Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#1245808 - 23/05/2007 22:04 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: rene]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: rene

Piszesz, ze ciebie śmieszą moje wypowiadzi
Mnie również wiele wypowiedzi śmieszy, ale nie robię z tego problemu, bo wiem, że każdy patrzy na piłkę inaczej i innych wartości w niej szuka.
A że ja napiszę inaczej i trochę podyskutuję z konstruktorem, to według mnie fajnie
Bo rózne zdania można mieć, co w moim przypadku nie oznacza, że nie szanuje oponentów
Najważniejsze, by szanować się wzajemnie

Masz tutaj duzo racji, moze troche sie rozpedzilem, a nie o to chodzi \:\)
Smiesza to zbyt mocne slowa w tym kontekscie, czesto wysmiewasz inne ligi kosztem hiszpanskiej i stad to niefortunne stwierdzenie, a wbrew pozorom chetnie czytam Twoje wypowiedzi (z malymi wyjatkami ;))

Jeszcze slowo co do Beniteza
nie jest on moim guru ale cenie go za podejscie do swojej pracy i uwazam ze jest ta "nowa fala" w tym zawodzie,
troche jak w bukmacherce, na wech, wyczucie nie dojdziesz daleko, wnikliwa i szczegolowa analiza rywala plus zelazna konsekwencja, tym mi imponuje:)
Wiesz cos jak Smuda i Michniewicz, zapewne wiesz do czego zmierzam ;\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1246131 - 23/05/2007 23:35 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: Biszop]
pescar Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2005
Wiele ekspertów futbolu na świecie wskazuje na zdecydowanego faworyta w drużynie Milanu i główny argument to świetny Kaka i Seedorf. Z opinia o tych dwóch piłkarzach w pełni się zgadzam ale nie sądzę by o zwycięstwie zdecydowało to która drużyna wyjdzie bardziej zmobilizowana bo to jest finał i obie ekipy grają o zwycięstwo i po obu stronach chęć zwycięstwa będzie tak samo duża. Jeżeli Milan wyjdzie ze zbyt gorącymi głowami to świetnie ułożony taktycznie drużyna Liverpoolu może ich boleśnie skarcić. Przewagę psychologiczną powinni mieć Anglicy bo to oni schodzili ostatnio jako zwycięscy wyciągając wynik z 0:3 na 3:3 i jeżeli dojdzie do karnych to jest duża szansa, że Milan tego ciężaru psychicznego nie wytrzyma. A trzeba przyznać, że Reina potrafi bronić jedenastki lepiej niż Dudek i według mnie jeśli nie najlepszym na świecie to w samej czołówce.Obie drużyny miały czas by w ostatnim okresie dać odpocząć najlepszym zawodnikom przed finałem bo szansę na mistrzostwo stracili już dawno temu, a pozycja po za czołową 4 im nie groziła. Więc oba składy wypoczęte i gotowe do gry. Nie można pominąć wieku piłkarzy Milanu. Wiem, że nie powinno się spoglądać do metryki piłkarzom tylko na ich obecną formę ale im dłużej finał będzie trwać mogą pojawiać się problemy. Liverpool to młoda drużyna i wybiegana, więc jeżeli podkręci tempo to może być ciekawie. Nie ma za dużego sensu porównywać do tego finału z przed dwóch lat bo obie drużyny są trochę inne niż wtedy. I tutaj plus dla Liverpoolu, który moim zdaniem się znacznie wzmocnił w przeciwieństwie do Milanu. W drużynie włoskiej to ciągle Kaka, Seedorf, Pirlo, Gatuso, Maldini stanowią siłę tej drużyny. Za to brakuje dwóch ważnych ogniw w ataku gdzie do Chelsea powędrował Szewczenko i Crespo powrócił do Chelsea a teraz gra w Interze. Do duża strata w sile ofensywnej bo teraz Milan nie ma pewniaka, którego można wystawić i być wielce przekonanym, że zagra dobre zawody. Tutaj zdecydowany minus w porównaniu do tamtego Milanu. W obronie bez większych zmian po za tym, ze 2 lata są starsi.
Liverpool nie tracił czasu i poczynił stosowne wzmocnienia na pozycji napastników gdzie ma do dyspozycji Kuyta, Croucha, Belamego a wtedy tylko mało przekonywającego Barosa i Cise. W pomocy dwa filary pozostały czyli Gerrard i Alonso. Do tego doszedł Mascherano i Zenden oraz Pennant. Obrona trochę odnowiona ale dalej o sile decyduje Carraghe i Riise. I jeszcze ważna zmiana na bram,ce gdzie Dudka zastąpił Reina i trzeba szczerze przyznać, że to dobra decyzja bo nawet wygrywając karne Liverpoolwoi wcześniej oazą spokoju Polak nie był i grał nerwowo. A do Reiny nie można się przyczepić bo gra bardzo dobrze.
Liczę na to, że to będzie świetny mecz na miarę tego ze Stambułu i z takim samym zakończeniem czyli wygraną The Reds. Wierzę, że Benitez wymyśli taktykę by powstrzymać Kakę i Seedorfa co pomoże Liverpoolowi w zwycięstwie. Nie wykluczam, ze znowu będziemy świadkami karnych, a tutaj wątpię by Milan poradził sobie z presją pamiętając co wydarzyło się wtedy.

