#1281954 - 07/06/2007 05:11
Boruc :D
|
stranger
Meldunek: 07/06/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1281978 - 07/06/2007 05:15
Re: Boruc :D
[Re: maximun]
|
enthusiast
Meldunek: 03/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1282016 - 07/06/2007 05:20
[Re: Tedi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/05/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1282247 - 07/06/2007 06:06
[Re: __Michal__]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
maximum ma racje. Boruca wina... a macie linka do tej bramy?? ja bym w ogole leglonistow z kadry wywalil. To wszystko przez nich W meczu dzisiejszym nie mozna go obwiniac. Ten ...jan ;] uderzyl precyzyjnie. Ciezko mu stawiac jakies zarzuty. Zas z Azerbejdzanem sie zgodze najpierw Dudka popelnil straszny blad, tak jak Boruc ktory powinien pilnowac krotkiego slupka.
|
Do góry
|
|
|
|
#1282325 - 07/06/2007 06:57
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2005
|
maximum ma racje. Boruca wina... a macie linka do tej bramy?? ja bym w ogole leglonistow z kadry wywalil. To wszystko przez nich weź Ty zamknij oczy, rozpędź się i poszukaj ściany :/ Ty widzialeś ile razy dupe nam Boruc ratował ? ****** mnie już te komentarze w strone Legii, to kto jest lepszy młody, niedoświadczony BOT czy Lubin ? a może 8 Wisła? (bez obrazy dla żadnego z tych klubów)...
|
Do góry
|
|
|
|
#1282342 - 07/06/2007 07:09
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Predzej był założył temat o Saganowskim Boruc, Saganowksi -----> wszystko z leglej  przez tych dziadulcow woalamy!!!! Żurawski bezbarwny,Dudka strata za stratą,Sobolewski nie wyskoczył z muru.... Spalić Wisłe!!! coraz lepsze te tematy w TiO 
|
Do góry
|
|
|
|
#1282344 - 07/06/2007 07:14
[Re: sledzik89]
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Boruc to wsumie nic... ale to co zrobił Sagan no to ja pierdziele... to nawet dzieci z podwórka byl trafiły, poł pustej bramki nie było jakiegos ostrego konta... Ich konta to może ostre nie są ale na to że są puste też pewnie nie narzekają
|
Do góry
|
|
|
|
#1282374 - 07/06/2007 07:40
[Re: Misza_SB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1282556 - 07/06/2007 16:27
[Re: Pierniczek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
e tam Boruc... inny bramkarz tez by tego nie wyjal... co do tego ze wszystko przez Legie... czy to doprawdy wina Legii ze tylko ona daje bramkarzy do reprezentacji (Fabianski,Boruc,Kowalewski)... a ktro ma bronic? - Rumun z Wisly/Lecha??? - Lech??? on z racji wieku to i z Beenhakerem bylby na ty... - Vaclavik??? - moze Pawelek co nie bronil cala runde,badz ten junior z Wisly dzieki ktoremu Swierczewski raz na 10 lat gola strzela - Kotorowski???  widze ze to Was boli ale przyzwyczajcie sie ze cala trojka jest z Legii... nastepny bedzie Skaba... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1282770 - 07/06/2007 18:51
[Re: Tetfol]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/11/2006
|
O widzę Kuszczak już cacy jest, po meczu z Kolumbią większość miała o nim inne zdanie. Kazdemu moze sie to zdarzyc! Zobacz sobie interwncje w meczu WBA- Wigan co w doliczonym czasie sie rzucil jak struna! obejrzales jeden mecz i juz oceniasz. Zastanow sie jak cos napiszesz
|
Do góry
|
|
|
|
#1282790 - 07/06/2007 19:06
[Re: pascal123]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/11/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1282838 - 07/06/2007 19:35
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Heh... Co z tego ze Legionista. Mnie to obojetne gdzie gral. Wazne zeby dobrze wykonywal swoja robote. U mnie Boruc przewalil sobie troche przed MS kiedy to Arturek z Siedlec (z calym szacunkiem dla tego miasta), powiedzial jak to slaski kibice odstawili "wioche". Heh... Ale wracajac do tematu to wczorajsza bramka nie jest z jego winy. Strzal bajeczny, cos a'la Beckham  Winic go mozna troche przy straconym golu z Azerbejdzanem, ale bylo minelo, a ta "wpadka" akurat sie dobrze skonczyla... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1282860 - 07/06/2007 19:45
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Jak dla mnie to wypieprzać powinien Dudka, zjebał dwa mecze z rzędu, do tego zjebał z Niemcami na mundialu. Co on robi w reprezentacji?? Dudka jest piłkarzem przeciętnym jednak jest w kadrze promowany. Zagrał z przymusu jeden mecz, gdyż nie mogli grać inni zawodnicy, fakt trzeba mu przyznać, że zagrał całkiem nieźle, lecz to nie jest zawodnik, który powinien grać w podstawowym składzie reprezentacji. Jest na to za słaby. Może wkońcu Leo to zrozumie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1282899 - 07/06/2007 19:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Boruc w dzisiejszym meczu na 100% nie zagrał to pewne ale za straconą bramkę obwiniać go nie można. Co nie znaczy, ze to bylo nie do obrony... Arturek po prostu zamiast zrobic jeszcze jeden krok, to sie rzucil i nie mial prawa tego dostac, a strzal byl do wyjecia. W powtorkach wszystko widac.
