Strona 1 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#1121576 - 09/04/2007 18:18 PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze)
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Sezon zasadniczy dobiegł końca i takiego horroru jaki zafundowali gracze NYIslanders swoim kibicom już dawno nie widziałem. Tak to rzutem na taśmę NYI uratowali swoją skórę. Przypominam,że w PO gra się do 4 zwycięstw i rozkład meczy, to 2dom/2wyjazd + 1dom/1wyjazd i ewentualny siódmy w domu. Pary I rundy PO i daty rozgrywania meczy przedstawiają się następująco:

WSCHÓD
Buffalo-NYIslanders 12,14,16,18,20,22 i 24
New Jersey-Tama Bay 12,14,16,18,20,22 i 26
Atlanta-NYRangers 12,14,17,18,20,24 i 23
Ottawa-Pittsburgh 11,14,15,17,19,22 i 24

ZACHÓD
Detroit-Calgary 12,15,17,19,21,22 i 24
Anahaim-Minnesota 11,13,15,17,19,21 i 23
Vancouver-Dallas 11,13,15,17,19,21 i 23
Nashville-San Jose 11,13,16,18,20,22 i 24

Mecze fazy Play Off, to inna bajka niż sezon zasadniczy i wielokrotnie przekonałem się, że rzekomy faworyt odpada w jednej z pierwszych faz rozgrywek. Rzadko, aczkolwiek zdarza się, że drużyny odpadają po 4 meczach. Zapewne kluczem do zwycięstw będzie obsada najbardziej newralgicznej pozycji, czyli bramkarza. Być może będziemy świadkami strzeleckich fajerwerków, ale moje doświadczenie podpowiada mi, że nie będzie tego zbyt wiele i po Puchar Stanleya sięgnie ekipa, która w swoich szeregach będzie miała "goolie" o dużym doświadczeniu, stalowych nerwach, o nie wiele gorszego zmiennika(na wypadek kontuzji lub słabszej dyspozycji) oraz pewnych i skutecznych obrońców, którzy nie będą dawać rywalom zbyt wielu okazji do gry w przewadze. Gra radosna, ofensywna i na tzw. wymianę ciosów na dłuższą metę może okazać się zgubna. Oddzielną sprawą jest dobranie odpowiedniej strategii typowania, bo każda przegrana potęgować będzie u typerów stres, a nie odparta chęć powetowania strat, może zaprowadzić w niebyt hazardowego życia. Tak więc Panowie, kto żyw i komu zostało jeszcze coś na koncie - do boju.

Do góry
Bonus: Unibet
#1121588 - 09/04/2007 18:30 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Oto układ par przedstawiony w sposob graficzny ;\)

y- zwyciezca dywizji
x- zakwalifikwany do PO
z - zwyciezca konferencji

Do góry
#1123593 - 10/04/2007 06:31 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lupus]
sędzia Offline
journeyman

Meldunek: 15/09/2006
zadam to pytanie jeszcze raz tutaj, ma moze ktos jakis link z wynikami i statystykami zeszlorocznych play offs?

Do góry
#1124023 - 10/04/2007 17:37 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sędzia]
Homraj Offline
old hand

Meldunek: 20/08/2006
2006 Stanley Cup Playoffs

masz tam chyba wszystko czego potrzebujesz.
\:\)

Do góry
#1128141 - 11/04/2007 14:56 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2006
Witam

Po dlugim czasie nieobecnosci wracam do gry wraz z poczatkiem PO.
W tamtym roku PO raczej odpuscilem albo gralem sporadycznie, w tym roku natomiast postaram sie czynnie uczestniczyc w "grze" oczywiscie na tyle na ile wytrzyma budzet.