Liverpool wygra LM @ 2,35

Do góry
#1246299 - 24/05/2007 00:27 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: pescar]
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
Nie prawda, że motywacja będzie taka sama. To bzdura i bujda. Po prostu. Dla Milanu ten mecz jest o coś wiecej niż o marny puchar.

Owszem obecnie różnica klas między tymi teamami jest mniejsza niż 2 lata temu, ale wówczas była ona mniej więcej taka jak obecnie między Werderem Brema, a Koroną Kielce.

Do góry
#1246308 - 24/05/2007 00:29 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: pescar]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/01/2005
Jednak zdąrzę wypowiedzieć się jeszcze przed meczem \:\)

Nikt jak do tej pory nie wspomniał o owianym tajemnicą Milan Lab , dzięki to któremu w bardzo dużej części m in. Maldini ciągle gra w podstawie i posiada lepszą kondycję niż nie jeden młodzieniaszek. Także reszta staruszków ma się całkiem dobrze , ilość kontuzji w drużynie od rozpoczęcia działalności Milan Lab spadła o 90% \:o a to daje do myślenia. Najlepsi specjaliści w różnych dziedzianch medycyny i nie tylko, masa elektroniki i kto wie co jeszcze ;\)

Tu możecie o tym poczytać http://www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place...34889&page=text

Co mnie martwi ? Ostatnie zdanie w tym tekście o tym "mówi" : Na zlecenie Włochów eksperci Massachusetts Institute of Technology tworzą właśnie supernowoczesny system do analizy gry. Ciekawe, czy po jego uruchomieniu będzie jeszcze potrzebny trener...

I jeszcze reakcja Ancelottiego na słowa Gerrarda :
Trener Milanu Carlo Ancelotti zaatakował słownie kapitana Liverpoolu Steven Gerrarda za jego komentarze na temat Milanu.

Gerrard sugerował, że Milan świętował zwycięstwo już po pierwszej połowie w 2005 roku, kiedy prowadzili 3-0 z Liverpoolem w finale LM, zanim the Reds wrócili do gry i wznieśli Puchar.

Jednak jak twierdzi Ancelotti - Gerrard "pie*** od rzeczy".

Ktoś tu chyba nie jest do końca spokojny \:\)

Na koniec garść typów \:\)
Liverpool (reg. time)
Correct score (2:1 dla LFC)
1st to score : Dirk Kuyt
1st to score & correct score : Dirk Kuyt i 2:1 dla LFC \:\)

Do góry
#1246315 - 24/05/2007 00:30 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: buszmen]
buszmen Offline

Quote:
Nie wykluczam, ze znowu będziemy świadkami karnych, a tutaj wątpię by Milan poradził sobie z presją pamiętając co wydarzyło się wtedy.

Gadka bez sensu. Karne to karne i będzie loteria jak zawsze. Chyba, że któryś zespół będzie w podobnej sytuacji psychicznej jak Milan 2 lata temu, gdzie grając futbol z innej półki, na skutek ingerencji sił nadprzyrodzonych nie wygrał w regulaminowym czasie.

karnego może spudłować najlepszy, a strzelić najlepszy i niech nikt mi nie wmawia jakichś tez o potędze Liverpoolu w karnych.

