Strona 6 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#1169286 - 26/04/2007 16:46 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Hans]
SJS Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/06/2006
Widać, że każdy coś wygrał swoimi typami na ubiegła noc, jedynie co mnie martwi to to, że nie zagrałem tak jak na samym początku myślałem, no ale nie ma co wybrzydzać bo i tak nie jest źle :).

Do góry
Bonus: Unibet
#1169383 - 26/04/2007 17:29 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
Originally Posted By: mopsiq
Originally Posted By: SJS
[quote=mopsiq]
Anaheim Ducks - Vancouver Canucks

Kaczory dzisiej rozniosa druzyne vancouver mimo tego ze w 2 ostatnich meczach pomiedzy tymi zespolami raz wygrali jedni i raz drudzy to dzis wynik bedze w granicach 4-1,5-1 typ w tym meczu ---- 1

Nie za dużo entuzjazmu z typem na Ducks?, jakoś nie mogę w to uwierzyć, żeby Luongo dał sobie strzelić tyle goli .

Byłem dzisiaj już w STS i zagrałem bardzo ostrożnie Buffalo 1X i Ducks 1X.
Buffalo Sabres - New York Rangers

Dziś buffalo powinno sobie spokojnie poradzić z rengersami ale ich 3 ostatnie mecze rozegrały sie w dog. i karnych dzis bede spokojny o wynik typ na dzis ---- 1(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)

Anaheim Ducks - Vancouver Canucks

Kaczory dzisiej rozniosa druzyne vancouver mimo tego ze w 2 ostatnich meczach pomiedzy tymi zespolami raz wygrali jedni i raz drudzy to dzis wynik bedze w granicach 4-1,5-1 typ w tym meczu ---- 1
A jednak tak jak mówiłem kaczki 5-1 a nie wierzyłeś

Do góry
#1170433 - 26/04/2007 22:51 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

New Jersey - Ottawa Senators 1 (z dogrywką i karnymi), UNDER 5,5

Witam w tym meczu wynik bedze na styku ,i nie jestem pewnien ze rozstrzygnie bedze w regulaminowym czasie, dlatego moje typy to 1 po dogrywce i karnych i under 5,5 spodzewam sie wyniku 2-1-,3-2

Detroit Red Wings - San José 1 (z dogrywką i karnymi) , UNDER 5,5

a tu detroit powinno sobie poradzic w pierwszym meczu z rekinami dlatego 1 z dogrywką i karnymi mysle ze to dobry wybór, wynik bedez graniczyl 2-1,4-1 i under 5,5 oba mecze jak dla mnie bedze miało podobny przebieg, chyba ze Detroit stanie na wysokosci zadania i wygra wysoko jak kaczki wczoraj.

Do góry
#1171084 - 27/04/2007 01:39 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
sakuraba83 Offline
member

Meldunek: 30/11/2006
witam,

Wczoraj Sabres sprawili mi bardzo mila niespodzianke. Ogladalem dwie pierwsze tercje, bo przy wyniki 3-0 stwierdzilem, ze w miare spokojnie moge isc spac. W dwoch pierwszych tercjach Buffalo wykazalo sie lepsza dyscyplina w obronie - mniej kar w stosunku 2-6 porownujac to z "osiagnieciem" NYR. Co ciekawe trzy bramki dla Buffalo padly po okresie w którym NYR zaczal grac coraz smielej i coraz ciekawiej. Musze przyznac, ze po akcjach Jagra i Hossy zaczalem odczuwac pewien niepokoj o kapital wlozony w ten mecz, na szczescie od 14 minuty z "dokladnoscia zegarka" gracze Sabres rozstrzygneli ten mecz. Uwazam jednak, ze ta seria nie zakonczy sie gladko i NY jeszcze napsuje krwi gracza Sabres.

Na dzien dzisiejszy zaplanowano dwa mecze, tutaj wskazanie zwyciezcy dla mne przynajmniej nie jest takie latwe. Rozpoczne chyba progresje na zwyciestwo Diablow, bo jezeli powaznie mysla o "Stanleyu" to przynajmniej raz powinni wygrac u siebie.

DEVILS - SENATORS
TYP: 1 i x

W drugim meczu moze strzele sobie bukmacherskiego samobuja ale powierze kredyt mojego zaufania jak i portfela dla SJ Sharks. Co przemawia za graniem rekinow. Po pierwsze duzo lepszy kurs, dobra postawa w meczach z Predators, przeczucie, no i Panowie zeby w pierwszej serii tylko gospodarze odnosili zwyciestwa? Mysle ze nie w NHL:)

RED WINGS - SHARKS
TYP: 2 i x

Do góry
#1171451 - 27/04/2007 02:56 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sakuraba83]
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Bez "wysiłku" umysłowego, bo brak mi jakiejkolwiek koncepcji, aby pokusić się na szukanie zwycięzców w dzisiejszych meczach. Sportingbet wystawił linię 5 goli(razem z OT)w obu meczach i na mój gust, to bardzo prawdopodobna ilość bramek, pozwalająca "obstawić" wiele kombinacji wynikowych.
New Jersey-Ottawa Over 5
Detroit-San Jose Over 5

Do góry
#1172064 - 27/04/2007 14:52 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Buffalo Sabres - New York Rangers (1:0)[5:2,...]