Dzis pierwsze mecze, wieczorem zarzuce pierwsze typki.
Pozdrawiam wszystkich zapalencow NHL a w szczegolnosci Lemexa Ralpha Nicponia Hansa Lupusa

Do góry
#1128362 - 11/04/2007 17:35 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: nivet]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/12/2004
WSCHÓD

Ottawa-Pittsburgh -1

ZACHÓD

Anahaim-Minnesota -1 i Under 5.5
Vancouver-Dallas -under 5.5
Nashville-San Jose -X

Ja bede grał 5 kuponów jako single

Zaczniemy od meczu OTTAWY według mnie to dzis najpewniejszy mecz mimo tego ze dwa ostatnie meczt w ottawie to pingwiny wygrywaly, i patrzac na statystyki tez by sie wydawało ze ze Pittsburgh ma niewiele ale wieksze szanse na zwyciestwo, i co statystyki za nich nie wygraja ja upatruje wyniku w granicach 4-1,4-2. Typ- OTTAWA

Anahaim-Minnesota hmmmm ciężki mecz mimo tego zagram na under 5.5
jak i jedni tak i drudzy zadko przekraczaja bariere 6 goli w meczu i dzis bedze wynik w granicach 2-1,2-2,3-2 choc korci mnie zeby postawic X ale nie wiem moze puszcze sześć kuponów dodajac X w tym meczu jeszcze sie zastanowie ale puki co Typ - ANAHAIM i UNDER 5,5

Vancouver dzis bedze miało cieżką przeprawe z Dallas i wynik jest sprawą otwartą zarówno moga wygrać jedni i drudzy ja go odpuszczam ale zagram na Under 5.5 jak i powyrzej dzis bedze wynik 3:2 tylko niewiem dla kogo wiec Typ -UNDER 5.5

I na deser zostało Predators na początku miałem opuścić to spotkanie potem juz prawie mnie statystyki przekonały ze Predatory wygraja spokojnie mimo tego ze w statystykach jest 8:2 dla Nashville postawie na REMIS rekiny ostatnio są w dobrej formie predatory troszke w słabszej ale graja u siebie wiec ja typuje Typ-X

Do góry
#1128377 - 11/04/2007 17:38 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: nivet]
zmarcin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2003
W rundzie zasadniczej nic nie obstawiałem praktycznie.

Ale play-offs to jest to, co każdy fan hokeja kocha.

Mam w planach progresję na OT i będę też grać undery.
Mam nadzieję, że wyjazd do Milenium się opłaci, bo jako jedyni chyba wystawili linie 6,5 gola dla meczów Ott/Pit i Buf/NYI.

Moje typy:
Ottawa v Pittsburgh under 6,5 @ 1.7 Milenium
Buffalo v NY Islanders under 6,5 @ 1.75 Milenium
Detroit v Calgary under 5,5 @ 1.7 TipSport
Nashville v San Jose under 5,5 @ 1.75 TipSport

Typy 1X2 moim zdaniem warto grać po 2-3 meczach. Choć w pierwszych spotkaniach ładnie wygląda dla mnie Calgary, NY Rangers, Anaheim i OT New Jersey.

Wish U all luck! \:\)

Do góry
#1129520 - 11/04/2007 23:33 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: zmarcin]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2006
Dzis 4 meczyki i pokusilem sie o drobna analize, ktora pozwolila mi na wyklarowanie pewnych typów, oto one :

Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins
Tak było w sezonie zasadniczym:

Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins (1mecz) 1,95 4,15 2,90 1,33 1,71

Na pierwszy rzut wydawac by sie mogło, ze zdecydowanym faworytem tej pary moga byc gospodarze dzisiejszego meczu, jednak Ci ktorzy przesiedzieli w NHL caly sezon wiedza ze druzyna Pingwinkow to walczacy team a z mlodym Sidney'em (120 pkt. [36G, 84A]) jest w stanie wyeliminowac Senatorow juz na samym poczatku. Nie bede sie staral nawet prorokowac jakie bedzie rozstrzygniecie dzisiejszego pojedynku moj typ ukierunkuje w ilosci goli w tym spotkaniu i zagram na over6.5

Nashville Predators - San Jose Sharks

Nashville Predators - San Jose Sharks (1mecz) 2,10 4,10 2,65 1,39 1,61

Predatorzy kontra Rekiny to bardzo ciekawy zestaw i smiem twierdzic ze krew w tej parze bedzie sie lała az do 7 starcia. W sezonie zasadniczym dzisiejsi gospodarze wygrali 3 z 4 potyczek i tak tez postawie dzis.
NSH ewentualnie over jesli gdzies znajdziecie linie 5.5

Vancouver Canucks - Dallas Stars

Vancouver Canucks - Dallas Stars (1mecz) 2,15 4,00 2,60 1,40 1,58

We wszystkich 4 meczach pomiedzy tymi druzynami w regular season padło w sumie 12 goli co daje srednia 3 na mecz. Biorąc pod uwage ze w PO nie ma miejsca na nierozwazna gre w obronie i jakies szalencze ataki bramki rywala od samego poczatku oraz to ze w "klatkach" obu ekip stoja doswiadczeni golkiperzy trzeba chyba \:\) zagrac underowe rozstrzygniecie i tak też robie under 4.5 !!!

