Witam Panowie cos na temat Expekta wam powiem.
Ładnie sie wkopalem z tym bukiem gralem tu kiedys jakies 2 lata temu ale oczywiscie w zyciu bywa hasla zapomnialem wiec zalozylem se nowe konto zeby skorzystac z bonusu:D
Wplacilem se jakies 10 dni temu kaske cale 200 zl dostalem po 3 h bonus +200 czyli na konice ladnie 400 zl i zabieram sie do obrotu kurs 1,5 obort 5 razy chyba. Dobra wszystko fajnie obrot zrobilem po tygodniu i napisalem do supportu poslkiego czy moge wyplacic $$$ no prawie podwoilem swoj jeszcze bonus. Dostaje meila ze moge wyplacic bonus zostal obrocony. No ok zabieram sie do wyplaty oczywiscie kase wplacilem kontem bankowym dobra przechodze do wyplaty ok numer konta podaje ladnie daje ile chce wyplacic i tu sie zaczyna moj DRAMAT daje wyplac i co sie okazuje 60 zl powtarzam 60 zl na Prowizje przeciez to zdzierstwo w bialy dzien ja nie wiem jak oni tak mogli zrobic malo maja !!! Bylem bardzo niemile zaskoczony wyplacam stad kase i tyle o mnie slyszeli naprawde szkoda tam wplacac z konta bankowego bo zdzieraj jak nie powiem co. Nie wiem jak jest wypta na karte kredytowa ale warto to sprawdzic. Ogolnie nie polecam ich chyba ze dla kogos 60 zl to nic bo dla mnie porownujac inne buki to jest oszustwo i tyle smieja sie z
Bwin a nie zdzieraja tyle przynajmniej. Naprawde ostrzegam przed wplatami nie palcie sie na bonus bo moze byc tak ze nic nie wyplacicie
A i jeszcze ich system rzoliczenia kuponow tez pozostwia wiele do zyczenia ustawilem se opcje zeby na miele jeszcze mi kupony przychodzily tak przynajmnije sobie sprawdzam czy mi dobrze czy zle rozliczyli!!! Nie wiem ile dokladnei ale przez te prawie 2 tygodnie gry u nich mialem chyba z 20 jak nie lepiej zle rozliczonych kuponow.
Co jeszcze ronbi expekt jak zaczniecie grac grubo to albo beda wam usuwac kupony i zwracac stawke albo wam obniza wielkosc stawki ja juz powyzje 100 zl nie moge dac bo odrazu pojawia mi sie ostrzezenie i w ogole!!!
Napisalem tu troszke o nich zeby was koledzy uswiadomic w co sie mozecie wpakowac owszem moze i maja spora oferte ale to nie wszystko bukmacher ma byc dla graczy a nie na odwrot ze zdzierac kase tyle ile sie da bo to sie mija z celem nie wiem moze to jeszcze se przemysla i zobaczymy:D
Poki co powodzenia