Przeglądałem temat i postanowiłem dodać coś od siebie. Część z osób tutaj pisze że prowizja zła itp... że zdzieranie kasy.. OK, ale dla niektórych osób jest to najwygodniejsza forma wypłaty kasy z mb. M.i.n dla mnie. Dlaczego? Powód jest prosty, otóż, nie spełniam wymagań odnośnie tematu wymian (aby nie było,że jestem przeciwny takim praktykom,popieram fakt wprowadzenia kryteriów które trzeba spełnić by móc korzystać z w/w tematu) mam tylko małe ale, otóż, do stażu jak widać troszkę mi brakuje,czyli pozostaje weryfikacja u kanciastego - to niestety też jest niemożliwe gdyż na chwilę obecną jest ona wstrzymana... Czyli kółko się zamyka, ogłaszać się nie mogę (nie ważne,że mógłbym wpłacić pierwszy) , aby dokonać wymiany np. tak jak chciałbym teraz, czyli pozbyć się środków z mb na mbank, muszę czekać aż ktoś się ogłosi. Mogę czekać bardzo bardzo długo.. Dlatego też gdyby były osoby którą chcą prowizyjnie wymienić skorzystałbym z ich usług w trybie natychmiastowym. Bez zawachania.
Więc jeśli ktoś pobiera prowizję, to nie należy wieszać na nim psy, tylko po prostu korzysta ten kto chce.