Do góry
#1246354 - 24/05/2007 00:38 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: Killa Boom]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Originally Posted By: Killa Boom

Ancelotti powiedział, że Gerard gada pierdoły, a to "trochę" inny kontekst ;\)

Do góry
#1246400 - 24/05/2007 00:52 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: Szewa]
pescar Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2005
Tylko się tak mówi, że karne to loteria ale żeby dobrze wykonać karnego trzeba być opanowanym i dobrze uderzyć. A jeżeli ktoś przegrał ostatni finał w karnych z tą samą drużyną to jednak uważam, że zdenerwowanie będzie większe niż u graczy Liverpoolu. Nie wiem czy są potęgą w karnych ale faktem jest to że wygrali z Milanem w karnych, z West Hamem w finale FA CUP i w półfinale LM z Chelsea. I na pewno nie dlatego, że mieli szczęście w loterii tylko dlatego, że potrafią opanować nerwy i precyzyjnie uderzyć.

Do góry
#1246447 - 24/05/2007 01:00 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: buszmen]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Originally Posted By: buszmen
Quote:
Nie wykluczam, ze znowu będziemy świadkami karnych, a tutaj wątpię by Milan poradził sobie z presją pamiętając co wydarzyło się wtedy.

Gadka bez sensu. Karne to karne i będzie loteria jak zawsze. Chyba, że któryś zespół będzie w podobnej sytuacji psychicznej jak Milan 2 lata temu, gdzie grając futbol z innej półki, na skutek ingerencji sił nadprzyrodzonych nie wygrał w regulaminowym czasie.

karnego może spudłować najlepszy, a strzelić najlepszy i niech nikt mi nie wmawia jakichś tez o potędze Liverpoolu w karnych.

Widzialem statystyke, ze na 11 razy gdy strzelali karne wygrali 10 . Nie mam ci nic zamiaru wmawiac. Podobnie jak tego, ze Niemcy sa potega w karnych zawsze wygrywajac. To przeciez tylko loteria.

Do góry
#1246486 - 24/05/2007 01:08 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: Szewa]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: Szewa

Ancelotti powiedział, że Gerard gada pierdoły, a to "trochę" inny kontekst ;\)

Ja właśnie nie do końca wiedziałem co kryje się pod gwiazdkami ,bo w takiej formie było to napisane na stronie Liverpoolu \:\) Uznałem ,że chodzi o jakąś mocniejszą wersję słowa na pie ;\)

Do góry
#1246497 - 24/05/2007 01:10 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: Killa Boom]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Z kolei dziwnie by to brzmiało "pierdoły od rzeczy" \:p Celowo ktoś na stronie zmieniłby wersję ?

Do góry
#1246533 - 24/05/2007 01:15 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: konstruktor1]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Rene,

Nie wiem czy nie chcesz czy nie potrafisz zauwazyc, ze o ile Chelsea czy MU graja zawsze mniej wiecej to samo, o tyle Benitez ustawia swoja druzyne pod danego przeciwnika. I dlatego w lidze Mourihno czy Ferguson majac sklady kupione za jakies 100 czy 200 milionow funtow wiecej niz Liverpool taktyka grania tej samej strategii swietnie wychodzi i potrafia slabszych przeciwnikow zameczyc o tyle w pucharowych starciach, gdzie decyduje bardziej spryt i umiejetnosci taktyczne predzej czy pozniej sie potykaja bo aczkolwiek trudno nie przyznac, ze sa swietnymi menedzerami to jesli chodzi o kunszt, dopracowanie detali i maksymalne wykorzystanie umiejetnosci posiadanych zawodnikow podczas krytycznych 90 czy 180 minut to Benitez jest po prostu lepszy. Przyklad? Zeszloroczny Puchar Anglii, na drodze do zdobycia tego trofeum Liverpool pokonal zarowno MU jak i Chelsea. Nie wspominajac o tym, ze Chelsea dwukrotnie odpadla z Liverpoolem w LM.

Twoja kolejna mantra to jakoby Benitez odziedziczyl jaki super sklad po Houllierze.Mozesz mi tu wmawiac do konca swiata, ze Smicer, Baros, Biscan,Le Tallec, Sinama - Pongolle, Traore czy Cheyrou byli swietnymi zawodnikami, i tak Ci nie uwierze. Oto jak fantastyczny team dostal w spadku Rafa.

