znalazlem wyniki punkt po punkcie - zakład przegrany, ale źle wyswietlali punkty, wprowadzając mnie w bląd.
Po napisaniu do supportu sprawą zajęli się błyskawicznie i zrobili ZWROT - co mnie oczywiscie ucieszyło.
a tak brzmiala treść przesłanej do mnie korespondencji co kończy temat :
Szanowny Panie , Informujemy, że Pana zakład Włochy - Polska, Która drużyna zdobędzie
jako pierwsza 10 punktów?, 2 został unieważniony ponieważ doszło do błędu przy wprowadzaniu zakładu.
Stawka zakładu została już zapisana na Pana koncie użytkownika. Jeśli zakład ten był częścią
zakładu kombinacyjnego, został wyliczony według kursu 1,00. Zapoznaj się proszę z naszymi OWH:
A3 Zawieranie zakładów A3.2 Nieważne/unieważnione zakłady: Jeśli zakład został uznany za nieważny
lub został unieważnony (np. odwołanie wydarzenia sportowego, na które przyjmowane były typy),
wówczas zakład jest uważany za ?wygrany?. Jego kurs wynosi 1.00. W przypadku pojedynczych zakładów
jest to równoznaczne ze zwrotem wniesionej przez użytkownika stawki na jego konto. W przypadku
zakładów kombinacyjnych oznacza to, że łączny kurs będzie odpowiednio skorygowany i zakład
kombinacyjny może w dalszym ciągu być wygranym, jeżeli wszystkie inne zakłady, które zawiera, są
również wygrane. A3.8 Błędy: Spółka nie przejmuje odpowiedzialności za błędy przy wprowadzaniu,
transmisji i/lub określaniu wartości. Spółka zastrzega sobie w szczególności prawo do korygowania
błędów przy wprowadzaniu kursów zakładów i/lub określaniu wyników zakładów (np. omyłkowa zamiana
kursów, wydarzeń, drużyn itd.) jak również unieważniania zakładów ? również później. Poza tym spółka
nie przejmuje odpowiedzialności za bezbłędność i aktualność informacji wysłanych przez serwisy
informacyjne (e- mail lub SMS), które dotyczą wyników z wniesionych zakładów. Dane i informacje
odnośnie L!VE score i wyników z zakładów L!VE są bez gwarancji. Stawką zakładu jest tylko i
wyłącznie kwota potwierdzona i zarejestrowana przez spółkę. W przypadku odwołania wydarzenia
sportowego wszystkie zakłady są unieważnione i uważane jako ?wygrane? wg kursu 1.00. Prosimy o
wyrozumiałość za powstałe niedogodności. Z poważaniem, Support Team z
Bwin