólnie z niejakim Nicolayem D. ukrywającym się w tym czasie pod pseudonimem "Tadeusz Norek", lecz na czas posiłków tudzież nocy będzie wracał do swojego obozu.
Czekam na odzew. Jeśli takowego nie będzie to wszystko będzie załatwiał kto inny, bo ja od niedzieli przebywam na Kanarach i korzystam z atrakcji sponsorowanych przez firmę Expekt.