|
Do góry
|
|
|
|
#1282934 - 07/06/2007 20:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/06/2002
|
O widzę Kuszczak już cacy jest, po meczu z Kolumbią większość miała o nim inne zdanie. Kazdemu moze sie to zdarzyc! Zobacz sobie interwncje w meczu WBA- Wigan co w doliczonym czasie sie rzucil jak struna! obejrzales jeden mecz i juz oceniasz. Zastanow sie jak cos napiszesz Łoł to ty się zastanów zanim coś napiszesz bo masz wyraźnie problem z rozumieniem tego co czytasz. Ja nie twierdzę że Kuszczak jest słaby, odniosłem się tylko do nagonki na niego po tej bramce, którą wpuścił. Tak samo teraz niektóre inteligenty plują na Boruca.
|
Do góry
|
|
|
|
#1282975 - 07/06/2007 20:19
[Re: donic]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Boruc w dzisiejszym meczu na 100% nie zagrał to pewne ale za straconą bramkę obwiniać go nie można. Co nie znaczy, ze to bylo nie do obrony... Arturek po prostu zamiast zrobic jeszcze jeden krok, to sie rzucil i nie mial prawa tego dostac, a strzal byl do wyjecia. W powtorkach wszystko widac. nie wiem czemu ale jak patrzylem na powtorki to przypomnial mi sie mecz Polska-Łotwa... tam Dudek tez mogl wyjac z tym ze on machal nie tą reką... Artur nie wiem czy mogl, zauwazmy ze on pilke widzial dopiero gdy ta mijala mur wiec czy mial czas na jeszcze jeden krok//
|
Do góry
|
|
|
|
#1282988 - 07/06/2007 20:21
[Re: koszałek]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Predzej był założył temat o Saganowskim Co?  Co Wy macie do Saganowskiego? Jako jedyny piłkarz z orzełkiem na piersi wczoraj się strał , biegał, walczył o piłke. Nie ma oszałamiających predyspozycji (takich jak np. Dudka) żeby wygrywać pojedynki główkowe. Każdy tylko potrafi się nabijać z piłkarzy a ciekawe jakby któryś z Was wyszedł na boisko co by pokazał? Pewnie,że popełnił błąd, mogło być 1:0 miał idealną sytuację no ale się potknął, trudno zdaża się. Ale nie przecież najlepiej isc za głosem tłumu i jechać po piłkarzach. Boruc? Jak się przez cały mecz nic nie ma do robienia to własnie taka jedna akcja może przynieść utrate bramki, siedzicie w tym, każdy z Was się tym interesuje i powinien wiedzieć,że takie sytuacje bardzo czesto się zdażają. Brawa dla autora tematu 
|
Do góry
|
|
|
|
#1282989 - 07/06/2007 20:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Jak dla mnie to wypieprzać powinien Dudka, zjebał dwa mecze z rzędu, do tego zjebał z Niemcami na mundialu. Co on robi w reprezentacji?? popieram kolegę w stu procenrtach. Od meczu ze Szwabami jak widze Dudke na boisku to mi sie żygać chce... co do Boruca to troche jego winy też było, za dużo miejsca zostawił po swojej prawej stronie, Bąk mógł ten faul zrobić wcześniej/później/w innym miejscu boiska... Sagan - nei jedźcie po nim bo chłop robił co mógł w obu meczach, fakt z Armenią troche słabszy występ niż z Azerami ale przechwalanie się że każdy by strzelił do bramki w sytuacji którą on miał to gruba przesada. Założe się że połowa z Was piłkarzyki by nawet o taką piłke nie walczyła... Słabo zagrał Smolarek, ale każdemu może zdarzyć się słabszy występ. Ogólnie nasza drużyna to nie Brazylia Panowie nie ma co ich tutaj wywyższać bo jeszcze wiele czasu minie zanim będą wygrywać mecz za meczem. Porażka musiał kiedyś przyjśc i stało się to akurat teraz. Ja i tak się cieszą bo gdyby nie fartowne 3 akcje w emczu z Azerami to mielibyśmy po wyprawie na Kaukaz 0 punktów zamiast 3...