Anaheim Ducks - Minnesota Wild

Anaheim Ducks - Minnesota Wild (1mecz) 1,95 4,15 2,90 1,33 1,71

Kaczory kontra Dzikusy to tez bardziej para underowa niz overowa ale jak to w PO moze byc i tak ze w meczach miedzy tymi team'ami beda wysokie wyniki. Ja osobiscie upatruje w Gosciach zwyciescy tej pary i w pierwszym meczu zagram tak:
Wild +1.5

Do góry
#1130284 - 12/04/2007 02:57 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: nivet]
lemex Offline
veteran

Ja staram się w PO "resetować" pamięć i wyniki meczy z sezonu zasadniczego "puścić" jednak mimo uszu. Fakt, że trzeba przyjąć jakiś punkt odniesienia jest nie zaprzeczalny, ale równie skuteczny może być "nos" jak i statsy.
Ottawa-Pittsburgh.
Para niby overowa, ze sporym arsenałem i że tak napiszę-mało wyrazistymi bramkarzami. To, że "młócili" w sezonie, mnie jednak w PO "nie pasuje" i zapoluję na Undera, zwłaszcza, że linia 6.5 w Sportingbet jest "apetyczna". Pierwszy mecz, może być rozgrywany jak rozpoznawczy i "wycinka" chyba nastąpi trochę później.
Typ: UNDER 6.5
Nashville-San Jose
Nie napiszę, że los zetknął te zespoły ze sobą ponownie po rocznej przerwie, ale stało się to chyba w wyniku rozmyślnego(wyrachowanego)działania. Rok temu SJ sprawnie uporało się z Wieśniakami i "spławili"ich w 5 meczach. Predators okrzepli i stali się drużyną, która może "wstrząsnąć" każdym i nie sądzę, aby historia powtórzyła się w takim samym stopniu. 5 meczy to za mało, aby wyeliminować którąkolwiek z tych drużyn. Jest to według mnie doskonała para na progresję +1.5 i San Jose win wraz z OTiSH.
Typ: +1.5 San Jose
Anahaim-Minnesota
Moim faworytem w tej parze są gracze Anahaim, a nie chcąc zapeszać, myślę, że nawet więcej niż w tej parze. W mojej ocenie jest to para UNDEROWA, bo zarówno Giguere, czy Bryzgałow oraz ich rywale Fernandez i Backstrom, to "łapacze" nie lada i swój fach znają. Może być blisko OT w meczach między nimi i handi 1.5 zarówno na Anahaim, jak i na Nasville to typy wielce prawdopodobne. Skoro faworyzuję Anahaim to na "start" nie inaczej tylko win Anahaim
Typ:Anahaim+OT+SH

Do góry
#1130355 - 12/04/2007 03:19 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
lemex Offline
veteran

"Może być blisko OT w meczach między nimi i handi 1.5 zarówno na Anahaim, jak i na Nasville to typy wielce prawdopodobne."

Pisząc Neshville, miałem na myśli Minnesotę - sorki wielkie za pomyłkę.

Do góry
#1130478 - 12/04/2007 03:50 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: nivet]
Homraj Offline
old hand

Brzytwy w dłoń Panowie i zarastamy do 11 czerwca !

Witam nivet ;\) (już miałem nawet pisać że z Ralphem przepadliście na dobre :p)

Jeden z moich najlepszych (może nawet najlepszy i to dosłownie pod każdym względem) sezonów zasadniczych dobiegł końca.

Nadszedł czas playoffs... ale że cały sezon hasłem Orek było We are all Canucks, proponuje jeszcze obejrzeć całkiem przyjemne video tłumaczące ów fenomen:
--> We are all Canucks

ok. PLAYOFFS
Głównym źródłem zarobku zawsze dla mnie był, jest i będzie regular season. PO to przede wszystkim uciecha dla oka, zwieńczenie sezonu.
Typów under/over po prostu nie gram bo nijak mi sie to ma do progresji (zbyt duże ryzyko). Skupie sie więc co najwyżej nad typami na awans i może dojedzie kilka klasycznych singli. Stawki za jakie będę grał to ok 60% stawek przy pierwszym poziomie progresji w sezonie zasadniczym.

