#1206320 - 09/05/2007 05:00
Re: Matura 06/07
[Re: pawel151]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/08/2006
|
jestem w szoku mam nadzieje że u mnie nie ma takich poje*bów, Uważajabyś na moją wychowawczynię nie trafił Żartuję, bo babka jest taka, że jak by cię oblała, to by z tego powodu nie spała po nocach.
|
Do góry
|
|
|
|
#1206337 - 09/05/2007 05:07
[Re: _Way_]
|
member
Meldunek: 18/04/2005
|
jestem w szoku mam nadzieje że u mnie nie ma takich poje*bów, Uważajabyś na moją wychowawczynię nie trafił Żartuję, bo babka jest taka, że jak by cię oblała, to by z tego powodu nie spała po nocach. powiedz jak sie nazywa to jutro sobie podjade i sprawdze z kim mam a tak na marginesie to na angielskim nas pytają nauczyciele z Bursy i Szczepanika (stąd tak lajtowo było na angielskim ) więc licze że na polskim też bedzie pani ze szkoły o niższych lotach
|
Do góry
|
|
|
|
#1206556 - 09/05/2007 06:20
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1206577 - 09/05/2007 06:35
|
Carpal Tunnel
|
"***, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją? "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był
|
Do góry
|
|
|
|
#1206578 - 09/05/2007 06:36
|
Carpal Tunnel
|
"W "kawałku"; używa takich wulgaryzmów jak: ku.rwa, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją? "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był [/quote]
|
Do góry
|
|
|
|
#1206854 - 09/05/2007 16:51
[Re: ziomal-111]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
A ja panią w komisji mam całkiem apetyczną, będzie trzeba się ładnie uśmiechać. Do piątku jeszcze dwa dni więc tak bardzo się nie obawiam, gorsze jutrzejsze geo ;/
|
Do góry
|
|
|
|
#1207306 - 09/05/2007 20:12
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Meldunek: 21/05/2005
|
"W "kawałku"; używa takich wulgaryzmów jak: ku.rwa, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją? "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był [/quote] ***,dziwka" Puscilem im kawalek pezeta "slang" zanim to powiedzialem. Myslisz ze dalejpowinno byc 0 pkt za prezentacje?
|
Do góry
|
|
|
|
#1207328 - 09/05/2007 20:20
|
a.k.a. "Juvcio Djokovic"
Meldunek: 21/05/2005
|
"W "kawałku"; używa takich wulgaryzmów jak: ku.rwa, dziwka czy fiut." Powiedziałeś to przed komisją? "Język subkultury hip-hopowej porównam z językiem literackim[...]". Jeżeli to jest temat pracy, to niestety nie jest ona na temat. Opisałeś w niej język hiphopowy, a nie porównałeś go z literaturą. Napisałeś coś o "Pawiu królowej", ale nic nie porównałeś. Moim zdaniem wybrałeś ekstremalnie trudny temat. Sam bym go nie dał rady zaprezentować. I tu jest przestroga dla przyszłych maturzystów: nie patrzcie, że temat fajnie brzmi i jest o czymś fajnym. Nie dostaniecie za to dodatkowych punktów i co najważniejsze musicie robić pracę od podstaw. Wybierając temat "klasyczny" ma się na starcie masę opracowań i materiałów. Ja wybrałem temat, którego nikt nie chciał. Babka powiedziała, że wziąłem najłatwiejszy jaki był [/quote] ok pisze jeszcze raz bo ucieli mi post. Sam odpowiedziales mi ze przedstwailem jezyk hip hopowy. Bo taki wlasnie sobie wybralem! moj temat: "jezyk wybranej subkultury. Omow na zgromadzonym materiale." Te porownanie bylo tylko po to zeby wzbogacic prezentacje. Uzywalem przklenstw "kur.. dziw.." ale najpierw mowiac Pezet w swoim utworze uzywa takich wulgaryzmow jak:... A chwile wczesniej puscilem kawalek Pezeta "slang". Myslisz ze powinienem dostac 0 pkt za prezentacje? bez jaj...
|
Do góry
|
|
|
|
#1207416 - 09/05/2007 20:46
[Re: Chivas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2006
|
Moze ktos rzucic jakis link z zadaniami z podstawy matematyki ??Tylko jak by bylo to takie zadania z rozwiazaniem prawidlowym odrazu bo szukam w necie ale znajduje tylko takie gdzie jest sama odpowiedz a ja niektorych nie czaje i niewiem jak trzeba je zrobic dlatego przydalaby mi sie taka stronka z zadaniami ktore maja gdzies na koncu odrazu prawidlowe po koleji rozwiazanie zadania Z góry wielkie dzieki! Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|