Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#1282556 - 07/06/2007 16:27 Re: Boruc :D [Re: Pierniczek]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2006
e tam Boruc... inny bramkarz tez by tego nie wyjal... co do tego ze wszystko przez Legie... czy to doprawdy wina Legii ze tylko ona daje bramkarzy do reprezentacji (Fabianski,Boruc,Kowalewski)... a ktro ma bronic?

- Rumun z Wisly/Lecha???

- Lech??? on z racji wieku to i z Beenhakerem bylby na ty...

- Vaclavik???

- moze Pawelek co nie bronil cala runde,badz ten junior z Wisly dzieki ktoremu Swierczewski raz na 10 lat gola strzela

- Kotorowski??? \:D \:D \:D

widze ze to Was boli ale przyzwyczajcie sie ze cala trojka jest z Legii... nastepny bedzie Skaba... \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1282614 - 07/06/2007 17:11 Re: Boruc :D [Re: Boubson]
__Michal__ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/11/2006
Na bramke Kuszczak lub Kowalewski... obaj bardzo dobrze bronia. Kuszczak t otalent, jeszcze 0 nim wiele uslyszycie \:\)

Do góry
#1282729 - 07/06/2007 18:19 Re: Boruc :D [Re: __Michal__]
pascal123 Offline
veteran

Meldunek: 07/10/2006
Originally Posted By: __Michal__
Na bramke Kuszczak lub Kowalewski... obaj bardzo dobrze bronia. Kuszczak t otalent, jeszcze 0 nim wiele uslyszycie \:\)

Boruc dobrze broni , Twoje wypowiedzi są nieobiektywne \:p .

Do góry
#1282748 - 07/06/2007 18:33 Re: Boruc :D [Re: pascal123]
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
O widzę Kuszczak już cacy jest, po meczu z Kolumbią większość miała o nim inne zdanie.

Do góry
#1282770 - 07/06/2007 18:51 Re: Boruc :D [Re: Tetfol]
__Michal__ Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Tetfol
O widzę Kuszczak już cacy jest, po meczu z Kolumbią większość miała o nim inne zdanie.

Kazdemu moze sie to zdarzyc! Zobacz sobie interwncje w meczu WBA- Wigan co w doliczonym czasie sie rzucil jak struna! obejrzales jeden mecz i juz oceniasz. Zastanow sie jak cos napiszesz

Do góry
#1282773 - 07/06/2007 18:54 Re: Boruc :D [Re: Tetfol]
pascal123 Offline
veteran

Meldunek: 07/10/2006

A Ty miałeś inne zdanie ? Popełnił błąd to ludzie miali go pogłaskać po główce ? Jest dobry , jakby nie był nie grałby w MU \:\)

Do góry
#1282790 - 07/06/2007 19:06 Re: Boruc :D [Re: pascal123]
__Michal__ Offline
Carpal Tunnel

leglonista- to sie nie zna \:D \:D \:D

Do góry
#1282811 - 07/06/2007 19:23 Re: Boruc :D [Re: Pierniczek]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

oj Michal Michal widze ze w Sokolowie to musicie niezle kompleksy miec... ciagle tylko czytam ze z Leglej ze leglonista... a Wy co tam macie w Sokolowie... bo slowo daje wiele miasteczek znam na mapie pilkarskiej ale o Sokolowie jakos nigdy nic nie slyszalem... ja wiem ze Legie sie albo kocha albo nienawidzi, ale takie bzdury pisac ze to przez legionistow przegrywamy to az niesmaczne... gdyby Leo mial do dyspozycji pilkarzy z Sokolowa zapewniam Cie - juz dzis by spierdzielal z powrotem na Trynidad... \:D

Do góry
#1282838 - 07/06/2007 19:35 Re: Boruc :D [Re: Boubson]
Stalion Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/10/2006
Heh...
Co z tego ze Legionista. Mnie to obojetne gdzie gral. Wazne zeby dobrze wykonywal swoja robote.
U mnie Boruc przewalil sobie troche przed MS kiedy to Arturek z Siedlec (z calym szacunkiem dla tego miasta), powiedzial jak to slaski kibice odstawili "wioche". Heh...
Ale wracajac do tematu to wczorajsza bramka nie jest z jego winy. Strzal bajeczny, cos a'la Beckham ;\)
Winic go mozna troche przy straconym golu z Azerbejdzanem, ale bylo minelo, a ta "wpadka" akurat sie dobrze skonczyla... \:\)

Do góry
#1282860 - 07/06/2007 19:45 Re: Boruc :D [Re: Pierniczek]
KIDD Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/03/2005
Originally Posted By: Pierniczek
Jak dla mnie to wypieprzać powinien Dudka, zjebał dwa mecze z rzędu, do tego zjebał z Niemcami na mundialu. Co on robi w reprezentacji??