Vancouver vs Dallas
awans Vancouver 1.855

zdania ekspertów mniej więcej 50/50 no ale nikt przecież nie mówił że będzie łatwo. O całych seriach rozpisywał sie nie będę bo można znaleźć pełno 'predictions' w sieci z dogłębnymi analizami. Jeden z najczęściej pojawiających się argumentów przemawiających za Dallas to fakt iż Robi Luongo nie grał jeszcze w playoffs ani jednego spotkania a tam potrzebne jest doświadczenie . Niech mi zatem ktoś wytłumaczy jakim cudem Cam Ward dał Puchar Huraganom w zeszłym roku, jakim cudem Bryzgalov wprowadził Ducks do finału konferencji również w zeszłym sezonie, no i jakim cudem Khabibulin/Kiprusoff wprowadzili swoje ekipy do Wielkiego Finału w roku 2004. Nie jest to więc dla mnie żaden argument. Co przemawia za Stars? Jak dla mnie nic. Co przemawia za Vancouver:
- trend do szybkiego wylotu Stars - 2006 koniec na pierwszej rundzie, 2004 koniec na pierwszej rundzie, 2002 koniec na drugiej rundzie
- świetny PK
- Szwedzi \:p
- Roberto Luongo własnie
- i największa armata- Maggie The Monkey - tak tak, 'przepowiedziała' awans Vancouver
- + moje wewnętrzne przekonanie. od początku byłem zdania że Dallas to dla nas najlepszy rywal (co nie znaczy że nie będzie np 7 meczy)

Anaheim vs Minnesota, Buffalo vs New York I.
awans Anaheim, Buffalo 1.621 x 1.200 = 1.945

w przypadku Buffalo wszelki komentarz zbędny. W przypadku Anaheim właściwie też. Nie wiem dlaczego tak duża część typerów upatruje zwycięzce serii w Dzikusach. Uważam że Kaczki są najmocniejszą drużyną zachodu i Minnesocie daje co najwyżej 10% szans na awans. Poza bramką (tu remis) Ducks biją rywala na każdej możliwej pozycji i byłbym mocno mocno zszokowany gdyby Wild wygrali serie.

Nashville vs San Jose
awans Nashville

rewanż za poprzedni rok (pierwsza runda Rekiny 4-1). San Jose bez większych postępów w porównaniu do zeszłego sezonu. Nashville z kolei stali się już drużyną kompletną. W zasadniczym bilans meczy 3-1 Predators i licze że patent na Sharks zostanie podtrzymany w PO. Co więcej- na quasi napisałem jednemu z modów tego forum (pozdrawiam Lipi ;\) iż Rekiny zrobią exit z Nashville. Teraz będę więc konsekwentny. Maggie The Monkey również wytypowała Predators

Detroit vs Calgary
awans Calgary 3.30

i tu też konsekwencja (pisałem że Detroit wygra konferencje by odpaść w pierwszej rundzie z Calgary).
- 2006 - Detroit wygrywa konferencje i odpada w pierwszej rundzie z Edmonton
- 2004 - Detroit wygrywa konferencje i odpada w drugiej rundzie z Calgary
- 2003 - Detroit drugie miejsce w konferencji i odpada w pierwszej rundzie z Anaheim
- Red Wings poza Bertuzzim nie mają odpowiedzi na bardzo twardy/ostry hokej jak zapewne zaprezentują gracze Flames
- Kiprusoff
- kapitalna gra Calgary w końcówce sezonu (nie licząc 4 ostatnich meczy). Dużo sie mówiło w trakcie rugular season że Płomienie wyglądają jak drużyna grająca na pół gwizdka i zastanawiano sie czy jest tak rzeczywiście czy to tylko pozory. Chyba to pierwsze bo gdy tylko zrobiło się naprawdę gorąco (pościg Avalanche) Flames zaliczyli niesamowity streak 6 zwycięstw w tym czterech kolejnych na wyjeździe (do tego momentu byli najsłabiej grającą na wyjazdach ekipą ligi). Pokazali zatem że jeśli trzeba to potrafią wygrać i na terenie rywala.
- Zetterberg. Jestem wielkim fanem Szweda ale jeśli ktoś nie gra od 25 lutego i dopiero bodaj przedwczoraj uczestniczył w pierwszym pełnym treningu to oczywiste staje się że nie będzie przygotowany do rywalizacji w stu procentach - a Skrzydła będą dużo grać na niego. Coś pewnie strzeli, gdzieś zaasystuje ale w końcowym rozrachunku może to się okazać za mało.
Kluczem w rywalizacji będą 2 pierwsze mecze w Detroit. Calgary liczy na zwycięstwo w jednym z nich by potem uzyskać awans w Pengrowth Saddledome (nikt w lidze nie wygrał więcej meczy u siebie niż Calgary Flames).

