To i ja napisze slow kilka choc w trakcie i tuz po meczu Romy mialem spore watpliwosci czy aby choc troche znam sie na pilce:]
Porazka mnie nie zaskoczyla ani troche ale jej rozmiar mnie zwalil z nog
![smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif)
No coz ale my nie o tym, sprobuje sie podniesc czego i zycze moim ulubiencom w najblizszej kolejce:)
AZ to ogorki, moze i ogorki jak ich zwal tak ich zwal ale jak juz wyzej koledzy napisali te ogorki od kilku lat regularnie grywaja w pucharach, ogrywaja potentatow w swojej lidze graja naprawde ladna i szybka pilke, a co najwazniejsze strzelaja bramki, nie dosc ze sporo to w tej druzynie bramki strzelaja, pomijajac obroncow i bramkarza, praktycznie wszyscy to juz swiadczy o tym jak graja.
Inna kwestia ze nie sa mistrzami obrony choc jak trzeba taka jak w meczu ze Srokami potrafia wyjsc na zero w plecach, to wlasnie mnie martwilo w pierwszym meczu z Werderem, over byl typem dnia sporo osob sie na to rzucilo, a wynik znamy wszyscy.
Dzis over znow z marnym kursem wiec jakos mnie nie przekonuje ale za to bardzo ciekawie do dubelka wyglada typ:
AZ strzeli z kursem 1,50 to kurs z expekt, a mozna poszukac wyzej.
Dlaczego tak? Ano dlatego ze dzis spotkanie zdecydowanie pasujace do stylu gry Holendrow, Werder musi zaatakowac i AZ tylko bedzie na to czekac, Niemcy nie maja innej opcji mimo ze wiedza doskonale ze musza strzelic i to im szybciej tym lepiej, pierwsza bramka powinna pasc moim zdaniem dosc szybko bo granie na 0-0 nikomu nic nie daje,
Kurs na to ze AZ strzeli moze nie powala ale wydaje sie calkiem sensowny do jakiegos dubelka.
Raczej nie gram takich kursow ale ten dzisiejszy wydaje mi sie bardzo zasadny.
Pozdrawiam