#1243602 - 23/05/2007 01:56
Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05
[Re: CANTORO]
|
old hand
Meldunek: 08/04/2003
|
fajnie kolega pisze mogl dac pograc 3-ligowej Amice hmmm niewiedzialem ze 3-ligowe zespoly moga grac o puchar intertoto ale widocznie ja czegos tu nie wiem!!!!Lech musial grac i nie mogl grac kto inny 3-ligowa Amica to inny zespol niz Lech po palaczeniu wiec nie mysl pojec poczytaj wiecej a bedziesz moze wiecej wiedzial kolejny ktory mysli ze wie a tak naprawde napina sie piszac bzdury!!Lech zrobil wioske tym ze przegral fakt ale jak juz ktos myli pojecia to juz jest zle pozdrawiam oczywiscie ze mogla grac amica bo to klub z wronek wywalczyl awans do intertoto i nie przestal istniec taki klub,bo gra do dzis tylko ze w 3 lidze. zas lech gral w extraklasie i czy bylaby fuzja czy nie z amica tez by gral w extraklasie bo jeszcze nikomu nie odmowiono prawa gry w tej klasie rozgrywkowej w polsce ale nie to jest najwazniejsze,lech po prostu nie wywalczyl awansu do intertoto jako lech wiec mozna byloby tu zastosowac smialo taka procedure,ze to amica gralaby w intertoto. bo czy to lech przeja amice czy amica lecha to do dzis jest niewyjasnione,gdyz prasa juz pisala o niejasnosciach fuzji lecha z amica ale nie mam linka do tych artykulow. co innego jakby podmiot amica wronki po fuzji z lechem przestal zupelnie istniec ale nie przestal.
|
Do góry
|
|
|
|
#1244332 - 23/05/2007 04:11
[Re: Legia]
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
...na pewno Lech jeszcze walczy o Intertoto...muszą wygrać w Gdyni. nie wiem czy walczą ale wiem że większość piłkarzy z Poznania ma grę w pucharze Intertoto głęboko w d**pie! Urlopy to słowo klucz. Podobnie było rok temu kiedy Lech walczył,walaczył o występu w Intertoto a potem: Puchar Intertoto. Sezon 2006/2007 II Runda 2006-07-01, 19:00 FC Tiraspol - Lech Poznań 1:0 2006-07-08, 18:00 Lech Poznań - FC Tiraspol 1:3 dopóki mają cień szansy wyprzedzenia Legii w lidze nigdy nie zbastują...a co Ty jesteś Nostradamus że wiesz co siedzi w głowach piłkarzy Lecha ??? skąd wiesz czy nie mają sowitej premii obiecanej za zajęcie 3go miejsca ??? sama chęć wyprzedzenia Legii byłaby już sporą motywacją żeby nie odpuszczać...do tego sporo zawodników walczy o miejsce na nastepny sezon bo Lech napewno będzie chciał się solidnie wzmocnić, do tego czynnik premiowy , i możliwość stanięcia w szranki z Blackburn i powalczenia o start w UEFA , pomyśl(to nie boli) taki np Reiss już jest wiekowy i myślisz że nie chciałby powalczyć z takim Blackburn...??? o kant dupy ta twoja teoria Arka-Lech 2 następnym razem prosze o bardziej stonowaną wypowiedz .Mozesz przeprosic DJ SOSNE
|
Do góry
|
|
|
|
#1244542 - 23/05/2007 05:17
[Re: rafal08]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
...na pewno Lech jeszcze walczy o Intertoto...muszą wygrać w Gdyni. nie wiem czy walczą ale wiem że większość piłkarzy z Poznania ma grę w pucharze Intertoto głęboko w d**pie! Urlopy to słowo klucz. Podobnie było rok temu kiedy Lech walczył,walaczył o występu w Intertoto a potem: Puchar Intertoto. Sezon 2006/2007 II Runda 2006-07-01, 19:00 FC Tiraspol - Lech Poznań 1:0 2006-07-08, 18:00 Lech Poznań - FC Tiraspol 1:3 dopóki mają cień szansy wyprzedzenia Legii w lidze nigdy nie zbastują...a co Ty jesteś Nostradamus że wiesz co siedzi w głowach piłkarzy Lecha ??? skąd wiesz czy nie mają sowitej premii obiecanej za zajęcie 3go miejsca ??? sama chęć wyprzedzenia Legii byłaby już sporą motywacją żeby nie odpuszczać...do tego sporo zawodników walczy o miejsce na nastepny sezon bo Lech napewno będzie chciał się solidnie wzmocnić, do tego czynnik premiowy , i możliwość stanięcia w szranki z Blackburn i powalczenia o start w UEFA , pomyśl(to nie boli) taki np Reiss już jest wiekowy i myślisz że nie chciałby powalczyć z takim Blackburn...??? o kant dupy ta twoja teoria Arka-Lech 2 następnym razem prosze o bardziej stonowaną wypowiedz .Mozesz przeprosic DJ SOSNE to zależy sam wynik był sprawą otwartą...tu chodzi o absurdalną argumentacje...chyba że zobacze skrót i rzeczywiście zobacze że gracze Lecha wyszli na boisko się poopalać i odbębnić spotkanie wypinając się i olewając własnych kibiców , rezygnując z walki o 3cie miejsce to przeprosze...ale taka postawa byłaby conajmniej dziwna bo jeżeliby odpuścili to spadłaby na nich lawina krytyki za niewłaściwe podejście do swoich obowiązków, co w sytuacji gdy bardzo możliwe są poważniejsze wzmocnienia Lecha na przyszły sezon i niektórzy mogą wypaść ze składu byłoby to podcinanie gałęzi na której siedzą....ukręcanie bata na siebie samego... aż takimi kretynami chyba gracze Lecha nie są...
