Strona 2 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#1132873 - 13/04/2007 01:17 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: mopsiq]
Killa Boom Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 21/01/2005
No to zaczynamy : po pierwsze primo jak w Kiepskich mawiali

NYI @ Buffalo - 2 , nie ma to jak dobrze rozpoczać pierwszą rundę zwłaszcza przed własną publicznością . Od samego początku playoffow trzeba potwierdzić znakomitą postawę w sezonie zasadniczym , spodziewam się początku playoffow niczym początku w Reg Season. Niecałe 2 tyg grały te teamy ze sobą właśnie w Buffalo , wynik zdecydowanie overowy na korzyść Szabel . Dobrą opcją jest też over 6 co proponował juz mopsiq (u niego linia 5,5).

NYR @ Atlanta - under 5,5 , w ostatnich 7 spotkaniach ekipa z Dirty South zanotowała 7 underów , w dwóch ostatnich spotkaniach między tymi drużynami również undery 5,5 . W głowie siedzi mi też OT w tym meczu , jeśli do tego dojdzie , zwycięsko wyjdzie z tej konfrontacji ATL (3 ost. mecze między Rangersami a Trashers ,na korzyść Atlanty). To na tyle póki co \:\)

ONE!

Do góry
Bonus: Unibet
#1132921 - 13/04/2007 01:26 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Killa Boom]
Trewor Offline
veteran

Meldunek: 23/12/2001
Detroit - Calgary

Ostatniej nocy za oceanem w USA rozpoczęło się hokejowe święto o nazwie 'PO'. Wczoraj jeszcze sobie odpuściłem granie tego, ale na dzisiaj już co wybrałem. Zaczynam próg na zwycięstwo Detroit. Może nie za ambitnie no ale... To tyle odnośnie tego zdarzenia, bo progresja ma to do siebie, że nie potrzebuje ona uzasadnień.

Typ: 1

Wolę skupić się na tym co działo się już w nocy, a było tego trochę. O to kilka refleksji po obejrzeniu przed chwilką skrótów z meczy. Ottawa - Pittsburgh, czyli inaczej doświadczenie kontra młodzież. Tym razem to Ci pierwsi wyszli zwycięsko z tej potyczki i z przykrością dla moich rówieśników z Pittsburgha muszę stwierdzić, że to oni wygrają całą serię. tak mi się przynajmniej wydaje i nie wnioskuje tego tylko i wyłącznie na podstawie wyniku z pierwszego meczu: 6-3. O pozostałych pojedynkach mogę tylko napisać, że zapowiadają się na przewyrówne. To czym uraczyli nas gracze Vancouver i Dallas zasługuje na najwyższe uznanie. Canucks 3 razy na prowadzeniu, a Gwiazdy nie chcąc być gorsze tyleż samo razy doprowadzają do wyrównania. O wyniku ma zadecydować dogrywka. Ale konia z szeregiem temu kto przewidział, że dopiero 4 dogrywka przyniesie rozstrzygnięcie. Dopiero strzał Sedina, który był 56 próbą pokonania Turco dał zwycięstwo gospodarzom. Na słowa uznania zasługuje przede wszystkim Luongo, który obronił 72 strzały !!!. Podobnie rzecz się miała w Anaheim, gdzie Kaczki (oj przepraszam, postaram się nie używać tego słowa w swoich postach, bo nie chcę aby mi spadła oglądalność; tak tak panowie, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy) również jedną bramką pokonali Minnesotę, a już prawie de javu z Vancouver było w Nashville, gdzie Predatorzy mimo pogoni za wynikiem i bramce dającej OT na 50 sekund przed końcem ulegli Rekinom 4-5 po dwóch OT.
To tyle na temat fascynującej ligi NHL i tego co już stało. Mam nadzieję, że dzisiejsze mecze będa równie wyrównane z wyjątkiem tego w Detroit, gdzie liczę na powtórkę wyniku z Ottawy.