Z awansów by było na tyle.
Z typów na mecz:
Vancouver 1.714 (ot)
powody właściwie te same dla których gram awans Oreczek \:\)

Jak wygląda playoff w Vancouver? tak:
-->Oj będzie się działo !!!
---------------------------------

Maggie the Monkey
---------------------------------

Go Nucks Go !!! Go Nucks Go !!!

Do góry
#1130511 - 12/04/2007 03:59 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
lupus Offline
antimadrista

Ja mimo wszytko uwazam, ze przejda Rekiny.
Graja lepiej w obronie, poza tym ten trade z Forsbergiem mi sie srednio podobal, mam wrazenie, ze to niewypal i sie skonczy na 1 rundzie ;\)

Joe i Cziczu, ktory chyba sie obudzil w koncowce sezonu, pokaza jeszcze na co ich stac ;\)

Do góry
#1130628 - 12/04/2007 04:24 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lupus]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Na MHL to ja się nie znam prawie wogóle - jedyna drużyna na ktorą stawialem w rundzie zasadniczej to Senatorzy z Ottawy - dziś zdania nie zmienię - spróbuję nawet zagrać 2 rozpisy 2z3 i 3z4 - wszystko na gospodarzy (z wyjątkiem Vancouver - tu do 3/4 pojdzie Indinan -4,5). Dlaczego gospodarze - win-y dają im minimalną przewagę psychologiczną przed następnymi spotkaniami - a kursy na -1,5 są nieziemsko przyjemne.
siniel
1/ Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 1(-1,5) /2.75/

Unibet 2z3:
1/ Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 1(-1,5) /2.75/
2/ Nashville Predators - San José 1(-1,5) /3.15/
3/ Anaheim Ducks - Minnesota Wild 1(-1,5) /2.85/

EXP 3z4:
Cz 12/04/07 02:00 Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 2 (-4.5) 1.92
Cz 12/04/07 01:00 Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 1 1.95
Cz 12/04/07 04:30 Anaheim Ducks - Minnesota Wild 1 1.95
Cz 12/04/07 02:00 Nashville Predators - San José 1 2.20

Tak więc dziś w NHL - niech wygrywają wlasne lodowiska - ale jak będzie dowiemy się nad ranem - pierwszy mecz o 1:00

Do góry
#1130799 - 12/04/2007 05:20 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: KRAJAN]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/01/2005
Przyznam szczerze , że kiedy tylko zobaczyłem parę Vancouver-Dallas nie mogłem się doczekać pierwszego meczu i undera który w nim padnie (mam nadzieję). Zresztą sezon zasadniczy mówi sam za siebie, nie mam zamiaru "resetować" pamięci niczym lemex i z przyjemnością biorę linię 5 i under przy niej \:\) Wiem wiem , Ameryki nie odkryłem ,ale tego typu jestem praktycznie pewien. Tak więc:

Dallas @ Vancouver , under 5

Podobnie ma się sprawa z parą Anaheim-Minnesota ,sentyment do underów par w podobnym typie po prostu. Do tego wyniki z sezonu zasadniczego między tymi teamami + underowa postawa obu drużyn w ciągu ostatniego miesiąca , so :

Minnesota @ Anaheim , under 5

i to by było tyle na dziś , na sucho widzi mi się OT w Kanadzie \:\)

Do góry
#1131113 - 12/04/2007 15:07 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Killa Boom]
Homraj Offline
old hand

