Na razie NIEMIECKA LIGA by saris
:
ciekawe jak Niemieccy eksperci typuja te mecze ???
Dortmund - Frankfurt 1X
h2h na korzysc gospodarzy. Dortmund ostatnio rozegral dobre spotkanie wygrane 1-0 na wyjezdzie z Hertha. zgarniecie 3 pkt. spowoduje odskoczenie od strefy spadkowej. Wiadomo ze ten typ i tak pojdzie trzydrogowo 1X2 bo w tym meczu wszystko sie moze zdarzyc mimo ze Dortmund wedlug mnie jest faworytem.
sezon 1998/99 3:1
sezon 1999/2000 1:0
sezon 2000/01 6:1
sezon 2003/04 2:0
sezon 2005/06 1:1
Bor. Dortmund: Weidenfeller - Degen (Metzelder), Brzenska, Wörns, Dede (Metzelder) - Kruska - Kringe, Tinga - Pienaar - Valdez (Smolarek), Frei.
Na rezerwie: Pirson - Amedick, Degen, Kehl, Saka, Sahin, Gordon, Smolarek, Amoah.
Niepewni: Kehl, Dede (dopiero wrócili do treningów),
Nie zagrają: nie ma
Eintr. Frankfurt: Nikolov - Ochs (Rehmer/Russ), Kyrgiakos, Vasoski, Spycher - Chris, Fink - Streit, Meier, Heller (Köhler) - Takahara.
Na rezerwie: Zimmermann - Rehmer, Huggel, Weissenberger, Amanatidis, Thurk, Russ, Chaftar, Köhler.
Niepewni: Ochs (problemy z kolanem), Takahara (problemy z plecami), Amanatidis.
Nie zagrają: Pröll, Jones, Preuß.
M'gladbach - Stuttgart 2X
M'Gladbach ma nikle szanse na utrzymanie w lidze. Natomiast Stuttgart walczy o mistrza , ma 4 pkt.straty do lidera.Ostatnio ma forme 5 zwyciestw z rzedu w tym jedno w pucharze Niemiec. Tutaj wykluczylbym zwyciestwo gospodarzy.
Bayern-Hamburg 1X
h2h na korzysc gospodarzy. Powinna byc teoretycznie 1, ale jabym podparl ten mecz remisem, aby nie bylo takiej miny jak tydzien temu M.U.Pozatym nie lubieB ayernu, nie lubie grac na nich bo czesto mi wtapiali i jestem uprzedzony do nich. Podolski na pewno nie zagra - kontuzja na 3 miesiace. Juz slychac glosy ze Bayern nie ma szans na Lige Mistrzow , to fakt ma 5 pkt.straty ,ale to jest do odrobienia bo pozostaly 4 kolejki, wiec wszystko mozliwe. Czy mozliwy jest FUKS (2) w tym meczu? jak myslicie?