Do góry
#1133300 - 13/04/2007 02:51 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Trewor]
lemex Offline
veteran

Meldunek: 12/12/2002
Coś w temacie zaczyna się kręcić, więc ja też "włożę" kij w mrowisko.
Detroit-Calgary
Nie tak dawno jeden z użytkowników tego Forum stwierdził,że Detroit może zdobyć Puchar Ligi, a w PO odpadnie w pierwszej rundzie. Pucharu nie zdobyli, bo padł łupem Buffalo o ile się nie mylę, a widmo odpadnięcia w taj fazie PO jest jak najbardziej realne. Calgary ostatnie mecze sezonu grało tak jakby oszczędzali siły, albo faktycznie dopadła ich jakaś nie moc. W bramkach prawdopodobnie staną Haszek i Kiprusoff - bez komentarza. Obie ekipy mają spore doświadczenie w grach w PO i doskonale wiedzą o tym, że droga do awansu wiedzie przez lodowisko rywala na którym trzeba "psuć krew" gospodarzom jak tylko się da. Optymizm, co do łatwego zwycięstwa Detroit jest chyba przesadzony i mój typ jednak ostrożny.
Typ:+1.5 handi Calgary

New Jersey-Tampa Bay
Udam, że nie wiem jakie wyniki padły w NJ w sezonie regularnym, bo mogłoby to "zamieszać mi we łbie". NJ preferuje hokej zachowawczy, zwracając głównie uwagę na zabezpieczenie tyłów i mając w bramce "starego lisa" Broduear, kąsają kiedy tylko nadarzy się okazja. Czy chłopcy z Tamy:Lecavalier, St.Louis, Richards, Prospal czy Fedotenko rozmontują monolit z New Jersey? Trochę wątpię.
Typ:1X

Buffalo-NYIslanders
Teoretycznie typ najłatwiejszy do typowania - nic bardziej zgubnego. Nie odważę się zagrać tu zwycięstwa gospodarzy, chociaż na liście kontuzjowanych graczy z NYI pojawia się kilka nazwisk. W bramce Islandersów możemy zobaczyć Dubielewicza, dzięki któremu Wyspiarze znaleźli się w PO, a właściwie dzięki obronionemu przez niego karnemu. Fakt jest taki, że bramkarz ten pod nieobecność DiPietro "uratował" Islandersów i może ich "pchnąć" do zrobienia niespodzianki w pojedynku z faworyzowanym przeciwnikiem.
Typ: under 6.5

Atlanta-NYRangers
Ta para może grać dłużej niż 60 minut w każdym z meczy, bo chociaż w Atlancie mają Kovalchuka, Kozlova, Tkachuka, M.Hosse, to po drugiej stronie jest Jagr, Nylander, Straka, Shanahan, Avery. To tylko kilka nazwisk, ale decydujących o obliczu zespołu. Swój typ zaplanowałem na 2 najbliższe mecze w ten sposób, aby siła ognia NYR "dostała" dodatkowy atut w postaci handi.
Typ: +1.5 NYRangers

Do góry
#1133587 - 13/04/2007 04:03 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Wczoraj całkiem przyjemnie - singiel i 3/4 trafione - troszke gorzej było z -1,5. Na dziś nie zmieniam strategii - dalej gospodarzy - ale małe ale odrzucam najwyzszy ATL i najnizszy BUF typ - gram dwa single, z nich dubla i rozpis 2/3 z LAL
1/ New Jersey - Tampa Bay Lightning 1(-1,5) /2.75/ S i D
2/ Detroit Red Wings - Calgary Flames 1(-1,5) /2.60/ S i D

rozpis 2z3:
NJ /1.95/ + DET /1.85/ + LAL /1.73/

Napewno jedynki padną ale w których meczach i ile?

