A oto moje mecze na dziś:
Malisse-Schuetler1 , 1,8(tipsport)
Uważam że jeśli Xawier wygrał z Taylorem to wygra także z Schuetlerem aczkolwiek nie jest to takie pewne ale dziś trzeba ryzykować.
Malisse dużo ostatnio przegrywał i to sie musi w końcu skończyć.
Grosjean-Kiefer2,2,1(tipsport)
Jest to dla mnie pewne zwycięstwo Nicolasa który zaczął prezentować równą dobrą ,a Grosjean - ziemiarz raczej ostatnio na hardzie nie zachodził zbyt daleko...
Santoro-Di Pasquale 1 ,1,4(tipsport)
Mały kurs ale chyba warty ryzyka.To będzie łatwe zwycięstwo Santoro.
Henman-Verkerk2,3,5
Myślę że tutaj ewentualnie można by było sie skusić na wysoki kurs,bo Henman ostatni słaby a Verkerk na razie na hardzie rewelacyjnie , ale to jest jednak taki fuks i jeszcze nie wiem czy to zagram,bo Sucha też była w dobrej formie a z Dokic nie dała rady,ale pochwale sie że w końcu sie z niej rozmyśliłem i wszystko inne weszło no i starczyło na
iwo: .
Rios-Golmard2,2.25(tipsport)
No i Jerome w dobrej formie a Rios w niezbyt.Golmard pokonał Gambilla(w3.setach) i Changa(w2)tak wiec i z Riosem powinien sobie poradzić.
Schalken-Srichaphan1,1.5(tipsport)
jeśli u nas będzie porównywalny kurs tp na 100% zagram Sjenga ponieważ uważam że jest o klase lepszy od zawodnika z Tajlandii.
Ruano Pascual-Zuluaga1,1.55(tipsport)
Według mnie nie musze nic pisać!!!
Hingis-Fernandez2,3.3(tipsport)
Hingis jest w słabiutkiej formie i przy takim kursie na pewno zaryzykuje zwycięstwo Clarisy.
Hantuchova-Coetzer2,2.25(tipsport)
Na pewno Coetzer jest w stanie wygrać i myśle że po wyrównanym meczu wygra ten mecz.Hantuchova nie grała ostatnio zbyt dobrze a Amanda poprawiła forme bardzo.