|
Do góry
|
|
|
|
#1283035 - 07/06/2007 20:32
[Re: ruben]
|
Carpal Tunnel
|
boruc to se może jeździc na mecze ległej a nie bronic Naszych barw mu zalezy kasy natrzepał w Szkocji i mysli że jest gwiazda jak przebiegł z flaga celtów po murawie w na stadionie Rangers
ps. jebac kurew :} wyluzuj troszke zakompleksiony chłopczyku bo bedzie banik...
|
Do góry
|
|
|
|
#1283075 - 07/06/2007 20:42
[Re: ruben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
boruc to se może jeździc na mecze ległej a nie bronic Naszych barw mu zalezy kasy natrzepał w Szkocji i mysli że jest gwiazda jak przebiegł z flaga celtów po murawie w na stadionie Rangers
ps. jebac kurew :} Ile lat ma to cos i ile klas skonczylo? Pomijajac to dziecko, ktore cytuje, to chcialem sie odniesc do sytuacji Sagana. Wydawalo mi sie w pierwszej chwili, ze po prostu pilka lekko mu podskoczyla na jakims dolku i stad taki kiks, bo nie oszukujmy sie, 90% juniorow wykorzystaloby ta systuacje. To bylo pol pustej bramki. Ktos napisal wyzej, ze sie potknal. Czy Sagan to powiedzial w wywiadzie czy moze ja czegos nie zauwazylem.
|
Do góry
|
|
|
|
#1283086 - 07/06/2007 20:45
[Re: marzano]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
ps. jebac kurew :} wyluzuj troszke zakompleksiony chłopczyku bo bedzie banik... Troche szacunku panowie dla bylej gwiazdy Private Picks 
|
Do góry
|
|
|
|
#1283106 - 07/06/2007 20:50
[Re: Tijk]
|
Carpal Tunnel
|
marzano wydaje mi sie ze dla balaszczykowskiego jeszcze jest za wczesnie z reprezentacją, jest dobry to fakt ale powiennien troche pomyslec ja zagrac a nie leciec do przodu jak Kosowski i na finiszu zle dosrodkowac. Ma to oczywiscie swoje plusy bo gdy nie ma kto poderwac w trudnym momencie naszych do gry taki zawodnik jest na wage zlota, jednak z tą formą jaką ma teraz ja bym go nie powołał. Co do Lewandowskiego to ja ma swoje zdanie ze jest to cieniak i go nie zmienie  pozdrawiam wiesz, też nie lubiłem Lewandowskiego ale zagrał kilka mecz w kadrze Leo, które sprawiły że zmieniłem nieco o nim zdanie. Nie żebym był jego fanem ale ma u mnie pewien kredyt zaufania...
|
Do góry
|
|
|
|
#1283163 - 07/06/2007 20:59
[Re: Mr_Andrew]
|
Carpal Tunnel
|
"Piłka nożna"
Czy nie ma Pan pretensji do siebie za puszczoną bramkę?
- Nie mam. W Azerbejdżanie też nie miałem pretensji do siebie i nie ma co wnikać w nieważne szczegóły...