Do góry
#1134019 - 13/04/2007 06:25 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: KRAJAN]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/01/2006
Witam

Pozno juz i nie mam czasu na analizy, jednak poslugujac sie swoim czulym nosem \:\) wyweszylem takie oto typy w dzisiejszych meczach

Detroit-Calgary over 5.5 @ 2.30 ?
New Jersey-Tampa Bay OT
Buffalo-NYIslanders 1
Atlanta-NYRangers 2

Buffalo mysle ze wygra pierwszy mecz na swoim lodzie ale mimo wszystko po wyrownanym pojedynku i kto wie czy nie overowym wyniku. Rangers sa nieobliczalni i wcale nie zdziwie sie jak łatwo wypunktuja Hotlante . NJ z meczu na mecz bedzie sie rozkrecac a dzis zacznie od zwyciestwa po Ot.

Pozdro

Do góry
#1134145 - 13/04/2007 15:12 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: KRAJAN]
KRAJAN Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/03/2004
Originally Posted By: KRAJAN
Wczoraj całkiem przyjemnie - singiel i 3/4 trafione - troszke gorzej było z -1,5. Na dziś nie zmieniam strategii - dalej gospodarzy - ale małe ale odrzucam najwyzszy ATL i najnizszy BUF typ - gram dwa single, z nich dubla i rozpis 2/3 z LAL
1/ New Jersey - Tampa Bay Lightning 1(-1,5) /2.75/ S i D
2/ Detroit Red Wings - Calgary Flames 1(-1,5) /2.60/ S i D

rozpis 2z3:
NJ /1.95/ + DET /1.85/ + LAL /1.73/

Napewno jedynki padną ale w których meczach i ile?

w 3 - Bufalo sobie równiez poradziło ;\)
13.04.07 01:00 Atlanta Thrashers - New York Rangers 3-4 Finished - - -
13.04.07 01:00 Detroit Red Wings - Calgary Flames 4-1 Finished - - -
13.04.07 01:30 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 5-3 Finished - - -
13.04.07 02:00 Buffalo Sabres - New York Islanders 4-1 Finished

Do góry
#1134394 - 13/04/2007 17:58 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: KRAJAN]
sakuraba83 Offline
member

Meldunek: 30/11/2006
witam,

Na dzisiaj obmyslilem sobie postawienie na jeden mecz dwoch zdarzen. Mowa tu o kolejnej potyczce Predators z Sharks. Jezeli "wiesniaki" chca jeszcze sie liczyc w tej serii powinni dzisiaj wygrac. Za Predators przemawiaja dzisiaj nastepujace fakty: walka o wyrownanie serii, wlasne lodowisko, niepewny wystep Jonathan`a Cheechoo oraz licze na to ze Martin Erat wstrzeli sie w gre po kontuzji. Jako, ze sa to zespoly o podobnym potencjale zdaje sobie sprawe, ze spotkanie moze zakonczyc sie remisem dlatego moje typy:

typ 1 75% stawki przeznaczonej na to spotkanie
typ x 25% stawki przeznaczonej na to spotkanie

w przypadku remisu nastapi zwrot postawione stawki.

Pozdrawiam

Do góry
#1136523 - 14/04/2007 03:42 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sakuraba83]
lemex Offline
veteran

Wszystkie ekipy rozegrały już po jednym meczu i na razie gospodarze są"górą", bo wygrali 6 z 8 potyczek. Padło(linia 5 goli) 5 Overów, 1 under i 2 mecze z dokładnie pięcioma golami. Na Wschodzie bez OT, a na Zachodzie 2(Vancouver i Nashville)

Anahaim-Minnesota stan rywalizacji 1:0(2:1)
Bez owijania w bawełnę - Kaczki są moim faworytem, ale na "gołą jedynkę" się nie zdobędę. Bez pomysłu na uzasadnienie.
Typ:1x Under5

Vancouver-Dallas stan rywalizacji 1:0(5:4 OT)
Przedwczoraj obie ekipy pograły sobie do woli, tak, że nawet największe śpiochy u nas mogły załapać się na jedną z dogrywek. Oglądałem ten mecz i mam mieszane uczucia. Odnoszę wrażenie , że Orki wygrały ten mecz głównie dzięki Luongo, a w grze Gwiazd widziałem więcej determinacji, ale mniej szczęścia. Kto będzie lepiej "odnowiony", ten podyktuje dzisiaj warunki. Zaryzykuję, że jednak mogą pojawić się oznaki zmęczenia, a bramkarze tym razem "postarają" się lepiej niż w ostatnim meczu.
Typ: handi +1.5 Dallas i Under 5

