#1282556 - 07/06/2007 16:27
Re: Boruc :D
[Re: Pierniczek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
e tam Boruc... inny bramkarz tez by tego nie wyjal... co do tego ze wszystko przez Legie... czy to doprawdy wina Legii ze tylko ona daje bramkarzy do reprezentacji (Fabianski,Boruc,Kowalewski)... a ktro ma bronic? - Rumun z Wisly/Lecha??? - Lech??? on z racji wieku to i z Beenhakerem bylby na ty... - Vaclavik??? - moze Pawelek co nie bronil cala runde,badz ten junior z Wisly dzieki ktoremu Swierczewski raz na 10 lat gola strzela - Kotorowski???  widze ze to Was boli ale przyzwyczajcie sie ze cala trojka jest z Legii... nastepny bedzie Skaba... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1282770 - 07/06/2007 18:51
[Re: Tetfol]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/11/2006
|
O widzę Kuszczak już cacy jest, po meczu z Kolumbią większość miała o nim inne zdanie. Kazdemu moze sie to zdarzyc! Zobacz sobie interwncje w meczu WBA- Wigan co w doliczonym czasie sie rzucil jak struna! obejrzales jeden mecz i juz oceniasz. Zastanow sie jak cos napiszesz
|
Do góry
|
|
|
|
#1282790 - 07/06/2007 19:06
[Re: pascal123]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1282838 - 07/06/2007 19:35
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Heh... Co z tego ze Legionista. Mnie to obojetne gdzie gral. Wazne zeby dobrze wykonywal swoja robote. U mnie Boruc przewalil sobie troche przed MS kiedy to Arturek z Siedlec (z calym szacunkiem dla tego miasta), powiedzial jak to slaski kibice odstawili "wioche". Heh... Ale wracajac do tematu to wczorajsza bramka nie jest z jego winy. Strzal bajeczny, cos a'la Beckham  Winic go mozna troche przy straconym golu z Azerbejdzanem, ale bylo minelo, a ta "wpadka" akurat sie dobrze skonczyla... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1282860 - 07/06/2007 19:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Jak dla mnie to wypieprzać powinien Dudka, zjebał dwa mecze z rzędu, do tego zjebał z Niemcami na mundialu. Co on robi w reprezentacji?? Dudka jest piłkarzem przeciętnym jednak jest w kadrze promowany. Zagrał z przymusu jeden mecz, gdyż nie mogli grać inni zawodnicy, fakt trzeba mu przyznać, że zagrał całkiem nieźle, lecz to nie jest zawodnik, który powinien grać w podstawowym składzie reprezentacji. Jest na to za słaby. Może wkońcu Leo to zrozumie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1282899 - 07/06/2007 19:58
[Re: Misza_SB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Boruc w dzisiejszym meczu na 100% nie zagrał to pewne ale za straconą bramkę obwiniać go nie można. Co nie znaczy, ze to bylo nie do obrony... Arturek po prostu zamiast zrobic jeszcze jeden krok, to sie rzucil i nie mial prawa tego dostac, a strzal byl do wyjecia. W powtorkach wszystko widac.
|
Do góry
|
|
|
|
#1282934 - 07/06/2007 20:06
[Re: __Michal__]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/06/2002
|
O widzę Kuszczak już cacy jest, po meczu z Kolumbią większość miała o nim inne zdanie. Kazdemu moze sie to zdarzyc! Zobacz sobie interwncje w meczu WBA- Wigan co w doliczonym czasie sie rzucil jak struna! obejrzales jeden mecz i juz oceniasz. Zastanow sie jak cos napiszesz Łoł to ty się zastanów zanim coś napiszesz bo masz wyraźnie problem z rozumieniem tego co czytasz. Ja nie twierdzę że Kuszczak jest słaby, odniosłem się tylko do nagonki na niego po tej bramce, którą wpuścił. Tak samo teraz niektóre inteligenty plują na Boruca.
|
Do góry
|
|
|
|
#1282975 - 07/06/2007 20:19
[Re: donic]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Boruc w dzisiejszym meczu na 100% nie zagrał to pewne ale za straconą bramkę obwiniać go nie można. Co nie znaczy, ze to bylo nie do obrony... Arturek po prostu zamiast zrobic jeszcze jeden krok, to sie rzucil i nie mial prawa tego dostac, a strzal byl do wyjecia. W powtorkach wszystko widac. nie wiem czemu ale jak patrzylem na powtorki to przypomnial mi sie mecz Polska-Łotwa... tam Dudek tez mogl wyjac z tym ze on machal nie tą reką... Artur nie wiem czy mogl, zauwazmy ze on pilke widzial dopiero gdy ta mijala mur wiec czy mial czas na jeszcze jeden krok//
|
Do góry
|
|
|
|
#1282988 - 07/06/2007 20:21
[Re: koszałek]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Predzej był założył temat o Saganowskim Co?  Co Wy macie do Saganowskiego? Jako jedyny piłkarz z orzełkiem na piersi wczoraj się strał , biegał, walczył o piłke. Nie ma oszałamiających predyspozycji (takich jak np. Dudka) żeby wygrywać pojedynki główkowe. Każdy tylko potrafi się nabijać z piłkarzy a ciekawe jakby któryś z Was wyszedł na boisko co by pokazał? Pewnie,że popełnił błąd, mogło być 1:0 miał idealną sytuację no ale się potknął, trudno zdaża się. Ale nie przecież najlepiej isc za głosem tłumu i jechać po piłkarzach. Boruc? Jak się przez cały mecz nic nie ma do robienia to własnie taka jedna akcja może przynieść utrate bramki, siedzicie w tym, każdy z Was się tym interesuje i powinien wiedzieć,że takie sytuacje bardzo czesto się zdażają. Brawa dla autora tematu 
|
Do góry
|
|
|
|
#1282989 - 07/06/2007 20:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Jak dla mnie to wypieprzać powinien Dudka, zjebał dwa mecze z rzędu, do tego zjebał z Niemcami na mundialu. Co on robi w reprezentacji?? popieram kolegę w stu procenrtach. Od meczu ze Szwabami jak widze Dudke na boisku to mi sie żygać chce... co do Boruca to troche jego winy też było, za dużo miejsca zostawił po swojej prawej stronie, Bąk mógł ten faul zrobić wcześniej/później/w innym miejscu boiska... Sagan - nei jedźcie po nim bo chłop robił co mógł w obu meczach, fakt z Armenią troche słabszy występ niż z Azerami ale przechwalanie się że każdy by strzelił do bramki w sytuacji którą on miał to gruba przesada. Założe się że połowa z Was piłkarzyki by nawet o taką piłke nie walczyła... Słabo zagrał Smolarek, ale każdemu może zdarzyć się słabszy występ. Ogólnie nasza drużyna to nie Brazylia Panowie nie ma co ich tutaj wywyższać bo jeszcze wiele czasu minie zanim będą wygrywać mecz za meczem. Porażka musiał kiedyś przyjśc i stało się to akurat teraz. Ja i tak się cieszą bo gdyby nie fartowne 3 akcje w emczu z Azerami to mielibyśmy po wyprawie na Kaukaz 0 punktów zamiast 3...
|
Do góry
|
|
|
|
#1283035 - 07/06/2007 20:32
[Re: ruben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
boruc to se może jeździc na mecze ległej a nie bronic Naszych barw mu zalezy kasy natrzepał w Szkocji i mysli że jest gwiazda jak przebiegł z flaga celtów po murawie w na stadionie Rangers
ps. jebac kurew :} wyluzuj troszke zakompleksiony chłopczyku bo bedzie banik...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|