Dziś buffalo gra drugie spotkanie u siebie i tak jak dwa dni temu powinno sobie spokojnie poradzić z rengersami, ale tak jak pisalem poprzednio ze ich 3 ostatnie mecze rozegrały sie w dog. i karnych wynik w granicach 3-2,2-1 typ na dzis ---- 1(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)i jeszcze UNDER 5,5

Anaheim Ducks - Vancouver Canucks (1:0)[5:1,...]

Po zakonczeniu spotkania powinno byc 2-0 w rywalizacji Kaczorow, lecz dzisiej kaczki druzyne vancouver nie rozjada az tak mocno ale o zwyciestwo powinnismy byc spokojni wynik dzis bedze w granicach 3-1,3-2 typ w tym meczu ---- 1

Do góry
#1172551 - 27/04/2007 20:00 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
lemad Offline
journeyman

Meldunek: 19/09/2006
W Play-Off nie ma karnych, grają do "upadłego".

Do góry
#1172596 - 27/04/2007 20:19 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemad]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: lemad
W Play-Off nie ma karnych, grają do "upadłego".
Powaznie \:D zobacz oferte Bwin New York Rangers-Buffalo Sabres 1 2 (włącznie z dogrywką i rzutami karnymi) ale jestes szczegółowy \:D

Do góry
#1174241 - 28/04/2007 05:43 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
VOLODYA Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2006
BUFFALO - NY RANGERS 1
Drugie spotkanie pary Sabres - Rangers. Parę dni temu Szable pokonały Strażników 5:2 - dziś także spodziewam się sporej przewagi gospodarzy. Nowojorczycy zdecydowanie odstawali, szczególnie szybkościowo, od swoich przeciwników i sądze, że dzisiaj także powinno to mieć decydujące znaczenie. W ekipie Rangers na drobne urazy narzekają dwaj kluczowi obrońcy Rozsival i Malik - wprawdzie obydwaj powinni zagrać, ale nie będą w pełni sił, co także nie powinno być bez znaczenia. W pięciu na sześć spotkań rozegranych w Buffalo zwyciężali gospodarze, dodatkowo w sześciu ostatnich spotkaniach pomiędzy obiema ekipami zwyciężali faworyci. Dziś faworytem są bez wątpienia hokeiści Buffalo Sabres i jeśli wszystko pójdzie jak należy powinni bez większych problemów pokonać ekipię New York Rangers jeszcze w regulaminowym czasie gry. Polecam!

Do góry
#1174243 - 28/04/2007 05:43 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
sakuraba83 Offline
member

witam,

ja dzisiaj odpuszczam granie. Nie lubie sytuacji zbyt pewnych, a na takie sie dzisiaj zanosi. Zarowno Ducks jak i Sabres powinni dzisiaj wygrac...ale...no wlasnie...dla mnie pewniej wygladaja ducks i jakbym mial cos grac to puscilbym ich z ot i powinno wejsc, wole jednak zainwestowac dzisiejsze pieniadze w zwyciestwa Devils i Red Wing w kolejnych meczach polfinalow konferncji. pozdrawiam

Do góry
#1174249 - 28/04/2007 05:52 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/01/2005
Juz "ta" godzina , a tu cisza \:p No nic ,ja nowości nie odkryje przed wami i spróbuje dziś combo Buffalo -1,5 ,Anaheim -1,5 ,bardzo prawdopodobne ,że powtórzą się wyniki z pierwszych meczy \:\) A kursy wiadomo nie zniechęcają . Idąc za sportsline.com do do meczu Buffalo , tym się kierowałem :

"The Rangers might also be minus a key player after Michal Rozsival, New York's best offensive defenseman, did not return after hurting his leg in Game 1. Rozsival missed practice Thursday and is listed as day-to-day."

Z kolei Do Nucks wraca Salo , który opuścił ostatni mecz z Dallas i pierwszy z Anaheim. Wg. mnie za bardzo to nucksom nie pomoże ,Luongo powiedział coś takiego :"There was a lot of traffic, probably the most I've seen all year, Luongo said of the Ducks' hanging around in front of the net". Wygląda na to ,że to dla niego mimo wszystko "coś nowego" - ten wzmożony ruch przed jego bramką \:p Myślę , że nie zdążył się do tego przyzwyczaić i dziś także da się nie raz zaskoczyć \:\)

Wish You Luck !