Nashville-San Jose stan rywalizacji 0:1(4:5 OT)
Co tu wymyślać, skoro wiadomo, że kolejna porażka Wieśniaków postawi ich w bardzo trudnej sytuacji. Nie można liczyć tylko na to, że strzeli się rywalowi 4-5 bramek nie zabezpieczając należycie swojej bramki. Taka taktyka nie może być skuteczna w meczach z San Jose, bo Rekiny w swoich szeregach mają "walczaków i egzekutorów", którzy są gotowi na "młóckę" w każdej chwili. Zaryzykuję, że dzisiaj nie dojdzie do "strzelaniny", a górę nad pierwszymi emocjami weźmie wyrachowanie i zimna krew.
Typ: handi +1.5 San Jose Under 5.5

Do góry
#1136702 - 14/04/2007 05:00 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
Hans Offline
old hand

Meldunek: 21/09/2005
NASHVILLE - SAN JOSE 1+ot+sh
Przed pierwszym meczem tych ekip założyłem sobie, że żadna z nich nie wygra tej rywalizacji 4:0. Tak więc SJS już swoje zrobili, teraz czas na Predators. Jeśli dzisiaj nie dadzą rady we własnej hali to zrobi się niezbyt ciekawie, choć z drugiej strony na wyjeździe w SJ kurs na dzisiejszych gospodarzy znacznie wzrośnie...dziś bardzo ważne spotkanie dla Wieśniaczków, nie mogą sobie pozwolić na 2 porażki u siebie.

VANCOUVER - DALLAS 2+ot+sh
W przypadku tego meczu jakakolwiek analiza jest zbędna, bo założenie opiera się głównie na tym co w przypadku Nashville, nie wierzę, że Gwiazdy puszczą tą rywalizację do 0...

ANA - MIN
Tutaj już swoje "zrobiłem", Kaczki są w stanie wygrać to w 4 meczach, jednak wole już nie kusić losu...

pozdro Nivet

Do góry
#1136760 - 14/04/2007 05:20 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
Homraj Offline
old hand

Meldunek: 20/08/2006
Witam

na początku krótkie odniesienie do dwóch wczorajszych spotkań (gdzie mam awansy) a właściwie do jednego bo o Buffalo nie ma co pisać ;\) .
Detroit vs Calgary
samego meczu nie oglądałem (przesadziłem po meczu Orek) ale z tego co wyczytałem i zobaczyłem na skrótach - po prostu Masakra. Dwie pierwsze tercje- totalne lanie i tylko Kipper sprawił że przed trzecią odsłoną Płomienie przygrywały nie więcej niż 0-4 . Fatalna gra w obronie, neutralnej (zwłaszcza) i ataku. Zero luzu, błędy, kary - jednym słowem Calgary na wyjeździe. Ostania część bez znaczenia. Zetterberg wrócił ;\) , szkoda że nic nie strzelił skoro już wygrali. Pozytywnie Hasek ;\)
Ogólnie liczyłem na więcej za strony Flames i jeśli coś się szybko nie zmieni Płomienie najbliższy ligowy mecz wygrają w październiku

ok. teraz już 13.03.2007
Trzy gry. początkowo miałem ochotę zagrać 3 jedynki. wystarczy żeby gospodarze zwyciężyli w dwóch przypadkach i już jakiś zysk bym miał. Korzystne godziny rozpoczęcia spotkań sprawiają że teraz postawie tylko Nashville a po pierwszej tercji zobaczymy co dalej.
O samym meczu napisali już sakuraba83 i lemex więc nic nowego tutaj nie wymyśle. Co do Cheechoo- nie jest z nim tak źle:
Jonathan Cheechoo skated in Friday's pregame skate and hopes to play in Game 2 if his knee reacts well this afternoon. The MRI tests were negative and Cheechoo will be a game-time decision. Jeśli zagra to ok, jeśli nie- zastąpi go Joe Pavelski.
Nashville 1.74 (ot)

