Czyzby to bylo wyjasnienie zachowania sie kursu Kopex:
http://www.bankier.pl/wiadomosc/KOPEX-S-...-A-1603574.htmlPewnie gdybym chcial kupic tyle akcji tez staralbym sie nie dopuscic do wzrostu kursu. Zobaczymy dzisiaj co sie bedzie dzialo.
na STX nie patrze od jakiegos czasu wiec trudno mi powiedziec ale MSX ma WZA 29 czerwca i albo jest to ostra spekulacja albo rzeczywiscie ktos cos wie i beda informacje ktore uzasadniaja ten i dalsze wzrosty. Ja czekalem na wybicie, wykorzystalem je ale niepotrzebnie spanikowalem przy cenie 10,0 bo moglem spokojnie ustawic zlecenie SL na 9,8 i poczekac do konca sesji.
Ja dzisiaj popatrze na Pamapol - po sporych wzrostach troche sie uspokoil i chyba ma szanse isc w gore spokojniej. Takie plany jakie przedstawili mnie przekonuja i widac, ze ostro sie wzieli do realizacji (to wszystko jest w komunikatach)
Interesuje mnie tez PPWK - wczoraj 22 czerwca ladnie poszlo w gore ale tempo wzrostow spadlo potem i wczoraj lekki spadek. Jak zaczenie isc w gore i wzrosna obroty to zaryzykuje kupno.
Pytanie: gdzie sa najlepsze komunikaty ze spolek? Pasowalo by mi uklad taki jak w money.pl (tj sortowanie wg spolki) ale, zeby byly szybciej i wszystkie tak jak np. w bankier.pl
Wojtek