#1262264 - 30/05/2007 22:57
Re: Betfair Poker
[Re: Coronach]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2006
|
Jak mi też takiego przyślą to się nie obrażę, cudo to to nie jest ale warte przynajmniej 150 PLN zebys sie nei rozczarował wejdz na allegro. odtwarzacze 512MB takich pproducentow jak odys stoja sredno 65 zł. Zreszta ja tez nie narzkam, lepiej ze dali co dli niz nic. Przyznam ze długopisy fajne :P, A co do płytki DVD to moja chyba ukradli na poczcie bo nie ma
|
Do góry
|
|
|
|
#1285123 - 08/06/2007 22:16
[Re: gregorovius]
|
enthusiast
Meldunek: 13/05/2006
|
Uruchomiliśmy Betfair Poker Plus, nasz nowy i fascynujący program, który zawiera w sobie najbardziej znaczące rozwiązania od czasu niezależności naszej witryny w październiku 2006 roku.
W ramach promocji naszego nowego programu przedstawiamy specjalną ofertę, złożymy 10 EUR na Twoim koncie za Twoje 10 raked hands.
|
Do góry
|
|
|
|
#1285347 - 08/06/2007 23:45
[Re: Mateusz099]
|
enthusiast
Meldunek: 13/05/2006
|
Thank you for your e-mail.
Bonuses are credited 24 hours after the promotional criteria has been met.
Thank you for your patience.
Please do not hesitate to contact us if you have any further enquiries.
Kind regards,
Marc Paul Galea
|
Do góry
|
|
|
|
#1997321 - 27/01/2008 18:20
[Re: Haz$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
ja tez wygralem kase w jakims free, miala byc nastepnego dnia na koncie, a dostalem mejla: Drogi Kliencie
Dziękujemy za korzystanie z usług Betfair – największej sportowej Giełdzie na świecie.
Zgodnie z obowiązującymi przepisami jesteśmy zobowiązani do potwierdzenia bezpieczeństwa kont wszystkich naszych klientów. W celu przeprowadzenia procedury bezpieczeństwa, prosimy o przesłanie do Betfair kopię lub skan poniższych dokumentów (po jednym dokumencie z każdej kategorii):
Weryfikacja tożsamości – kopia jednego z poniższych dokumentów (dokument ze zdjęciem): • Paszport (strona główna, zawierająca algorytm oraz zdjęcie) • Prowo Jazdy • Dowód Osobisty (strona ze zdjęciem) • Citizenship Certificate (dla osób posiadających obywatelstwo Wielkiej Brytanii)
Weryfikacja adresu – kopia jednego z poniższych dokumentów: • Rachunek za media np. za wodę, elektryczność, telefon lub TV (nie starszy niż 3 miesiące) • Zeznanie Podatkowe • Wyciąg bankowy (nie starszy niż 3 miesiące)
Weryfikacja źródła dochodów – kopia jednego z poniższych dokumentów: • Karta kredytowa/debetowa zarejestrowana na koncie Betfair (strona przednia) • Wyciąg bankowy karty kredytowej/debetowej zarejestrowanej na koncie Betfair (nie starszy niż 3 miesiące) • Wyciąg bankowy z widoczna transakcją do Betfair (nie starszy niż 3 miesiące)
troche dziwne bo wielokrotnie do nich wplacalem i wyplacalem a tu nagle wyskoczyli z takim czyms? dowod osobisty to jeszcze zrozumiem ale skad wziac reszte?
|
Do góry
|
|
|
|
#1997612 - 27/01/2008 19:29
[Re: Bzyku]
|
old hand
Meldunek: 09/05/2003
|
No i odpisali.
Że kasę dopiszą w ciągu 72h (to już jest LOL), ale dopiero jak powysyłam im te dokumenty, o których mowa wyżej. Ehh... znowu same problemy... Dobrze ,że aktu chrztu nie chcą....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|