Wczorajszy dzien byl pod wzgldem tenisowym dla mnie super. Dawno nie bylo tak dobrze, wszystko ukladalo sie po mojej mysli, do czasu az Filippo Inzgaghi strzelil na 2:1 dla Milanu, ale to juz inna historia
Troszke sie obawiam, ze po dobrym wczorajszym dniu dzis bedzie ciezko, ale obym sie mylil. Dzisiaj wg. mnie powinno byc tak:
Bovina E. v Frazier A. 1
Husarova J. v Zvonareva V. 2
Myskina A. v Stevenson A. 1
Rubin C. v Petrova N. 1
Clement A. v Voinea A. 1
Henman T. v Escude N. 1
Roddick A. v Blake J. 1
Kafelnikov Y. v Hrbaty D. 1
Kiefer N. v Mirnyi M. 2
Srichaphan P. v Llodra M. 1
Zastanawia mnie najbardziej mecz Maxa Mirny'ego z Nicolasem Kieferem, oto roznice w kursach u 5 bukmacherow z ktorych uslug aktualnie korzystam:
Kiefer - Mirnyi 1.67-1.95 (Gamebookers)
Kiefer - Mirnyi 1.85-1.85 (
Unibet)
Kiefer - Mirnyi 1.70-2.05 (Expekt)
Kiefer - Mirnyi 1.63-1.96 (Profesjonal)
Kiefer - Mirnyi 1.85-1.75 (STS)
Jak widac kursy roznia sie i to calkiem sporo..Mam nadzieje, ze Max mnie nie zawiedzie i wygra to spotkanie, zagralem w expekcie oczywiscie
Bilans ich dotyczczasowych spotkan nie jest dla mnie zbyt optymistyczny, ale nie na statystykach swiat sie konczy. Grali ze soba dwa razy i to w tym roku, oba mecze odbyly sie na twardej nawierzchni i dwukrotnie gora w dwoch setach byl Niemiec. Obaj ostatnio nic wielkiego nie prezentowali, w 1 rundzie Max bez wiekszych problemow pokonal beznadziejnego Jana Vacka, natomiast Kiefer gladko pokonal rownie slabego ostatnio Levy'ego. Mam nadzieje, ze Bialorusin grajac blisko swojej ojczyzny zmotywuje sie i w koncu pokaze dobry tenis. Mysle, ze sporo bedzie zalezalo od serwisu, jezeli Max bedzie trafial tak jak potrafi to powinno byc dobrze. Kurs wart zagrania, ja dalem...
2002-08-05 Cincinnati Hardcourt R64 Nicolas Kiefer (GER) 6-3 7-6(6)
2002-08-12 Indianapolis Hardcourt R32 Nicolas Kiefer (GER) 6-4 7-5
Nicolas Kiefer (GER) leads 2:0