Poza tym niewielu ludzi pamieta, ze w 2005 roku w drodze do finalu druzyne Beniteza przesladowaly kontuzje. W cwiercfinalach przeciwko Juventusowi bronil 19 - letni wowczas Carson. Mimo, iz na Anfield Liverpool wygral zaledwie 2:1, Benitez pojechal do Turynu po 0:0 i to osiagnal, a napastnicy Juventusu byli absolutnie bezradni wobec ustawienia jakie w tamtym meczu wybral Rafael.

Stambul. Sam Benitez przyznal, ze sklad, ktory wybral nie byl trafiony. Przede wszystkim zagral bez defensywnego pomocnika i Kaka rzadzil niepodzielnie w 1 polowie zaliczajac dwie swietne asysty. Czy ktos moze mi powiedziec czy Kaka byl na boisku w drugiej polowie i dogrywce? Nie za bardzo bylo go widziec. Wylaczyl go z gry Didi Hamman. Reszta byla historia.

Co do Gerrarda to juz nie bede sie sprzeczal bo z jednej strony uwazasz za obraze porownywanie go z Kaka, z drugiej wmawiasz mi , ze Ballack jest swietnym pilkarzem. Oglednie rzecz biorac widze tu lekka niekonsekwencje w ocenianiu mozliwosci poszczegolnych pilkarzy. A poza tym wiecznie ubolewasz nad mala widowiskowoscia Premiership, jednoczesnie uwazajac, ze polska liga jest bardzo interesujaca. Gdzie Rzym, a gdzie Krym?

Benitez nie musi nic udowadniac. Tego, ze jest swietnym menedzerem dowodzi dwukrotne dojscie do finalu LM w ciagu 3 lat. Jesli chodzi o lige angielska to Ferguson pracowal w MU 7 lat zanim zdolal zdobyc pierwsze mistrzostwo, na pierwszy puchar czekal 5.

Nie zmienia to faktu, ze dobrze jest podyskutowac i jakkolwiek Twoje opinie czesto uwazam za kontrowersyjne to lubie nasze wymiany zdan.

Pozdrawiam

Do góry
#1246542 - 24/05/2007 01:16 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: Killa Boom]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Z kolei dziwnie by to brzmiało "pierdoły od rzeczy" \:p Celowo ktoś na stronie zmieniłby wersję ?

Istnieje coś takiego jak manipulacja ;\)

Info o tej wypowiedzi pojawiło sie już w poniedziałek. Wszystkie portale pisały o "pierdołach", więc nie wiem dlaczego na stronie Liverpoolu podali inaczej \:\)

pozdr.

Do góry
#1246553 - 24/05/2007 01:17 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: Killa Boom]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

W angielskiej wersji bylo przetlumaczone, ze "Gerrard is talking bollocks". Jak sie ktos uprze to moze to przetlumaczyc jak chce. Pewnie potrzebaby kogos kto czytal ta wypowiedz po wlosku \:\)

Do góry
#1246677 - 24/05/2007 01:50 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: konstruktor1]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Witam konstruktor1

Trochę mi się nudzi, więc chętnie jeszcze trochę dorzucę

Na sam początek trochę Cię zaskoczę. Przykładam dużą wagę do taktyki, uważam wręcz, że w wielu wypadkach ona ma znaczenie kluczowe. Kto wygra pojedynek dziś tego nie wiem, myśle o trenerach
Mówi się tu o Benitezie, a o Ancelottim cisza.

Pieniądze w piłce są potrzebne, ale gdzie nie są
Tym niemniej - jak pokazała historia - to nie cash przesądza o losach spotkań

Co do mojej "mantry" to nie napisałem, że Benitez odziedziczył superskład, ale wygrał - jak ja to określiłem - autorską drużyną Houliera.
Tutaj raczej polemizować Tobie nie wypada, bo tak było
Gracze, których wymieniłeś to nie jest faktycznie najwyższa półka, choć jak dwóch Czechów, czyli Barosa i Smicera cenię i to bardzo. Milan był królem strzelców ME, a Smicer to bardzo nietuzinkowy zawodnik, choć jego kariera zmierzała ku końcowi, przynajmniej jeśli mówimy o grze na najwyższym poziomie. Zresztą o ile pamiętam Smicer strzelił w finale bramkę