Do góry
#1174310 - 28/04/2007 07:06 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Killa Boom]
Biznesmen Offline
stranger

Meldunek: 28/04/2007
Buffalo Sabres - New York Rangers

Typ: 2
Kurs: 3.90 (Unibet)
Stawka: 3/10

Dzis po raz kolejny bukmacherzy uznali zespół Sabres za zdecydowanych faworytów. Uważam, że ich zwycięstwo wcale nie jest tak oczywiste. "Strażnicy" w końcówce sezonu i pierwszej rundzie play-off pokazali naprawdę dobry hokej i wynik pierwszego spotkania z "Szablami" jest według mnie wypadkiem przy pracy. Ekipa z Nowego Jorku to bardzo doświadczony zespół, który potrafi wyciągnąć odpowiednie wnioski z porażki. Na pewno musza się jeszcze mocniej skoncentrować, aby nie powtórzyła się sytuacja z pierwszego meczu, gdzie stracili 3 bramki w ciągu 4 minut - co de facto ustawiło mecz. Eksperci w USA zwracają uwagę na dwie podstawowe sprawy: ograniczenie strat i unikanie ławki kar. Jeśli Rangersi spełnią te dwa warunki, to stać ich na sprawienie niespodzianki. Spróbuję postawić za małą stawkę na zwycięstwo drużyny z Nowego Jorku.

Do góry
#1174586 - 28/04/2007 17:31 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Biznesmen]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

New Jersey - Ottawa Senators [0:1] (4:5 , ...)

Witam w tym meczu tak jak i w poprzednio wynik bedze na styku , spodzewam sie wyniku 2-1-,3-2 ,dlatego moje typy to 1 po dogrywce i karnych i under 5,5 zagram dokładnie tak samo jak 2 dni temu

Detroit Red Wings - San José [0:1] (0:2 , ...)

Detroit dzis wygra i to 2 golami przewagi , w pierwszym meczu z rekinami zagrali tragicznie i przegrali 2-0 , wynik bedez graniczyl 3-1,4-1 i under 5,5 mysle ze to dobry wybór, chyba ze Detroit zagra jak ostatnio to wtedy underek wejdze

Do góry
#1176415 - 29/04/2007 03:17 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
sakuraba83 Offline
member

witam,

Krotko i na temat, dzisiaj na poczatek red wings 75% stawki na zwyciestwo i 25% na remis w razie jakis klopotow, potem zobaczymy co dalej:]. Uzasadnienie banalne: jak dzisiaj nie wygraja to raczej po playoffach:)

Pozdrawiam

Do góry
#1177081 - 29/04/2007 16:53 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sakuraba83]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

4/4 wczoraj cudowna noc

New York Rangers - Buffalo Sabres (0:2)[2:5,2:3, ...]

Dziś Rangers po raz trzeci nie dadza rade pokonac buffalo,jestem prawie pewien za gra zakonczy sie po OT . ale ich 2 ostatnie mecze w Rangers rozegrały sie w dog. i karnych wynik w granicach 2-3,3-4 typ na dzis ---- 2(włącznie z dogrywką i rzutami karnymi)i X

Vancouver Canucks - Anaheim Ducks (1:1)[1:5,2:1ot, ...]

Stan rywalizacji 1-1 , lecz dzisiej kaczki druzyne vancouver nie rozjada az tak mocno jak w pierwsszym meczu ale o zwyciestwo bede spokojny wynik dzis bedze w granicach 1-2,2-4 typ w tym meczu ---- 2 i under 5,5 i dokładny wynik 1-2

Do góry
#1177268 - 29/04/2007 18:43 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
sakuraba83 Offline
member

witam,

Wczoraj Red Wings planowo i to cieszy. Czy ogladal ktos mecz? Jak to wygladalo? Bo jak sprawdzalem wynik w pierwszej tercji i bylo w strzalach 7-2 dla Sharks, w bramkach 2-0 dla sharks to musze przyznac, ze myslalem iz jest po meczu. Do tego koncowe statystki nie za bardzo przemawiaja za Detriot. Na sucho, bez komentarza odnosnie meczu uwazam, ze Red Wings przegraja co najmniej jedno spotkanie w SJ o ile nie dwa, czyzby powtorka z cwiercfinalow?

Na dzisiaj dwa mecze,

New York Rangers - Buffalo Sabres

Juz ostatnio odpuscilem ten mecz i dzisiaj chyba tez nie bede ryzykowal stawiania na Sabres. Bylbym zaskoczony jakby NY przegral ta serie do zera. Zeby sie tak nie stalo to musza raz wygrac u siebie- czyzby to mialo byc dzis?