W Vancouver jest troszke problemów. Kontuzje złapali Burrows, Kesler, Cooke. Pierwszy jest niby game-time decision choć raczej nie wystąpi, pozostali nie grają. W ich miejsce Santala \:o , Smith, Hansen.
W sumie może to i dobrze bo towarzystwo zmęczone a tu nagle wpada trzech wypoczętych grajków. \:D
Wczoraj Gwiazdy miały trening, Orki odpoczywały .

TONIGHT FORECAST IN VANCOUVER: CLOUDY WITH NO STARS \:p

Go Canucks Go !!! Go Canucks Go !!!

Do góry
#1136903 - 14/04/2007 07:02 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
nivet Offline
Carpal Tunnel

Nie bede szukal dzisiaj nic na siłe jedyne co wypatrzylem to :

Nashville Predators-San Jose Sharks suma bramek 1 tercja : ponizej 1.5
Vancouver Canucks-Dallas Stars under 5.5

pozdrawiam i dobranoc

Do góry
#1136976 - 14/04/2007 09:01 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: nivet]
Homraj Offline
old hand

Nashville 2, San Jose 1 po pierwszej
Cheechoo gra.
zakładam że Predators wygrają więc pasuje z resztą.

Do góry
#1136990 - 14/04/2007 11:58 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
Homraj Offline
old hand

Originally Posted By: Nicpoń

Nashville 1.74 (ot)

5-2 \:\) elegancko. mecz był genialny.
no i opłaciło sie odpuścić reszte bo Gwiazdy wygrały ;\) ( \:o )

Do góry
#1138114 - 14/04/2007 23:07 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
lemex Offline
veteran

Buffalo-NYIslanders stan rywalizacji 1:0(4:1)
Pierwszy mecz w statsach pod względem strzałów na bramki w tercjach wyglądał następująco:
New York 1(0) 9(1) 11(0) 21(1)
Buffalo 11(1) 11(1) 13(2) 35(4)
Islandersi w I tercji chyba nie wiedzieli po co przyjechali do Buffalo, bo gdyby bramkarz miejscowych nie rozjeżdżał lodu przed swoją "świątynią", to przymarzłby do słupka, albo spokojnie mógłby rozdawać autografy kibicom siedzącym tuż za bramką. Fakt, że NYI ma na liście graczy kontuzjowanych kilka znaków zapytania, nie usprawiedliwia ich na tyle, aby jak "barany poszli na rzeź" i padli łupem "młodych wilków" bez walki.
Typ: 1X i Under 6

New Jersey-Tampa Bay stan rywalizacji 1:0(5:3)
Wygrana NJ różnicą 2 bramek w pierwszym spotkaniu zniekształca nieco obraz tego meczu, bo obie ekipy oddały podobną ilość strzałów, ale doświadczenie Martin Brodeur i kolegów z obrony okazało się wystarczającą przeszkodą dla TB. Dzisiaj nie spodziewam się, aby pojedynek tych ekip odbył się pod dyktando którejkolwiek z drużyn, a "przyduszona" Tampa może zaatakować "na oślep".
Typ: 1X i Over 5

Atlanta-NYRangers stan rywalizacji 0:1(3:4)
(Patrz opis dotyczący pierwszego spotkania)
Typ:handi +1.5 NYRangers

Do góry
#1138855 - 15/04/2007 01:47 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
Hans Offline
old hand

Meldunek: 21/09/2005
Wrzuce mojego typa i lece bo wieczór ucieka

ATLANTA - NY RANGERS 1 lub OT

Go Hotlanda !!!