|
Do góry
|
|
|
|
#1244582 - 23/05/2007 05:46
[Re: Stalion]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Ja najbardziej ciesze sie z faktu ze Gornik Zabrze utrzymal sie w lidze Pozdrawiam Ja też się cieszę, że Górnik się utrzymał, bo to klub z pięknymi tradycjami i wiernymi kibicami. W Zabrzu jest atmosfera do piłki. Oby tylko znalazł się sponsor, który przywróci temu klubowi dawny blask Ponoć jest szansa, choć ja firmom ubezpieczeniowym za grosz nie ufam
|
Do góry
|
|
|
|
#1244654 - 23/05/2007 07:21
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
...na pewno Lech jeszcze walczy o Intertoto...muszą wygrać w Gdyni. nie wiem czy walczą ale wiem że większość piłkarzy z Poznania ma grę w pucharze Intertoto głęboko w d**pie! Urlopy to słowo klucz. Podobnie było rok temu kiedy Lech walczył,walaczył o występu w Intertoto a potem: Puchar Intertoto. Sezon 2006/2007 II Runda 2006-07-01, 19:00 FC Tiraspol - Lech Poznań 1:0 2006-07-08, 18:00 Lech Poznań - FC Tiraspol 1:3 dopóki mają cień szansy wyprzedzenia Legii w lidze nigdy nie zbastują...a co Ty jesteś Nostradamus że wiesz co siedzi w głowach piłkarzy Lecha ??? skąd wiesz czy nie mają sowitej premii obiecanej za zajęcie 3go miejsca ??? sama chęć wyprzedzenia Legii byłaby już sporą motywacją żeby nie odpuszczać...do tego sporo zawodników walczy o miejsce na nastepny sezon bo Lech napewno będzie chciał się solidnie wzmocnić, do tego czynnik premiowy , i możliwość stanięcia w szranki z Blackburn i powalczenia o start w UEFA , pomyśl(to nie boli) taki np Reiss już jest wiekowy i myślisz że nie chciałby powalczyć z takim Blackburn...??? o kant dupy ta twoja teoria Arka-Lech 2 następnym razem prosze o bardziej stonowaną wypowiedz .Mozesz przeprosic DJ SOSNE rafal08, nie liczyłem nawet na kulturalny odruch od tego chłopca
|
Do góry
|
|
|
|
#1244663 - 23/05/2007 07:52
[Re: bolo_lacznik]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Ciekawe jak w takiej sytuacji (pewne 3 miejsce) będzie wyglądał rezultat meczu legionistów z Zagłebiem lat temu ...(duzoo) , w ciemno bym grał Zagłebie w totku i pamietał ze Legia ma na przyszly sezon 6pkt za friko ale cos nasi kopacze (działacze) ostatnio jakby powariowali i ....nic zarobic nie mozna Teraz okaże się, co znaczy e" L"ka Wisła Kraków grała fair z GKS-em Bełchatów i wcześniej z Legią Poza tym okaże się, czy to całe "zamiatanie podwórka" jakieś efekty przyniosło, czy to pic na wodę fotomontarz, na którym ucierpią tylko Arka i Łęczna, bo - zdaje się - że Zagłębie jest nie do ruszenia Ja osobiście wątpię i wcale nie wykluczam, że Legia ma już 6 punktów na następny sezon We Włoszech też czyścili, spuścili Juve, a wystarczy popatrzeć co tam się dzieje
|
Do góry
|
|
|
|
#1244668 - 23/05/2007 08:01
[Re: rene]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
We Włoszech też czyścili, spuścili Juve, a wystarczy popatrzeć co tam się dzieje
Wiem ze to nie w temacie ale jako ze juz po kolejce to chetnie sie dowiem co sie dzieje:)
|
Do góry
|
|
|
|
#1244685 - 23/05/2007 08:32
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
We Włoszech też czyścili, spuścili Juve, a wystarczy popatrzeć co tam się dzieje
Wiem ze to nie w temacie ale jako ze juz po kolejce to chetnie sie dowiem co sie dzieje:) Ja podobnie No chyba, że porażkę juniorów Milanu z Udinese uznamy za przykład ustawionego meczu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|