Błędy zdarzają się każdemu, ale jak widać wyżej, nie każdy ma w sobie na tyle przyzwoitości, żeby się do nich potrafić przyznać... ja myślę, że tu nie chodzi o przyzwoitość Andrew, Boruc zna swoja wartość i nie będzie siebie obwiniał o stracona bramkę bo tak jak ktoś wcześniej wspomniał Ormiańcowi wyszedł strzał życia, Artur cały mecz nie miał nic do roboty i chłop go po prostu zaskoczył. Z Azerami dał dupy to fakt ale take jest życie, nawet najlepszym zdarzaja się głupie wpadki ale to nie powód żeby zaraz gościa skreślać, wyzywać, wieszać na nim psy. Popatrzcie na Kuszczaka. Po meczu z Kolumbią wszyscy wieszali na nim psy i nikt nie chciał go widzieć w reprezentacji, a teraz jak Borucowi zdarzył się słabszy występ (nie można tu mówić chyba nawet o dwóch meczach bo w obu miał tyle okazji do interwencji co w jednym meczu ligi szkockiej  ) Moim zdaniem Nasi nie wytrzymali presji. Mimo, że mówiło się od początku o tym że będą to trudne mecze to jednak chłopaki podeszli do nicvh za bardzo na luzie i myśleli że wygrają na stojąco i niestety spotkało ich i nas rozczarowanie. Jednakże jak pisałem gdzieś wczśniej powinniśmy się cieszyć z 3 zdobytych punktów bo gdyby nie masa farta to nie mielibyśmy żadnego a w najlepszym wypadku 1...
|
Do góry
|
|
|
|
#1283168 - 07/06/2007 21:00
[Re: Tijk]
|
veteran
Meldunek: 07/10/2006
|
Co do Dudki zgadzam sie w 100%. Zastanawia mnie czy na kadre zasłużyli sobie pozostali zawdonicy Wisły Krakow (sobolewski, blaszczykowski, kokoszka). Nie krytykowalbym Saganowskiego bo z naspatnikow chyba robil najwiecej, co innego zurawski ktory swoim wejsciem nic nie zmienil w grze naszych. Gral tak jak zawsze czyli powoli bez jakies agresywności. Najbardizej krytykowalbym Lewandowskiego ktory jako srodkowy pomocnik nic dobrego nie robi. Zero kreatywnosci ze strony tego "pomocnika". Spowalnianie gry jest jego chyba najlepszą cechą :[ zamiast cos rozegrać podaje tylkoo do tyłu i to jak najszybciej zeby tylko nikt z przeciwnikow go nie zaatakował. Jestem zły ze powołouje sie do kadry wypalonych piłkarzyków, zamiast stawiać na młodszych typu Kazimierczak, Iwański.
Akurat Lewandowski ostatnie mecze grał dobrze, nie w całości ale większość czasu gry.
|
Do góry
|
|
|
|
#1283185 - 07/06/2007 21:06
|
Carpal Tunnel
|
i ja dodam swoje 5gr tak ogólnie, do całej sytuacji w temacie... w Polsce to normalka, że ktoś robiąc 100 dobrych rzeczy, a potem jedną zła jest zbesztany  ...jak było z Dudkiem jak się okazało, że na mundial nie pojechał, tragedia, ale wystarczyło, że puścił kilka goli i został wyzwany od najgorszych, tak samo jest teraz z Żurawskim i Frankowskim  nikt nie pamięta ile dobrego zrobili  ..fakt teraz grają słabiej, ten drugi w ogóle nie gra, ale to już leży w gestii trenera kto wejdzie na murawę, dziwi mnie trochę dlaczego powołania nie dostał taki Matusiak albo nawet stary Mięciel, który wypruwa sobie żyły, strzela gole po to aby być znowu zauważonym i zagrać z orzełkiem na piersi, tak samo Sosin, chociaż sam nie wiem co do tego drugiego, jakąś tam kontuzję miał czy coś ...ogólnie nie mam zastrzeżeń co do naszych Orzełków, starali się, w sporcie nie zawsze wychodzi, wczoraj to po prostu Armenia zagrała mecz życia, Portugalczycy tez jadąc do Chorzowa myśleli, że będą mieli gładką przeprawę, przeliczyli się...tak samo jak my z Ormianami  ps. tez nie rozumiem dlaczego grał Dudka i Sobolewski, a dlaczego nie wszedł Kaźmierczak i Rasiak 
|
Do góry
|
|
|
|
#1283248 - 07/06/2007 21:31
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
"Piłka nożna"
Czy nie ma Pan pretensji do siebie za puszczoną bramkę?