Vancouver Canucks - Anaheim Ducks

Kolejny mecz w ktorym ciezko mi sie zdecydowac na kogo postawic. Canucs u siebie sa bardzo mocni. Dzisiaj zaryzykuje i po fajnym kursie postawie na nich 75% win + ot, 25% na remis. Moze wejda oby dwa typy. Czemu nie stawiam na Dukcs, ktorzy sa faworytem? Mysle, ze raz przegraja na wyjezdzie, wiec rozpoczynam mala progresje, ktora przy takich kursach wydaje sie lepszym rozwiazaniem niz progresja na zwyciestwo kaczek. Do tego porownalem sobie mecze Canucks na wlasnej tafli z druzynami ktore jeszcze graja w PO. O ile mecze z Ducks nie sa godne wspominania - dwie porazki (1-2,0-6), o tyle juz mecze z SJ to zwyciestwo (3-1) i porazka (4-6), z Red Wings zwyciestwo (4-1) porazka (2-3), takze uwazam, ze stac ich na ogranie kaczorow:)

TYP: 1(ot+sh) i x

Do góry
#1179705 - 30/04/2007 17:58 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sakuraba83]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

3/5 wczoraj

Ottawa Senators - New Jersey [1:1] (4:5, 2:3ot, ...)

Dziś Ottawa spokojnie da rade pokonac New Jersey,jestem pewien za gra bedze jedno stronna . ale ich 2 ostatnie mecze byly na styku lecz dzis bedze inaczej, wynik w granicach 3-0,4-1 typ na dzis ---- 1 i 1 (-1,5)

San José - Detroit Red Wings [1:1] (2:0, 2:3, ...)

Rekiny dzis wygraja , o zwyciestwo bede spokojny wynik dzis bedze w granicach 4-1,3-1 typ w tym meczu ---- 1

Do góry
#1180555 - 30/04/2007 23:28 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
sakuraba83 Offline
member

Dziś Rangers po raz trzeci nie dadza rade pokonac buffalo,jestem prawie pewien za gra zakonczy sie po OT
pozostaje pogratulowac bukmacherskiej intuicji, szkoda ze do tego Ci Sabres nie wygrali bo byl niezly wyczyn:)

Na dzisiaj wszytskie znaki na niebie i na ziemie wskazuja ze San Jose powinno objac prowadzenie w serii best of seven. Zastanawiam sie tylko nad tym czy bedzie "czyste" zwyciestwo czy po dogrywce. Mam nadzieje ze overtime nie bedzie potrzebny i ze Red Wings nie bede sie wyglupiac i nie wygraja na wyjezdzie, bo druga progresja moze mnie wykonczyc finansowo. Co przemawia za Sharks: w sezonie zasadniczym dwa zwyciestwa z Red Wings u siebie, dobra postawa na wyjazdach w Detroit, dobra dyscyplina w obronie, wyrownany sklad.

TYP 1(75%stawki) i x(25%stawki)

Do góry
#1181798 - 01/05/2007 05:10 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sakuraba83]
VOLODYA Offline
enthusiast

Meldunek: 03/03/2006
San Jose Sharks - Detroit Red Wings (OT) 1 1.7 gamebookers
Rekiny niezwykle pechowo przegrały w ostatnim pojedynku. W obydwu spotkaniach w Detroit bardzo szybko objęli prowadzenie i byli zespołem zdecydowanie lepiej prezentującym się. Dzisiaj doskonała okazja by objąć prowadzenie w serii spotkań z Red Wings i przybliżyć się do finałów konferencji. Hokeiści San Jose Sharks, bardzo pewnie, zwyciężyli w obydwu tegorocznych spotkaniach ze Skrzydłami przed własną publicznością - dziś także spodziewam się ich zwycięstwa. Detroit przegrało 6 z 7 ostatnich spotkań w San Jose, a na 9 z ostatnich 10 pojedynków zwyciężał faworyt. Rekiny powinny dziś objąć prowadzenie w serii, dla bezpieczeństwa gramy z OT. Polecam!

Do góry
#1182021 - 01/05/2007 08:37 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sakuraba83]
sakuraba83 Offline
member

Wiem, ze zycie w Polsce nie jest latwe i wielu ludzi nie ma prawie na nic czasu, ale przykro sie wchodzi na forum na ktorym cisza jak makiem zasial. Moze niektorzy juz skonczyli czynne obstawianie, ale ich opinie sa na wage zlota dla tych ktorzy jeszcze probuja cos uciulac...takze Panowie (Nivet, Nicpon, Killa_boom, Ralph, Hans i inni ktorych nie wymienilem) klawiatury w dlon i pomozcie ludzia, ktorzy ciagle na froncie \:\)

Do góry
Strona 6 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  rafal08