#1222760 - 15/05/2007 02:52
Re: ludzka perfidia...
[Re: Luc Nilis]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Ale co ona umie robić? Są różne prace zdalne, które można wykonywać w domu, ale wybij jej z głowy wszelkie chałupnictwo, składanie długopisów, breloczków, adresowanie kopert, itp. Wszystko zależy od umiejętności. Wiadomo, że jeżeli nie umie robić nic konkretnego (np. grafika komputerowa), to raczej będzie ciężko, chociaż może ktoś zatrudni ją do łapania kursów na necie  Ja jak byłem młodszy to roznosiłem ulotki po blokach i domkach. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy to było spore kieszonkowe jak dla mnie. U mnie też się kiedyś nie przelewało ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#1222777 - 15/05/2007 02:57
[Re: Luc Nilis]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
twoim zdaniem to wszystko lipa ?
Nie tylko jego zdaniem. Lepiej bys był tego pewien. Mniej rozczarowań Cię i ją czeka.
|
Do góry
|
|
|
|
#1222797 - 15/05/2007 03:03
[Re: Jonathan Sarkos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
A te zdalne prace są raczej dla specjalistów, któzy mają wiedzę, pozycje i moga narzucać swoje warunki pracodawcy. Ewentualnie takie prace jak tłumaczenia. Zgadza się, ale można też np. przepisywać prace magisterskie. Moja siostra kiedyś na tym dobrą kasę robiła, gdy komputery nie były jeszcze aż tak powszechne jak dziś. Ale może dzisiaj też da się na tym zarobić. I jeszcze jedno - jak ulotki, to na pewno nie szedłbym rozdawać na ulicę. Płacą mniej i mnie by takie coś wykończyło psychicznie. Dajesz ulotkę i nikt nie chce brać - sam czasem nie biorę, ale w większości przypadków wezmę, żeby osoba szybciej rozdała  Wczoraj nawet wziąłem 3 ulotki PiS'u przed kościołem Jak ulotki to tylko domki i bloki.
|
Do góry
|
|
|
|
#1222800 - 15/05/2007 03:04
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Pewnie, że lipa. Nie wiem jak jest teraz, ale wcześniej w gazetach w ogłoszeniach podawany był numer, z którym połączenie kosztowało drożej niż zwykłe i na tym także ściągali kasę. Przywożą ci długopisy, płacisz im za nie, składasz i - UWAGA UWAGA - sam musisz je sprzedać.
Ulotki to moim zdaniem dobra, niezbyt ciężka dla dziewczyny robota. dokladnie zreszta serialowcy chyba ogladali bodajze Na wspolniaka tam tez chodzili z breloczkami :D. Jedyne co moze sie opyla to wkrecanie wkretow na kolki  wiem bo obok mojego bloku starszy gosc nakrecal mase tego tylko nie wiem czy sam tego nie opylal pozniej czy poprostu mial odbior. z pyleniem chyba nie byloby propblemu takie kolki z wkretami to hurtem w kazdym sklepie chyba by wzieli  ogolnie chalupnictwo o kant d.u.p.y jest nie warto sie wladowywac w jakis bezsens na ktorym jeszcze kasiore mozna stracic. PS. podaj kuzynce adres forum moze znajdzie ze 2 - 3 pewki na tydzien i troche juz zawsze zarobi <green>
|
Do góry
|
|
|
|
#1222804 - 15/05/2007 03:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Musi pracować w domu? Wiem, że studia i w ogóle, ale może poświecić w dni wtygodniu i dorobić idąc do pracy tymczasowej. http://www.workservice.pl/Idziesz zapisujesz się i trafiasz najczęściej do jakiegoś supermarektu. Liczenie towaru, układanie na sklepie. Może sobie wybrać na przykład żeby chodzić na nocki tylko. 7 zł za godzine chyba jest stawka teraz.