Do góry
#1140066 - 15/04/2007 17:40 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Hans]
lemex Offline
veteran

Na WSCHODZIE zostało rozegranych już 8 spotkań -5 zwycięstw gości, 3 gospodarzy i ani jednego OT. Remisy wisza w powietrzu i trzeba brać pod uwagę takie rozwiązania i "podpierać" się, przy próbie typowania zwycięzcy w spotkaniu. To wręcz nie prawdopodobne, aby taka sytuacja utrzymała się w tej fazie rozgrywek. Im bliżej końca pierwszej fazy PO, tym szanse na OT większe.

Pittsburgh-Ottawa stan rywalizacji 1:1(6:3,3:4)
Wczorajszy mecz "dał nauczkę" Ottawie, że nie można pozwolić sobie nawet na kilka chwil luzu w PO, bo rywal, chociaż już teoretycznie był pokonany, to potrafił "pozbierać się" i boleśnie "ukąsić". Ci co oglądali ten mecz, widzieli na własne oczy jak to się robi, aby wygrany pojedynek przegrać. Pomijając I tercję, gdyby Senators w III tercji grali tak jak w II, to dzisiejszy meczyk byłby dla nich "przystankiem" w drodze do II fazy. A tak , mamy "emołszyn", chociaż, wydaje mi się, że dzisiaj rutyna weźmie górę na entuzjazmem.
Typ:X2 i handi Ottawa +1.5

Detroit-Calgary stan rywalizacji 1:0(4:1)
Przed pierwszym meczem zastanawiałem się, czy słaby finisz sezonu zasadniczego Płomieni to efekt "zadyszki", czy rozmyślne oszczędzanie sił? Nadal nie wiem, chociaż, bardziej skłonny jestem uwierzyć w nie moc. Przegranie kolejnego meczu w rozmiarze większym niż 1 bramka, chyba, że ostatnia wpadnie do "pustaka" w końcowych sekundach, dla mnie oznaczać będzie, że w Calgary chyba
myślą już o słonecznych plażach ciepłych mórz, roznegliżowanych "laseczkach" i zimnych drinkach. Jeśli ma być inaczej, to Płomienie muszą pokazać coś więcej niż 3 dni temu. 20 oddanych strzałów na bramkę Haszka, przy 46 Detroit, które "śmigały" Kiprusoffowi koło nosa, to zbyt duża różnica, aby myśleć o zwycięstwie, a do tego doszły 24(+10)minuty kar przy 18(+10) po stronie Czerwonych skrzydeł.
Typ:1X

Minnesota-Anahaim stan rywalizacji 2:0(2:1,3:2)
Kaczorki(tfu co ja pisze), Anahaim wystartowało najlepiej ze wszystkich ekip, bo już oprócz przewagi punktowej, mają psychologiczną. W obu meczach rozegranych na własnym lodzie oddali podobną ilość strzałów co rywale 58:57, ale to po ich strzałach krążek "Pan Bóg nosił" i 2 razy wygrali różnicą gola. Nie uwierzę, że Minnesota "złoży broń" i nie zamiesza jeszcze w tej parze - najlepsze chyba przed nami. Patrząc na przebieg rywalizacji, to w mojej ocenie jest to para najbliższa OT.
Typ:1X i handi +1.5 Anahaim

Dallas-Vancouver stan rywalizacji 1:1 (5:4ot,0:2)
Warto oglądać mecze z udziałem tej pary, bo jest to pomocne w podjęciu decyzji co do typu w następnym spotkaniu. Cały czas wydaje mi się, że lepsze wrażenie robią na mnie Gwiazdy, ale z kolei jak patrzę na Luongo, to pojawiają się wątpliwości. Co oznacza dobry bramkarz, chyba nie trzeba nikogo przekonywać, a do tego jeszcze Sediny, którzy grają z "zamkniętymi oczami", bo aż trudno wyobrazić sobie Orki bez nich.
Typ:1X i handi 1.5 Vancouver oraz under 5

Do góry
#1141166 - 15/04/2007 23:03 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: lemex]
sakuraba83 Offline
member

Meldunek: 30/11/2006
witam,

Po dzisiejszym meczu Detroit bedziemy mieli juz za soba "pierwsza odslone" pierwszej fazy playoff w ktorej to zespoly wyzej rozstawione podejmowaly na wlasnym lodowisku swoich rywali. Teraz nadszedl czas na zamiane gospodarzy na dwa najblizsze spotkania, a to sklonilo mnie do poszukania pary w ktorej przynajmniej raz goscie zakoncza spotkanie "z tarcza".

