ja zagałem tą Rome :/ niestety.... sa jakies szanse w ogole, ze wygra? Oni podobno graja w srode mecz z interem.. i do tego jeszczze na Inter zagralem
masakra :/
W srode Roma bedzie potykac sie z Interem w pierwszym meczu Coppa Italia tak wiec wybrales sobie delikatnie mowiac przecietne typki.
W skladzie Rzymian zabraknie dzis na 100% Taddei i Pizzaro, Tonetto i Mancini beda prawie na pewno na lawce i raczej zostana tam przez 90 minut meczu.
Dziwi w skladzie obecnosc Tottiego chyba ze jest to sciema bo mysle ze albo zagra 1 polowe albo bedzie wchodzil z lawki w koncowce, wystep w 1 skladzie i 90 minut meczu mocno mnie zaskocza w swietle srodowego meczu.
O ile Inter gral w Coppa bardziej dla rozegrania wiekszej ilosci meczy i dania szansy mniej ogranym zawodnikom o tyle Roma zawsze dosc powaznie traktowala puchar krajowy.
W srode przyjezdzaja pewni mistrzostwa Mediolanczycy do prawie pewnych drugiego miejsca Rzymian, mecz o prestiz i odradzajacy sie puchar w wykonaniu tych druzyn powinien byc bardzo ciekawy i o dzisiejszych potyczkach nalezy myslec w kategoriach aby stracic jak najmniej krwi:)
Rywal stolecznych bedzie bardzo zdeterminowany, jawi sie jeszcze szansa na LM i dla sycylijczykow to jest cel na koncowke sezonu, Rzymianom ten mecz praktycznie wisi, wijda z nastawieniem zeby nie przegrac choc z drugej strony to druzyna ktora wybitnie nie nadaje sie do gry na bronienie wyniku.
Messina zeby sie utrzymac nie moze liczyc jak w zeszlym sezonie na cud w postaci spadku jakiejs druzyny, musza liczyc tylko na siebie, mimo ze Inter bedzie gral praktycznie rezerwa to bedzie to zadanie szalenie trudne.
Na dodatek nie zagra glowny snajper gospodarzy Christian Rigano ktory "odpoczywa" z nadmiaru zoltek.
Nie zdziwi mnie jakas czerwona kartka, Inter ma wieksze sznase na wygranie niz Roma ktorej rywal nie dosc ze musi wygrac to ma jeszcze ku temu solidne podstawy w przeciwienstwie do rywali Mediolanczykow.
Prawie pewne jest to ze Inter nie przegra, podobnie jak to ze Roma nie wygra, w 1 przypadku kurs marny, w 2 calkiem niezly:)