Panowie nie wiem czy uwierzycie ale w Polsce jest już 9:06 rano a w Vancouver dalej sobie grają \:D
Zaraz zaczyna sie czwarta dogrywka

Poziom meczu jest delikatnie mówiąc żenujący. Orki prowadziły 1-0, 2-1, 3-2 i nawet 4-2 ale to oczywiście wszystko mało. Mitchell zawalił nam dwie bramki-> na 2-2 zasłonił Luongo a potem strzelił samobója gdy kilkanaście sekund wczesniej Canucks podwyższyli na 4-2. Zrobiło sie więc 4-3 , potem jeszcze trafienie zaliczył Nagy i tak oto własnie zabrzmiała syrena na czwartą dogrywkę.

Do góry
#1131123 - 12/04/2007 15:20 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
lupus Offline
antimadrista

Wiem wiem widzialem ;\)

Zobacz jak Dallas ostrzeliwuje bramke Kanaks, Lounogo tam chyba jakies cuda wyczynia, ale chyba wkrotce peknie ;\)

Sj planowo, nie bylo sie bez OT, Kaczki i Ottawa tez nie zaiwodly(senatorow nie zagralem)

====
EDIT
farciarze ;\)

Edited by lupus (12/04/2007 15:55)

Do góry
#1131169 - 12/04/2007 15:53 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lupus]
Homraj Offline
old hand

Score by number 33 Henrik Sedin !!! The assist by number 22 Daniel Sedin !!! and by number 2 Mattias Ohlund !!!

Luongo obronił 74 strzały !

haha co za mecz. ważne że prowadzimy 1-0

Originally Posted By: Nicpoń

Vancouver 1.714 (ot)

Kaczki i Orki poczyniły też pierwszy krok w stronę awansu.
San Jose wygrali bardzo ale to bardzo szczęśliwie (kto ogladał mecz ten wie) i jesli kontuzja Cheechoo okaże sie poważna- z awansem Nashville nie powinno być problemów.

--------------------

Do góry
#1131245 - 12/04/2007 16:43 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/01/2005
Wstałem rano z nadzieją na urodzinowy prezent w postaci undera Dallas a tu 8 bramek :| No nic przynajmnie OT i under Anaheim siadł więc nie jest źle \:\) Później wymyśli się coś na wieczór \:\)

Do góry
#1131265 - 12/04/2007 16:55 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: mopsiq
WSCHÓD

Ottawa-Pittsburgh -1

ZACHÓD

Anahaim-Minnesota -1 i Under 5.5
Vancouver-Dallas -under 5.5
Nashville-San Jose -X

Do góry
#1131330 - 12/04/2007 17:56 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
mopsiq Offline
Carpal Tunnel

WSCHÓD
Buffalo-NYIslanders-over 5.5
New Jersey-Tama Bay -1
Atlanta-NYRangers -under 5.5

ZACHÓD
Detroit-Calgary -1 - 1(-1.5)

Dziś zagram 5 typy jako single wczoraj 4/5

Zaczynamy od meczu Buffalo tu widze OVER 5,5 jak i jedna tak i druga druzyna strzela duzo goli i dzis bedze podobnie widac po wczorajszych meczach ze bardzo serio podchodza duzyny do pierwszych spotkań myslalem ze w pierwszych meczach beda badac a tu ostro i zapewne dziś tak bedze w buffalo Typ-OVER 5.5

New Jersey dzis powinno sobie spokojnie poradzic z Tama Bay i mimo tego ze dwa ostatnie mecze w jersey zakonczyly sie zwyciestwem tampy to dzis według mnie bedze około 3-1 Typ - NEW JERSEY

Podobie bedze w meczu Detroit ten mecz wydaje mi sie byc najpewniejszy dziś mimo tego ze w ostatnim meczu rundy zasadniczej to Calgary wygrało ale dzis bedze w okolicach 5-2 dlatego zagram tez detroit -1.5 Typ- DETROIT , DETROIT -1.5

Ostatni mecz Atlanta zakonczy sie under 5.5 w meczach wyjazdowych NYRangers strzela mało goli choc atlanta u siebie tez strzela około 2-3 goli myslałem zeby zagrać 1 ale remis jest bardzo mozliwy, wynik 2-1,2-2,3-2 Typ- UNDER 5,5

Do góry
Strona 1 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  rafal08