Skąd wiesz, że Adams ma pojechać. Według tego co deklarował sam Australijczyk, to dziś Adamsa nie zobaczmy. Zresztą w innym wypadku byłbym bardzo zdziwiony. Bo odpuścił Leszno i Swindon, które traktuje znacznie bardziej priorytetowo od Eliteserien.
Te mecze są trudne do wytypowania. Uważam, że Dackarna może złamać nawet te 16 i więcej. Ale nie musi. Dyspozycja Jonssona i Andersena nie jest aż tak pewna, jak to zwykle bywa. Niemniej wydaje mi się, że gospodarze wygrają ok 18-22 punktami. U gości zapunktuje na poziomie Sullivan, po 7-8 Max i Walasek. I to chyba tyle.
Drugi mecz. VMS wreszcie w optymalnym zestawieniu, to duża siła. Uważam, że zespół z realnymi szansami na mistrza (jak pozostała trójka półfinalistów). Ale czy pokonają Masarne w Avescie aż 10-ma? W sumie nie ma takiej potrzeby. U gospodarzy jednak dużo zawodników mogących zrobić zarówno 2 punkty jaki i 12. Stead, Sajfutdinov, Lindback, Watt. Jak dla mnie wygrana gości, ale ciężko mi ocenić jej wysokość.
Trudne mecze, ale Dackarne z linią z
Bwin bym wziął. Linie z
Unibet(gdzie gram) jeszcze rozważam, aczkolwiek chyba nie ma w nich opłacalności.