Ja zmierzam do tego, że teraz mamy drużynę Beniteza, na miarę funduszy, którymi dysponował ( swoją drogą sporo jej zmarnowal na chybione transfery, ale nie chcę się rozwodzić )
Dziś przekonamy się, czy prawdziwe jest twierdzenie, ze obecny Pool jest rzeczywiście lepszy od poprzedniego, bo ja tego nie przyjmuję tego za pewnik, to się okaże

Dla Gerrarda właściwe jest określenie lider
Bo to bez wątpienia lider, przywodca, ikona The Reds
Co do kreatywnosci tego gracza, to moim zdaniem to nie jest dobre określenie

Ballack grając w Bayernie też był liderem
Misza pomimo wszystko - moim zdaniem - jest graczem bardziej kreatywnym, ale to nie jest playmaker.
Nie twierdzę, że jest lepszy czy gorszy niż Gerrard, bo kryteria oceny mogą być rózne.
Dziś większośc nie będzie miala wątpliwości, bo Gerrard na fali, a Ballack gdzieś zginął w Chelsea

Z trenerami jest tak, że bronia ich wyniki.
Załóżmy, że dziś wygra Milan
Samo dojście do finału...
Formuła LM jest taka, że zwycięzca bierze wszystko
Można "zaliczyć" Benitezowi na chama zdobycie LM, do tego dochodzi Tarcza i na tym koniec, jeśli chodzi o pracę na wyspch.
Ja mu nie płacę, więc mi to wisi
Moim zdaniem jednak coś do udowodnienia ma

Ancelotti też dwa razy doszedł do finału, w ubiegłym roku bodaj do półfinału

Ja jestem ciekaw tej konfronatacji
Poza tym nie przesądzałbym wyłączenia Kaki, jako klucza do zwycięstwa
Podejrzewam, że kluczową role w meczu pełnić będą dziś inni gracze.
W Milanie boczni obrońcy, w Pool raczej kolektyw, bo to jest największą siłą czerwonych
Pisaleś co prawda, że Gerrard ma wolną rękę, ale moim zdaniem on też ma określone zadania do wykonania i on też wpasowany jest w tryby. tak ustawiona jest gra - tam nie ma miejsca na indywidualności, tam gra kolektyw
Stąd moje wątpliwosci, co do wzmocnień ( skrzydłowi )

Grać tu ciężko, raczej za mała stawkę bądź jakieś nietypowe zdarzenia
Ja więcej szans daję Włochom, ale jak wygrają to nie 4:0
Reczej jdnobramkowe zwyciestwo, lub zwyciestwo w dogrywce
Karnych moim zdaniem nie będzie

Do góry
#1246681 - 24/05/2007 01:52 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: konstruktor1]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
To Panowie bo ja czegos nie kumam, czyli jak powiedzial "pie.r.doli od rzeczy "to gramy Milan a jak "pierdoły od rzeczy" to Redsow ? \:D
czy jest to az tak kluczowa wypowiedz dla finału LM \:D
zeby nie bylo ot to dla mnie ten mecz to czarna magia \:D

Do góry
#1246729 - 24/05/2007 02:07 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: bolo_lacznik]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Co do mojej "mantry" to nie napisałem, że Benitez odziedziczył superskład, ale wygrał - jak ja to określiłem - autorską drużyną Houliera.
Tutaj raczej polemizować Tobie nie wypada, bo tak było

Glowne skrzypce w tamtej druzynie grali Xabi Alonso i Luis Garcia, zakupy Beniteza. Luis strzelil bramke Chelsea( wiem, wiem pilka nie przekroczyla linii ;\) ), rewelacyjna bramke Juventusowi, a po drodze dorzucil jeszcze kilka. Alonso wraz z Gerrardem rzadzili w srodku pola. Gerrard i Carragher to wychowankowie, ktorzy byli tam zanim Houllier przyszedl do Liverpoolu. Poza tym w czasach Houlliera Carragher gral czesciej na bocznej obronie, dopiero Benitez zaczal zdecydowanie grac nim w srodku obrony. Nie przekonales mnie, zebyt nie polemizowac ;\)

Za piekne widowisko.

