Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#1241530 - 22/05/2007 07:13 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: drfocus]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Originally Posted By: drfocus
...na pewno Lech jeszcze walczy o Intertoto...muszą wygrać w Gdyni.

nie wiem czy walczą ale wiem że większość piłkarzy z Poznania ma grę w pucharze Intertoto głęboko w d**pie! Urlopy to słowo klucz. Podobnie było rok temu kiedy Lech walczył,walaczył o występu w Intertoto a potem:

Puchar Intertoto. Sezon 2006/2007
II Runda
2006-07-01, 19:00 FC Tiraspol - Lech Poznań 1:0
2006-07-08, 18:00 Lech Poznań - FC Tiraspol 1:3

Do góry
Bonus: Unibet
#1241540 - 22/05/2007 07:27 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: DJ SOSNA]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
over 2.5 w godzisku wydaje sie "pewniaksem " ( jak ja nielubie tego slowa )
ale wszystkie fakty na to wskazuja :
wczoraj strajk w brazylijskiej pogoni (. Tymczasem zamiast treningu piłkarze urządzili protest. Poszło o pieniądze. Zawodnicy mają pretensje, że do tej pory nie wszystkie zakontraktowane kwoty trafiły na ich konta.

- Śmieszne jest to, że wcale nie chodzi o podstawową kwotę, bo tę wypłaciliśmy, tylko o premie tzw. wyjściówki - wyjaśnia Krzysztof Waszak, wiceprezes zarządu MKS Pogoń SSA ) i gracze z 4 ligi zagraja ( pewnie niegorsi niz "gwiazdki " z brazyli :D)(Czwórka Brazylijczyków zamiast pojechać na mecz do Grodziska została karnie wysłana do ośrodka w Gutowie - mówi Waszak.

W grupie ukaranych znajdują się stoperzy: Otavio i Diego, lewy obrońca Thiago oraz napastnik Elton. W ich zastępstwie trener Baniak dokooptował do drużyny czwórkę młodzieżowców z drużyny rezerw występującej na co dzień w IV lidze.)
a wiec sikora i spolka powinna strzelic kilka bramek

Do góry
#1241549 - 22/05/2007 07:43 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: DJ SOSNA]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: DJ SOSNA
Mój scenariusz na wtorkową kolejkę jest następujący:

Zaglebie Lubin - Widzew Lodz 1@1.25
GKS Belchatow - Wisla Krakow x2@2.40

Zagłebie w końcówce meczu z Łęczną (1-2) grało naprawdę dobrze i bardzo,bardzo agresywnie. Myślę że przeciwko słabemu Widzewowi gospodarze nie będą mieli najmniejszych kłopotów. Jeśli zaś chodzi o mecz w Bełchatowie to na pewno miejscowa ekipa nie jest aż tak dużym faworytem jak wskazują na to kursy. W Kielcach (3-5) obrona GKSu była dziurawa jak sitko i nie jest przecież powiedziane że nie będzie podobnie przeciwko Wisle Kraków. Goście to przecież bądź co bądź wicemistrzowie Polski więc tym bardziej nie rozumiem kursu @6.50 na dwójkę. Moim zdaniem Bełchatowianie mają lekką zadyszkę formy i może nawet zaryzykuję lekko na niespodziankę i postawię na Wisłę Kraków (6.50). Podwójna szansa x2 (2.40) to już na pewno value bet.

Co do Bełchatowa to mam podobne zdanie. Co do kursów również.
Wisła to jest drużyna ograna, ma w swoich szeregach doświadczonych graczy. Poza tym Bełchatów u siebie jeszcze nie wygrał z Wisłą. Ja myślę, że warto spróbować zagrać na remis, który w jakimś stopniu będzie urządzać obie zespoły. Bełchatów nadal będzie mieć kontrolę - wygra w Szczecinie i ma majstra
Dla Wisły remis też jakąś rehabilitacją po 0:4 będzie
To takie spekulacje, tym niemniej remis wydaje mi się bardziej prawdopodobny niż 1

W drugim meczu o niespodziankę trudniej, ale jej nie wykluczam
Przede wszystkim dlatego, że Lubin wykazał kompletny brak przygotowania do objęcia przodownictwa.
Oni czekali na potkniecie lidera - i słusznie - ale na tym czekaniu się skończyło. W momencie, gdy lider potknął się, oni nie byli przygotowani, by z tego skorzystać, a przecież wiedzieli o tym przed swoim meczem.
Dla mnie to swiadczy o słabości, która może dać o sobie znać w meczu z Widzewem.
To fakt, końcówkę Lubin zagrał agresywnie, ale też w calym meczu Łęczna miała sporo okazji do strzelenia bramek i dość łatwo do nich dochodziła. Były momenty, że to Łęczna dyktowała warunki
Szkoda, że Widzew zagra bez Wawrzyniaka i Napoleona, bo może bym zagrał coś za niewielką stawkę. Występ Fabiniaka też pod znakiem zapytania.