- Nie mam. W Azerbejdżanie też nie miałem pretensji do siebie i nie ma co wnikać w nieważne szczegóły...
Błędy zdarzają się każdemu, ale jak widać wyżej, nie każdy ma w sobie na tyle przyzwoitości, żeby się do nich potrafić przyznać... ja myślę, że tu nie chodzi o przyzwoitość Andrew, Boruc zna swoja wartość i nie będzie siebie obwiniał o stracona bramkę bo tak jak ktoś wcześniej wspomniał Ormiańcowi wyszedł strzał życia, Artur cały mecz nie miał nic do roboty i chłop go po prostu zaskoczył. Z Azerami dał dupy to fakt ale take jest życie, nawet najlepszym zdarzaja się głupie wpadki ale to nie powód żeby zaraz gościa skreślać, wyzywać, wieszać na nim psy. i nas rozczarowanie. Po pierwsze nie wieszam na Borucu psów, bo każdemu błędy się zdarzają (Boruc jest wg mnie niezłym bramkarzem). Po drugie to właśnie m.in. ludzie zakompleksieni i mający problemy z samym sobą (niekoniecznie sami muszą zdawać sobie z tego sprawę...Boruc już niejednokrotnie w swoich zachowaniach/wywiadach robił z siebie debila) nie potrafią przyznać się do własnych wpadek - ludzie naprawdę znający swoją wartość nie mają z tym kłopotów (i na tym m.in polega ich wielkość). Bramki z Armenią być może można było uniknąć, a być może nie, ale bramka strzelona przez Azerbejdżan to ewidentny megabłąd Boruca i człowiek honorowy potrafiłby do tego się przyznać. I trochę OT, co do obsady na poszczególnych pozycjach: ani my, ani komentatorzy, ani tym bardziej polscy pseudotrenerzy nie powinni próbować wytykać/radzić Beenhakkerowi kogo powinien umieścić w składzie reprezentacji - dla mnie Leo, to jest gość, który zrobił coś z niczego i być może już nigdy Polska nie będzie miała kogoś podobnego na stanowisku selekcjonera. Super-trener i jednocześnie przy tym super-człowiek 
|
Do góry
|
|
|
|
#1283487 - 07/06/2007 22:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
Andrew to o wieszaniu psów nie było konkretnie do Ciebie. ja odniosłem się tylko i wyłącznie do zacytowanego przez Ciebie fragmentu wywiadu i tego co napisałeś niżej. Za dużo mam lat żeby wdawać się w polemikę na poziomie "kolegi" Rubena chociażby i mój komentarz do Twojego posta nie miał za zadanie Ciebie ani urazić ani sprowokować, to poprostu moje zdanie na temat Boruca, którego lubię za to jakim jest bramkarzem i za to co zrobił dla Legii i reprezentacji... Wszystko jest OK. Dodam jeszcze tylko, że ja też nie rozumiem dlaczego w reprezentacji grają np Dudka czy też Lewandowski, ale tak samo trudno mi zrozumieć jakim cudem Polska wygrała niedawno z Portugalią czy Belgią na wyjeździe i ciągle jeszcze prowadzi w swojej grupie eliminacyjnej... Wychodzi na to, że sprawy personalne najlepiej zostawić Beenhakkerowi, bo on się na tym zna doskonale, a nam pozostaje trzymanie kciuków za reprezentacje (i oczywiście Barcelonę  )
|
Do góry
|
|
|
|
#1285326 - 08/06/2007 23:30
|
Carpal Tunnel
|
Tomasz Lipiec się bardzo dobrze wypowiedział o zarządzie PZPNu  brawo dla tego pana ...a jeszcze jedna sprawa, podczas strzału piłka była zasłonięta murem, Boruc praktycznie nie miał prawa od razu po jej kopnięcu zobaczyć gdzie będzie leciała, lecz dopiero w momencie gdy rpzeleciała mur, a wtedy juz miał mało czasu na reakcję
|
Do góry
|
|
|
|
#1286476 - 09/06/2007 09:58
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