Dudka jest piłkarzem przeciętnym jednak jest w kadrze promowany. Zagrał z przymusu jeden mecz, gdyż nie mogli grać inni zawodnicy, fakt trzeba mu przyznać, że zagrał całkiem nieźle, lecz to nie jest zawodnik, który powinien grać w podstawowym składzie reprezentacji. Jest na to za słaby. Może wkońcu Leo to zrozumie.

Do góry
#1282899 - 07/06/2007 19:58 Re: Boruc :D [Re: Misza_SB]
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Originally Posted By: Misza_SB
Boruc w dzisiejszym meczu na 100% nie zagrał to pewne ale za straconą bramkę obwiniać go nie można.

Co nie znaczy, ze to bylo nie do obrony... Arturek po prostu zamiast zrobic jeszcze jeden krok, to sie rzucil i nie mial prawa tego dostac, a strzal byl do wyjecia. W powtorkach wszystko widac.

Do góry
#1282934 - 07/06/2007 20:06 Re: Boruc :D [Re: __Michal__]
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
Originally Posted By: __Michal__

Kazdemu moze sie to zdarzyc! Zobacz sobie interwncje w meczu WBA- Wigan co w doliczonym czasie sie rzucil jak struna! obejrzales jeden mecz i juz oceniasz. Zastanow sie jak cos napiszesz

Łoł to ty się zastanów zanim coś napiszesz bo masz wyraźnie problem z rozumieniem tego co czytasz.

Ja nie twierdzę że Kuszczak jest słaby, odniosłem się tylko do nagonki na niego po tej bramce, którą wpuścił. Tak samo teraz niektóre inteligenty plują na Boruca.

Do góry
#1282975 - 07/06/2007 20:19 Re: Boruc :D [Re: donic]
Boubson Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: donic
Originally Posted By: Misza_SB
Boruc w dzisiejszym meczu na 100% nie zagrał to pewne ale za straconą bramkę obwiniać go nie można.

Co nie znaczy, ze to bylo nie do obrony... Arturek po prostu zamiast zrobic jeszcze jeden krok, to sie rzucil i nie mial prawa tego dostac, a strzal byl do wyjecia. W powtorkach wszystko widac.

nie wiem czemu ale jak patrzylem na powtorki to przypomnial mi sie mecz Polska-Łotwa... tam Dudek tez mogl wyjac z tym ze on machal nie tą reką... Artur nie wiem czy mogl, zauwazmy ze on pilke widzial dopiero gdy ta mijala mur wiec czy mial czas na jeszcze jeden krok//

Do góry
#1282988 - 07/06/2007 20:21 Re: Boruc :D [Re: koszałek]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Originally Posted By: koszałek
Predzej był założył temat o Saganowskim \:D

Co?

Co Wy macie do Saganowskiego? Jako jedyny piłkarz z orzełkiem na piersi wczoraj się strał , biegał, walczył o piłke. Nie ma oszałamiających predyspozycji (takich jak np. Dudka) żeby wygrywać pojedynki główkowe. Każdy tylko potrafi się nabijać z piłkarzy a ciekawe jakby któryś z Was wyszedł na boisko co by pokazał?
Pewnie,że popełnił błąd, mogło być 1:0 miał idealną sytuację no ale się potknął, trudno zdaża się. Ale nie przecież najlepiej isc za głosem tłumu i jechać po piłkarzach.

Boruc? Jak się przez cały mecz nic nie ma do robienia to własnie taka jedna akcja może przynieść utrate bramki, siedzicie w tym, każdy z Was się tym interesuje i powinien wiedzieć,że takie sytuacje bardzo czesto się zdażają.