Z Intertoto może być różnie. Bo to skrócone wakacje, inny cykl przygotowań, no i angielski zespół w drzwiach do UEFA
Inna sprawa, że Angole w tym terminie do ogrania

Do góry
#1241561 - 22/05/2007 07:57 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: DJ SOSNA]
4rest Offline
addict

Meldunek: 11/12/2006

nie wiem czy walczą ale wiem że większość piłkarzy z Poznania ma grę w pucharze Intertoto głęboko w d**pie! Urlopy to słowo klucz. Podobnie było rok temu kiedy Lech walczył,walaczył o występu w Intertoto a potem:

II Runda
Jesli chodzi o te porazki to Franek tlumaczyl sie tym, ze nie zdolal jeszcze zespolu zgrac. Moze i to bylo glupie wytlumaczenie , ale wydaje mi sie ze w Poznaniu chca miec puchary i beda walczyli o nie poprzez puchar intertoto. To tylko moja sugestia mimo, ze nie jestem fanem tego zespolu...

Do góry
#1241733 - 22/05/2007 16:51 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: DJ SOSNA]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005

II Runda

dopóki mają cień szansy wyprzedzenia Legii w lidze nigdy nie zbastują...a co Ty jesteś Nostradamus że wiesz co siedzi w głowach piłkarzy Lecha ??? skąd wiesz czy nie mają sowitej premii obiecanej za zajęcie 3go miejsca ??? sama chęć wyprzedzenia Legii byłaby już sporą motywacją żeby nie odpuszczać...do tego sporo zawodników walczy o miejsce na nastepny sezon bo Lech napewno będzie chciał się solidnie wzmocnić, do tego czynnik premiowy , i możliwość stanięcia w szranki z Blackburn i powalczenia o start w UEFA , pomyśl(to nie boli) taki np Reiss już jest wiekowy i myślisz że nie chciałby powalczyć z takim Blackburn...???

o kant dupy ta twoja teoria

Arka-Lech 2

Do góry
#1241787 - 22/05/2007 17:15 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: Legia]
medivall Offline
old hand

Meldunek: 29/12/2004

Dobra foram Lecha nie gwarantuje zwycienstwa.Zalezy jak sie umowili chłopcy

Do góry
#1241797 - 22/05/2007 17:20 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: Legia]
zmudaRTS Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/01/2005
A propo's meczu Bełchatów-Wisła.Dla mnie albo 1 albo X.W przypadku remisu o mistrzostwie decyduje ostatni mecz,Bełchatów w ostatniej kolejce jedzie do Szczecina i wiadomo jak to w Szczecinie,spokojnie 0:3.Zagłebie pewno wygra z Widzewem,ostatni mecz Zagłebie gra z Legia w Wawie.Czy Bełchatów bedzie czekał do ostatniego meczu?Skłaniam sie do zagrania czystej 1,dla nich to historyczna szansa,ograli w tej rundzie Legie,Zagłebie czemu Wisły nie ograja?Kurs nie jest zachecajacy 1,6 ale skłaniam sie ku czystej 1.Bełchatów wygra 1:0.

Do góry
#1241806 - 22/05/2007 17:25 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: Legia]
pescar Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2005
ŁKS - Korona
Typ: Korona