|
Do góry
|
|
|
|
#1222817 - 15/05/2007 03:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
Dziwne, że ludzie są tak naiwni. To oczywiście kwestia pewnego wieku - sam mialem przygode z taka "firma" lata temu przez jeden dzien, ale niektórym zostaje to na całe zycie. Koronnym przykładem są te wszystkie magiczne amulety, pierścienie atlantów itp. itd. reklamowane na ostatnich stronach różnych pism, wraz z zapewnieniami, ze odmieniaja w pelni zycie, dajac zdrowie, pieniadze, wieczna radosc i wygrane w totka. Pieniadze z tego sa gigantyczne. Oczywiscie dla tych szarlatanów. Dla rozrywki, związanej z tematem w co wierzą ludzie polecam poniższą dyskusję: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=61894045&a=61894045Wszyscy zdziwlibysmy sie w jak wiele z tych historii uwierzyli ludzie... Moj hit cytuje tutaj: Pamiętam!!! Uwielbiałam ta gazetę! Moja babcia ma do tej pory stronę o tym, że naukowcy dokopali się do piekła! Jak się z nią kłócimy(ona z tych mocherowych) to wyjmuje i pokazuje ten artykuł!
|
Do góry
|
|
|
|
#1222850 - 15/05/2007 03:15
[Re: Jonathan Sarkos]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Dziwne, że ludzie są tak naiwni. To oczywiście kwestia pewnego wieku - sam mialem przygode z taka "firma" lata temu przez jeden dzien, ale niektórym zostaje to na całe zycie. Koronnym przykładem są te wszystkie magiczne amulety, pierścienie atlantów itp. itd. reklamowane na ostatnich stronach różnych pism, wraz z zapewnieniami, ze odmieniaja w pelni zycie, dajac zdrowie, pieniadze, wieczna radosc i wygrane w totka. Pieniadze z tego sa gigantyczne. Oczywiscie dla tych szarlatanów. Dla rozrywki, związanej z tematem w co wierzą ludzie polecam poniższą dyskusję: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=61894045&a=61894045Wszyscy zdziwlibysmy sie w jak wiele z tych historii uwierzyli ludzie... Moj hit cytuje tutaj: Pamiętam!!! Uwielbiałam ta gazetę! Moja babcia ma do tej pory stronę o tym, że naukowcy dokopali się do piekła! Jak się z nią kłócimy(ona z tych mocherowych) to wyjmuje i pokazuje ten artykuł! Sory za OFf Topic  Inny cytat: Pamiętam, że zrobił na mnie wrażenie artykuł o rodzinie, która w czasie obiadu zbiorowo utraciła pamięć.  Jonathan: mam rozrywkę na wieczór  Dzienki !
|
Do góry
|
|
|
|
#1222904 - 15/05/2007 03:27
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
-error] Dziwne, że ludzie są tak naiwni. To oczywiście kwestia pewnego wieku - sam mialem przygode z taka "firma" lata temu przez jeden dzien, ale niektórym zostaje to na całe zycie. Koronnym przykładem są te wszystkie magiczne amulety, pierścienie atlantów itp. itd. reklamowane na ostatnich stronach różnych pism, wraz z zapewnieniami, ze odmieniaja w pelni zycie, dajac zdrowie, pieniadze, wieczna radosc i wygrane w totka. Pieniadze z tego sa gigantyczne. Oczywiscie dla tych szarlatanów. Dla rozrywki, związanej z tematem w co wierzą ludzie polecam poniższą dyskusję: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=61894045&a=61894045Wszyscy zdziwlibysmy sie w jak wiele z tych historii uwierzyli ludzie... Moj hit cytuje tutaj: Pamiętam!!! Uwielbiałam ta gazetę! Moja babcia ma do tej pory stronę o tym, że naukowcy dokopali się do piekła! Jak się z nią kłócimy(ona z tych mocherowych) to wyjmuje i pokazuje ten artykuł! Sory za OFf Topic  Inny cytat: Pamiętam, że zrobił na mnie wrażenie artykuł o rodzinie, która w czasie obiadu zbiorowo utraciła pamięć.  Jonathan: mam rozrywkę na wieczór  Dzienki ! "To ja bym sie chciał dowiedzieć gdzie oni te grzyby na zupke zbierali :)" Leze i kwicze hehehe
|
Do góry
|
|
|
|
|
|