Brawa dla autora tematu

Do góry
#1282989 - 07/06/2007 20:21 Re: Boruc :D [Re: Pierniczek]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/10/2002
Originally Posted By: Pierniczek
Jak dla mnie to wypieprzać powinien Dudka, zjebał dwa mecze z rzędu, do tego zjebał z Niemcami na mundialu. Co on robi w reprezentacji??

popieram kolegę w stu procenrtach. Od meczu ze Szwabami jak widze Dudke na boisku to mi sie żygać chce... co do Boruca to troche jego winy też było, za dużo miejsca zostawił po swojej prawej stronie, Bąk mógł ten faul zrobić wcześniej/później/w innym miejscu boiska... Sagan - nei jedźcie po nim bo chłop robił co mógł w obu meczach, fakt z Armenią troche słabszy występ niż z Azerami ale przechwalanie się że każdy by strzelił do bramki w sytuacji którą on miał to gruba przesada. Założe się że połowa z Was piłkarzyki by nawet o taką piłke nie walczyła... Słabo zagrał Smolarek, ale każdemu może zdarzyć się słabszy występ. Ogólnie nasza drużyna to nie Brazylia Panowie nie ma co ich tutaj wywyższać bo jeszcze wiele czasu minie zanim będą wygrywać mecz za meczem. Porażka musiał kiedyś przyjśc i stało się to akurat teraz. Ja i tak się cieszą bo gdyby nie fartowne 3 akcje w emczu z Azerami to mielibyśmy po wyprawie na Kaukaz 0 punktów zamiast 3...

Do góry
#1283028 - 07/06/2007 20:30 Re: Boruc :D [Re: marzano]
ruben Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
boruc to se może jeździc na mecze ległej a nie bronic Naszych barw
mu zalezy kasy natrzepał w Szkocji i mysli że jest gwiazda jak przebiegł z flaga celtów po murawie w na stadionie Rangers

ps.
jebac kurew :}

Do góry
#1283035 - 07/06/2007 20:32 Re: Boruc :D [Re: ruben]
marzano Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: ruben
mu zalezy kasy natrzepał w Szkocji i mysli że jest gwiazda jak przebiegł z flaga celtów po murawie w na stadionie Rangers

ps.

wyluzuj troszke zakompleksiony chłopczyku bo bedzie banik...

Do góry
#1283050 - 07/06/2007 20:35 Re: Boruc :D [Re: ruben]
19marcin08 Offline
ŁKS Łódź

Meldunek: 06/02/2005
Originally Posted By: ruben

ps.

Jest taki temat: ''Uderz głową w klawiature'' zrób to może kompleksy wyjdą.

Do góry
#1283054 - 07/06/2007 20:36 Re: Boruc :D [Re: marzano]
Tijk Offline
enthusiast

Meldunek: 21/03/2007

Co do Dudki zgadzam sie w 100%. Zastanawia mnie czy na kadre zasłużyli sobie pozostali zawdonicy Wisły Krakow (sobolewski, blaszczykowski, kokoszka). Nie krytykowalbym Saganowskiego bo z naspatnikow chyba robil najwiecej, co innego zurawski ktory swoim wejsciem nic nie zmienil w grze naszych. Gral tak jak zawsze czyli powoli bez jakies agresywności. Najbardizej krytykowalbym Lewandowskiego ktory jako srodkowy pomocnik nic dobrego nie robi. Zero kreatywnosci ze strony tego "pomocnika". Spowalnianie gry jest jego chyba najlepszą cechą :[ zamiast cos rozegrać podaje tylkoo do tyłu i to jak najszybciej zeby tylko nikt z przeciwnikow go nie zaatakował. Jestem zły ze powołouje sie do kadry wypalonych piłkarzyków, zamiast stawiać na młodszych typu Kazimierczak, Iwański.

Do góry
#1283070 - 07/06/2007 20:41 Re: Boruc :D [Re: Tijk]
marzano Offline
Carpal Tunnel

co do błaszczykowskiego to się z Tobą nie zgadzam Tijk, chłopak starał się i walczył, wkręcał Azerów w ziemi i robił dużo szumu na lewej stronie. Wczoraj miał troche słabszy występ ale to tak jak cała dużyna więc nie mam do niego pretensji. Kokoszki nie znam, nie widziałem jak gra więc sie nie wypowiadam. SObolewski - jego czas minał moim zdaniem... a Lewandowski nie grał środkowego tylko defensywnego pomocnika i z tego zadania wywiązał się wczoraj conajmniej poprawnie. Wydaje mi się, że naszym przeszkadzało w dużym stopniu boisko na którym przyszło im grać. Niejednokrotnie piłka podskakiwała na kępach, odskakiwała od nogi i praktycznie każdemu Polakowi zdarzały się mniejsze lub więkse kiksy...

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08