Gram bardziej przeciwko ŁKS niż za Koroną bo z gospodarzy dzisiejszego meczu całkowicie uszło powietrze. Nie potrafią wygrać już od kilku spotkań i tylko punkt z Górnikiem Zabrze na wyjeździe nie jest wielkim osiągnięciem. Drużyna nie ma o co walczyć i widać tego skutki. Brakuje im woli walki i chęci. Pozbyto się w przerwie zimowej kluczowych pomocników i sam Madej nie da rady utrzymać siły ofensywnej drużyny. A doświadczona obrona z Hajto i Kłosem, która miała być murem nie do przejścia tak szczelna nie jest. Przytrafiają im się dosyć proste błędy i na pewno nie można zawsze na nich liczyć. Hajto, który miał się związać z drużyną na wiele lat długo chyba nie wytrzyma i już mówi się o jego odejściu. To samo trener, który podobno dogadany z Koroną ale Klicki dementuje to. Jednak pewne jest to, że jeżeli nikt nie da wiarygodnych zapewnień, że drużyna zostanie wzmocniona to na pewno odejdzie i na pewno na brak ofert nie będzie narzekał bo w ŁKS grał bardzo dobrze w rundzie wiosennej i to będzie jego atut przetargowy w szukaniu nowego klubu.
Korona po fatalnej serii obudziła się w meczu u siebie z Bełchatowem i byli blisko odebrania im mistrzostwa na rzecz Zagłębia ale piłkarze z Lublina tego nie wykorzystali. Po burzliwych tygodniach w Kielcach klub staje znowu na nogi. Gra piłkarz jest już lepsza i widać, że znowu walczą. Można mówić, że pierwsza ramka ustawiła mecz ale bez dobrej gry Korony nie zdołali by strzelić jeszcze 4 bramek. Piłkarze grają o swoją przyszłość i występ w Pucharze Intertoto. Na pewno Kielce to bardzo fajne miejsce do kontynuowania kariery sportowej, więc w tych ostatnich meczach muszą udowodnić, że zasługują na pozostanie w tym klubie.Korona wychodząca z kryzysu powinna sobie dać radę z drużyną bez większych chęci na odnoszenie zwycięstw.

Arka-Lech
over2,5

Spotkanie dwóch drużyn grających i lubiących ofensywną piłkę i co najważniejsze skuteczną. W ostatnich meczach praktycznie same overy na ich koncie. To ostatni mecz Arki w Gdyni w tym sezonie i ostatni w OE przynajmniej na rok i piłkarze będą chcieli zapewnić kibicom niesamowite emocje i mam nadzieję, że dużo bramek. Lech z Legią pokazał, że potrafi wypunktować przeciwnika i w tym meczu może być podobnie. Arka będzie miała przewagę, a Lech będzie kontrował. Ofensywa Lecha osłabiona brakiem Zakrzewskiego ale myślę, że to nie będzie duży problem po strzelanie w Lech rozkłada się na wielu piłkarzy i ktoś na pewno go zastąpi. W Arce możliwe, że wrócą Moskalewicz i Dziedzic więc to jeszcze wzmocni ofensywę gospodarzy. Liczę na mecz przyjaźni na trybunach i wielu goli na boisku.

Do tego jeszcze jeden over2,5 w meczu Groclin-Pogoń. Groclin mimo, że już cel na ten sezon osiągnął to gra o swoje pieniądze i na pewno nie odpuszczą słabej Pogoni bo to byłoby trochę głupie. Gdzie zarobią łatwiejsze pieniądze niż pokonując najsłabszą drużynę w OE. Jeżeli szybko strzelą bramkę to może źle się skończyć dla Pogoni i mogą podzielić los Wisły 0:4. Uważam, że Groclin samo pokryje overa a nie wykluczone, że Groclin bardziej będzie atakował niż się bronił i jakaś bramka dla Pogoni wpadnie.

Do góry
#1241875 - 22/05/2007 18:08 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: pescar]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
DJ też właśnie myślałem, że Kolejorz nie będzie chciał grać w Intertoto, ale któryś z forumowiczów zapewniał, że Prezes Lech chce zając 3 miejsce.

Co do meczu GKS - Wisła to na początku typowałem wygraną gospodarzy głównie z tego powodu że widziałem co wyprawial bramkarz białej gwiazdy, ale na szczęscie wraca do bramki Mariusz Pawełek choć też po takiej przerwie jego gra stanowi znak zapytania. Naprawdę chłopaki troszkę dziwie się wam, że piszecie "to w końcu Wisła" albo "Legia to jednak Legia" . Zobaczcie obie druzyny są w dołku jakim nie było dość długo, na ławce siedzą tymczasowi trenerzy i z drużynami słabszymi wygrywają umiejętności indywidualne zawodników, to już w pojedynkach z poukładanymi druzynami zawodnicy sobie nie radzą. Jesli Wisła jeszcze może sprawic niespodzianke gdyż na pewno będa chcili zmazać plamę z sobotniego meczu, to ja osobiście nie wieżę w wygraną Legii w Wodzisławiu. Moim zdaniem tacy doświadczeni zawodnicy jak Janek Woś czy Malinowski.