Wild - Ducks

W tym meczu podobnie jak Lemex uwazam, ze Ducks beda grali na wiekszym luzie, a co za tym idzie ich gra bedzie duzo bardziej skuteczna. Do tego uwazam, ze Ducks nie beda chcieli pozwolic zlapac wiatr zespolowi z Minnesoty, bo moze sie to okazac niebezpieczne. Popierajac to co mowi Lemex (po raz kolejny juz) spotkania te moga oscylowac w okolicach remisu, dlatego skorzystam ze sprawdzonej juz wczesniej na Predators-Sharks taktyki i bede obstawial dwa zdarzenia w jednym meczu, takze Ducks win podejscie 1z2

typ: 2 ot+sh 2,20zl (betgun) 75% stawki
x 4,00zl (betgun) 25% stawki

Jest szansa, ze przy dobrym ukladzie oba zaklady zostana rozliczone jako wygrane.

Do tego uwazam, ze przynajmniej raz goscie wyjda zwyciesko w dwumeczu pomiedzy Sharks - Predators, Stars - Canucks.

Do góry
#1142166 - 16/04/2007 04:27 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: sakuraba83]
nivet Offline
Carpal Tunnel

witam wszystkich po jednodniowej nieobecnosci i zabieram sie do typowanka :

Pittsburgh Penguins-Ottawa Senators

Remis w tej serii po 2 meczach moze nam wskazywac na to iz ta seria nie zakonczy sie tak szybko jakbysmy mogli sie tego spodziewac...Ja jednak upatruje w Ottawie zwyciezcy tej pary a wiadomo ze zeby wygrywac to trzeba tez i bramki strzelac wiec stawiam tu na overka przy lini 6.5

Minnesota Wild-Anaheim Ducks

Bez niepotrzebnego lania wody moj typ to 1X

Dallas Stars-Vancouver Canucks

Czas na jakies bramki wiec over 4.5 za 1.80

Pozdro Hans

Do góry
#1142230 - 16/04/2007 05:00 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: nivet]
Homraj Offline
old hand

witam

dzisiaj szybciutko bo zaraz idę do łóżka zażyć troche snu przed meczem.
8 par zagrało już po 2 razy i tylko w dwóch przypadkach gospodarze wygrali obydwa spotkania.
wychodzi mi więc na to że z meczy
Van at Dallas
Nash at SJ
Van at Dallas
Nash at SJ
choć raz zwycięsko wyjdą goście. szanse na to duże dlatego zaczne taką właśnie progresje. miałem grać w PO tylko czyste single ale w tym przypadku progresja wydaje sie być jak najbardziej na miejscu.
jedynym problemem jest zawieszenie Alexa Radulova (dotychczas najlepszy gracz serii). Młody Rosjanin (Nashville) nie zagra w meczu numer 3. Gdyby nie to, o choć jedno zwycięstwo Predators byłbym zupełnie spokojny.

Canucks 2.30 ot
poziom 1 z 4

Go Nucks Go !! Go Nucks Go !!

Do góry
#1142382 - 16/04/2007 13:09 Re: PLAY-OFF w NHL 06/07(typy,opinie,komentarze) [Re: Homraj]
Homraj Offline
old hand

Originally Posted By: Nicpoń

Canucks 2.30 ot

Score by number 9 Taylor Pyatt !!! The assist by number 21 Bryan Smolinski !!! and by number 16 Trevor Linden !!!

Time: 7:47 (1st OT)

Go Nucks Go !! Go Nucks Go !!

-----------------
sorki za OT ale nie mogłem sie powstrzymać
Anaheim 3-0 i awans już tylko kwestią meczu, może dwóch ;\)

Do góry
Strona 2 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  rafal08