Do góry
#1246855 - 24/05/2007 02:36 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: konstruktor1]
Bouldermaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/06/2006
Podsumowując wszystkie wywody gramy

Milan @2.15 6/10
Milan(-1.5) @4.5 3/10

Do góry
#1246950 - 24/05/2007 03:02 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: mopsiq]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
MILAN - L'POOL

Do finału dotarły oto te dwie druzyny. Kto by przepuszczał iż bedą to te same druzyny co ostatnio. Dzisiaj wiele osob wypatruje zwyciezców w druzynie z Włoch, pod pretekstem iz maja sie oni zrewanżować za ostatni finał gdzie przegrali w karnych 2:3. Jak dla mnie taki argument nie jest przekonowywujący. Liverpool grał ładnie i wygrywał mecze w ktorych wszyscy stawiali przeciwko niemu [np. Barcelona] Pokazali ze potrafią walczyc. To iż Milan ma sie dzisiaj zrewanżowac nie jest dla mnie czynnikiem , dzieki ktoremu postawiłbym na Milan, Liverpool nie wyjdzie na boisko aby sobie pobiegać dostać w plecy i zejsc z usmiechem na twarzy. Milan zreszta tez nie pozwoli sobie na taki scenariusz. Jak dla mnie ten mecz jest NO BET. Moze sie tam zdarzyc wsyztsko , jedyna opcja ktora bym zaryzykował to jest OVER 2,5 po kursie 2.50 w GB.
Obie druzyny ofensywne i graja ladna piłkę a co najwazniejsze skuteczną. Myśle ze conajmniej 3 bramki wpadną, Milan moze pociagnąc akcje , pojdzie kontra itd i odwrotnie. Licze rownież na stałe fragmenty.

Pozdrawiam.
AC Milan v Liverpool under/over 2.5
Typ: Over 2,5 @ 2.50
GB

Good Luck

Do góry
#1246954 - 24/05/2007 03:05 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: crova]
buszmen Offline

Ta, Liverpool to cholernie ofensywnie usposobiona drużyna \:D Nie ma co gadać, bo za 2.5 h będziemy świętować triumf Milanu i tyle \:D

Do góry
#1246993 - 24/05/2007 03:20 Re: Finał CHAMPION LEAGUE 2006/07 AC Milan - Liverpool [Re: buszmen]
encepence Offline
enthusiast

Meldunek: 20/05/2007
buszmen - ile kasy postawiles na Milan?
Czytam twoje posty i naprawde rozumiem dlaczego bukmacherka zawsze bedzie sie krecic. Jestes po prostu slepy, 'wewnetrzne przeczucie' ci mowi, ze Milan wygra i szukasz teraz na sile argumentow zeby poprzec swoja teze.
Twoje posty w tym watku bija po oczach jesli chodzi o bukmacherke.

Po pierwsze: szanse sa bardzo zblizone do 50/50 - jesli nie to udowdnij? Jesli ktos faworyzuje Milan - nie ma zadnych argumentow. Liverpoo ljest bardzo dobrze poukladanym zespolem tak jak Milan w chwili obecnej i faworyzowanie jakiegokolwiek mija sie z celem. Stad 50/50

Po drugie: nie badz smieszny piszac o motywacji. Motywacja po stronie obu zespolow bedzie identyczna. Jak uwazasz, ze Liverpool 'odpusci mentalnie' bo juz wygral LM 2 lata temu to sie grubo mylisz. Szkoda, ze nie mozesz zapytac sie Beniteza czy go zadawala to, ze 2 lata temu wygrali LM?!

Po trzecie: karne to loteria? Benitez ma doskonale karne dopracowane. Co widac bylo z Chelsea. Bramkarz rewelacyjny Liverpoolu. Wykonawcy znakomici. Jak dojdzie do karnych szybciej Milan znowu przestrzeli (tak jak Espanol), bo akurat tak dziala psychika i nie bedzie na pewno w karnych po stronie Milanu.

Stad moje pytanie: co pozwala az tak faworyzowac Milan?

PS.
Moje wewnetrzne przeczucie mowi mi ze Milan wygra - ze sie zrehabilituja - postawilem w Pinnacle DNB na Liverpool za 2,40 - bo tak wskazuja na to fakty.

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, Biszop