Moim zdaniem warto poczekać na składy w jakich wystąpią obie ekipy GKSu i Wisły. Jeśli wystąpi mózg drużyny w postaci Łukasz Garguły to chyba jednak wygrają gospodarze, jak już pisałem nie wiadomo czego można się spodziewać po Pawełku w bramce gdyż troszkę nie grał. Jak narazie NO BET, ale na wygraną Wisły nie postawiłbym ani grosza.

Do góry
#1241918 - 22/05/2007 18:44 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: jarko 33]
bolo_lacznik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/12/2004
Originally Posted By: jarko 33
over 2.5 w godzisku wydaje sie "pewniaksem " ( jak ja nielubie tego slowa )
ale wszystkie fakty na to wskazuja :
W grupie ukaranych znajdują się stoperzy: Otavio i Diego, lewy obrońca Thiago oraz napastnik Elton. W ich zastępstwie trener Baniak dokooptował do drużyny czwórkę młodzieżowców z drużyny rezerw występującej na co dzień w IV lidze.)
a wiec sikora i spolka powinna strzelic kilka bramek
hc (-1.5) wyadawalo mi sie dosyc warte zagrania za 1.8 ale ..
Groclin ma przed meczem z Pogonią spore problemy kadrowe. Równie duże miała Cracovia - zagrała bowiem bez pięciu podstawowych zawodników. Dziś w Grodzisku nie zobaczymy Marka Sokołowskiego, Piotra Piechniaka, Łukasza Tupalskiego, reprezentanta Zimbabwe Takesure Chinyamy (wszyscy kontuzje). Za nadmiar żółtych kartek pauzują natomiast: Macedończyk Vlade Lazarevski i Piotr Świerczewski.
za pogononline
i badz tu Panie mądry , over czy hc ;/

Do góry
#1241921 - 22/05/2007 18:45 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: drfocus]
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Owszem prezesi/działacze chcą Lecha w Intertoto, bo trzeba się pokazać w "europie". Piłkarze także walczą o byt na następny sezon/rundę.

http://www.sport.pl/sport/7,65025,4151866.html

Dzisiaj nie zagra Zakrzewski z powodu kartek, za niego zapewnie wybiegnie Pitry, który jest pełnowartościowym następcą. A do tego wg. mnie jest lepszy w rozegraniu piłki, czyli Reiss może liczyć na ewent. powiększenie dorobku bramkowego ;).

Smuda zapowiada walkę w ostatnich dwóch spotkaniach, więc skład wystawi najsilniejszy z możliwych.

W wywiadzie dla lechpoznan.tv pochwalił grę Legii i stwierdził, że jeśli tak zagrają w najbliższych meczach to ich rywale będą mieli bardzo ciężko, więc zagrania warszawiaków może być dzisiaj całkiem dobrą opcją.

Do góry
#1242341 - 22/05/2007 21:09 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: rene]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Originally Posted By: rene
Biegam sobie po różnych miejscach, patrzę na typy, czytam zapowiedzi różnych redaktorów i redaktorków i co mi się rzuca w oczy. Prawie wszyscy zgodnie dopisali po 3 punkty Bełchatowowi i Lubinowi, prawie wszyscy uważają, że jest tuż pozamiatane ( czytaj: mistrzem Będzie Bełchatów )
Podobnie miało być w poprzedniej kolejce, czyli dwie "dwójki"

rene wiele osób po prostu bierze ostatnią kolejkę jako wykładnik. Miałem zagrać zdecydowanie Bełchatów , ale jak zobaczyłęm kurs to nie był on warty niczego. Dlatego zagram ostatecznie Legię. Jeśli chodzi o rywalizację czołówki to punkty może zgubić tylko Bełchatów. Tylko Wisła Kraków jest tak słaba jak Łódzki Klub Sportowy o czym pisał powyżej Marcin. Zagłębie wygra i to pewnie z handi. W Widzewie brakuje Fabiniaka, Napoleoniego, Kuklisa i Wawrzyniaka. Ta wspomianan czwórka jest bardzo ważna. Zwłaszcza brak Fabiniaka będzie dużym problemem dla trenera Probierza. Młody Hładowczak pokazał, że jeszcze dużo nauki przed nim. A wracając do tego co pisał Marcin to Chojnacki jest też przymierzany do nowego Górnika Allianz Zabrze. Więc nie tylko Korona Kielce jest w grze o tego fachowca.