http://www.wp.pl/r/0O244żygac mi sie chce jak słysze tych wszystkich znawców polskiej piłki, tylko krytykować potrafią. Leo dobrze gada, jak takie cwaniaki są to niech sam jeden z drugim poprowadzi reprezentację on sie nei będzie pchał gdzie go nie chcą. A już Engel to mnie w.k.u.r.w.i.a. strasznie. Wielki trener, którego wspaniałe decyzje przyniosły nam wstyd na Mistrzostwach Świata w Korei i Japonii... szkoda gadać, niektórym ludziom chyba sprawia przyjemność mieszanie innych z błotem, odcinanie się od porażek i przypisywanie sobie cudzych sukcesów. Taka z.j.e.b.a.n.a. polska mentalność... Niby prawda, ze Polak potrafi zniechęcić do wszystkiego ale Benhaker to nie calineczka, której dotknąć nie można. Czyżby już skrytykować nie można było? Sobie szanowny trener nie ma nic do zarzucenia? Jak do Rotterdamu leciał pracować będąc zatrudnionym gdzie indziej to nie przeszkadzało mu nic a nic - zresztą Polacy wykazali się cierpliwością i jakoś przełknęli. Tymczasem pan trener stroi coraz częściej fochy, to boisko jak kartoflisko, to co innego. Ja wciąż liczę że swym autorytetem i umiejętnością mobilizowania drewniaków potrafi i odmieni tą reprezentację ale te jego chamskie już odzywki zaczynają irytować. Nie wiem, może to tylko ja tak to widzę. Zresztą albo się trener pogubił, albo ci jego podpowiadacze i menedżer normalnie robią go (i nas w konsekwencji) w bambuko podsuwając do składu drewno, a nie piłkarzy (bynajmniej nie mówię o Grzesiu)... Chce niech jedzie do siebie Leon, szkoda ale z niewolnika nie ma robotnika... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1286479 - 09/06/2007 10:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Misza zdecydowanie przesadzasz...to, że narzekał na boisko było w trosce o to na czym będą grali jego podopieczni. To chyba oczywiste, że sie tym interesuje. Dziwisz się, że odpowiada na krytykę? Gdyby np do Ciebie jakaś panna powiedziała, ze jesteś kiepski w łóżku to nie zaprzeczyłbyś, nie próbowałbyś jej udowodnić, ze jest inaczej? Tak samo on...piłka jest tym w czym jest ekspertem i on wie najlepiej co jest dobre dla jego podopiecznych. Cała masa debilów i pseudoznawców już zaczyna krytykować, bo jeden mecz przegrali, a o wygranej z Portugalią to już nikt nie pamięta? On jest światowej sławy trenerem i w przeciwieństwie do wszystkich tu "znawców" prowadził kilka drużyn. Jakby ktoś nie pamiętał to z poprzednią reprezentacją, którą prowadził awansował do MŚ chyba pierwszy raz od 30 lat(czy jakoś tak) z tym, ze zrobił to z zawodnikami, którzy w większości nie grali nawet w żadnym klubie. Swoją drogą to nie jego wina, że Saganowski nie potrafi trafić do pustej bramki, że Bąk miał kontuzję, że nie mógł grać Garguła, Golański, Matusiak, to nie on jest winny tego, że Błaszczykowski miał zatrucie pokarmowe, że Żurawski nic nie grał i że z przymusu musiał grać Dudka. Przecież nie mógł przed samym meczem powołać jakichś kolesi z kosmosu! Musiał wybierać z tego co ma i trzymać styl gry reprezentacji, nad którym pracował. Dajcie już spokój, i tak już niczego nie zmienimy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1286483 - 09/06/2007 11:15
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
ale jego wina, ze zmienil najlepszych na boisku na fatalnego Zurawskiego, jego wina, ze nie powolal Jelenia, jego wina, ze wpuscil Baka, ktorego prawdopodobienstwo nawrotu kontuzji bylo bardzo duze. Wystarczy tych win, chociaz jeszcze sporo by sie nazbieralo. Leo zarabia ogromne pieniadze i na krytyke ma nie fochowac, a rzetelnie odpowiadac. Na razie widze tylko fochy.
I nie zycze sobie bys mnie wyzywal od debili, bo ja min. go krytykuje. Z tym, ze ja zauwazylem, ze cos jest nie tak kilka miechow temu, a nie teraz. Bo dla mnie 3 pkt. z Armenia u siebie w fatalnym stylu to bylo troche za malo.
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|