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
#1242412 - 22/05/2007 21:27 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: Ignorator]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
Witam!! Odnośnie meczu Górnik-Wisła trzeba pamietać że w jesiennej rundzie Górnik wygrał w Płocku 3-1 co może mieć duże znaczenie na końcowy układ tabeli.. tak naprawde Zabrzanom wystarczą dwa remisy w dwóch ostatnich spotkaniach i się utrzymają nawet jak Wisła wygra ostatni mecz z Arką, co nie będzie takie łatwe dla Płocczan..

Myśle że taką taktykę obiorą Zabrzanie na dzisiejszy mecz aby tylko nie przegrać i to jest najbardziej prawdopodobny wynik dzisiejszego spotkania, chociaz ja jako Kibic Nafciarzy mama nadzieje na inny scenariusz \:\)

Pozdrawiam

Do góry
#1242565 - 22/05/2007 22:32 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: Hajzel]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: Fantomas
.. tak naprawde Zabrzanom wystarczą dwa remisy w dwóch ostatnich spotkaniach i się utrzymają nawet jak Wisła wygra ostatni mecz z Arką...

Oj chyba nie. W tej chwili Górnik ma 21 pkt, a Wisła 20.
Jak będzie remis dzisiaj, to nadal będzie 1 punkt różnicy
Jak w ostatniej kolejce Górnik zremisuje, a Wisła wygra, to poleci Górnik, bo będzie mieć o punkt mniej

Do góry
#1242601 - 22/05/2007 22:52 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: rene]
Hajzel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/03/2006
tak pokreciło mi się od tego ciśnienia ;\) ale i tak czuje że skończy sie remisem \:\(

Do góry
#1242615 - 22/05/2007 22:56 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: DJ SOSNA]
CANTORO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/01/2004

II Runda

Mylisz pojecia i jesli nie wiesz jaka jest prawda to po co wypisujesz pierdoly rok temu byla inna sytuacja Lechowi nie bylo na reke to ze musi wystepowac w Interetoto a tylko dzieki Amice bylej tam zagral juz od poczatku trener zapowiadal ze musi zespol zgrywac ale nie kosztem intertoto i ze chcialby sie zawodnikom przyjzec a musial odrazu wystawiac zespoł do gry to tak w krotkich zdaniach co mam do powiedziedzenia Tobie.

co do dzisiejszym meczow to uwazam

Zabrze under 2,5 1,87 Expekt
Mecz w moich oczach bedzie słabym widowiskiem glownie druzyny nastawia sie zeby nie tracic bramki bo wiadomo jakie beda tego konsekwencje bedzia malo okazji w tym meczu i dlatego zdecydowalem sie pograc under
Crakovia 1,75 Expekt
Dla mnie druzyna z Krakowa jest o wiele lepsza druzyna niz zawodnicy z Lecznej nie patrze na ost mecze ze Gornik dobrze zagral z Lubinem bo stawka meczu sparalizowala zawodnikow z Lubina.Crakowia ma szanse byc wreszcie w tabeli przed Wisla i jest na to duza szansa i uwazam ze pilkarsko sa lepis od zawodnikow Gornika i mecz wygraja.
Groclin Over 2,5 1,65 Expekt
Uwazam ze w tej formie co jest Groclin powinien bez problemow wygrac juz ze zdegradowanym przeciwnikiem.Mecz bedzie obfitowal w duzo akcji i duzo bramek dlatego uwazam ze zagranie w tym meczu overa jest najlepszym rozwiazaniem.

Pozdrawiam Cantoro

Do góry
#1242778 - 22/05/2007 23:51 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: CANTORO]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
Witam!!!

Przewinelo sie juz tysiace roznych typow na dzisiejsze spotkania i kazdy ma jakas koncepcje gry. Ja wczoraj znalazlem moim osobistym zdaniem najlepszy typ tego roku!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto zdobedzie mistrzostwo Polski?
Gks Bełchatów 1,7 Unibet
Stawka 10/10 (choc zdarzylo mi sie moze to 3 razy w zyciu)

Wiem ze zaraz odezwie sie wielu lowcow sensacji i skrytykuje ten typ ale Belchatow zeby zdobyc mistrzostwo musi zdobyc 4 punkty...
Panowie dlaczego ma tego nie zrobic???? Czy remis u siebie z Wisla i wygrana ze slabiutka Pogonia to az tak duzo???
Mysle ze nie, choc niektorzy wierza w cudowne uzdrowienia Wisly i Pogoni to po weszyc sensacje skoro lepiej zagrac na druzyne po prostu lepsza
Inne pytanie to dlaczego Zaglebie ma wygrac w Warszawie z Legia skoro nawet nie remisuje z Leczna???
Kazdy szuka szczesliwego rozwiazania dla Zaglebia a nie patrzy na to co jest bardziej prawdopodobne czyli Majster Belchatowa!!!!

Do góry
#1242820 - 23/05/2007 00:04 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: CANTORO]
phantom Offline
old hand

Meldunek: 08/04/2003
Originally Posted By: CANTORO

II Runda

Mylisz pojecia i jesli nie wiesz jaka jest prawda to po co wypisujesz pierdoly rok temu byla inna sytuacja Lechowi nie bylo na reke to ze musi wystepowac w Interetoto a tylko dzieki Amice bylej tam zagral juz od poczatku trener zapowiadal ze musi zespol zgrywac ale nie kosztem intertoto i ze chcialby sie zawodnikom przyjzec a musial odrazu wystawiac zespoł do gry to tak w krotkich zdaniach co mam do powiedziedzenia Tobie.

jak nie bylo na reke wystepowac to w koncu to amica wywalczyla ten awans do intertoto i trzeba bylo dac chlopakom juz z 3-cio ligowej amiki dac zagrac niz tak sie skompromitowac w europejskich pucharach.
jeszcze zeby to bylo z sheriffem tiraspol to mozna zrozumiec no ale z fc tiraspol przegrac w dwumeczu 1-4 to mysle ze gorszego wyniku 3-cioligowa amica z fc tiraspol nie osiagnelaby,a wtedy i kompromitacji nie byloby.
a tu prosze lech majacy wielkie ambicje w polskiej lidze dal sie tak pojechac moldawianom.
jak nie pasowaly terminy smudzie to mogla smialo amica wystapic w tym intertoto w koncu to ona wywalczyla przepustke do gry w intertoto albo wogle mogl nikt nie wystapic.

co do dzisiejszych spotkan to kursy marne na belchatow i zaglebie a i groclin specjalnie wygrac nie musi.
leczna w krakowie przy pustych trybunach juz rok temu wygrala tak,choc oslabiona jedzie tam.
w zabrzu na noze,w innych meczach tez nic specjalnego nie widze takze pauzuje tym razem.
na to ze belchatow zostanie mistrzem kurs 1.7 jak najbardziej adekwatny.

Do góry
#1243188 - 23/05/2007 01:03 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: phantom]
CANTORO Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/01/2004
fajnie kolega pisze mogl dac pograc 3-ligowej Amice hmmm niewiedzialem ze 3-ligowe zespoly moga grac o puchar intertoto ale widocznie ja czegos tu nie wiem!!!!Lech musial grac i nie mogl grac kto inny 3-ligowa Amica to inny zespol niz Lech po palaczeniu wiec nie mysl pojec poczytaj wiecej a bedziesz moze wiecej wiedzial kolejny ktory mysli ze wie a tak naprawde napina sie piszac bzdury!!Lech zrobil wioske tym ze przegral fakt ale jak juz ktos myli pojecia to juz jest zle pozdrawiam

Do góry
#1243283 - 23/05/2007 01:15 Re: Orange Ekstraklasa-29 kolejka-22.05 [Re: Inzaghi78]
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
Originally Posted By: Inzaghi78
Witam!!!

Przewinelo sie juz tysiace roznych typow na dzisiejsze spotkania i kazdy ma jakas koncepcje gry. Ja wczoraj znalazlem moim osobistym zdaniem najlepszy typ tego roku!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kto zdobedzie mistrzostwo Polski?
Gks Bełchatów 1,7 Unibet
Stawka 10/10 (choc zdarzylo mi sie moze to 3 razy w zyciu)

Wiem ze zaraz odezwie sie wielu lowcow sensacji i skrytykuje ten typ ale Belchatow zeby zdobyc mistrzostwo musi zdobyc 4 punkty...
Panowie dlaczego ma tego nie zrobic???? Czy remis u siebie z Wisla i wygrana ze slabiutka Pogonia to az tak duzo???
Mysle ze nie, choc niektorzy wierza w cudowne uzdrowienia Wisly i Pogoni to po weszyc sensacje skoro lepiej zagrac na druzyne po prostu lepsza
Inne pytanie to dlaczego Zaglebie ma wygrac w Warszawie z Legia skoro nawet nie remisuje z Leczna???
Kazdy szuka szczesliwego rozwiazania dla Zaglebia a nie patrzy na to co jest bardziej prawdopodobne czyli Majster Belchatowa!!!!
Inzaghi, jakbys czytał dokładnie ten wątek - już o tym pisałem. Również zagrałem 10/10

Oby. Pozdrawiam

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro