#1030534 - 09/03/2007 14:50
Re: Orange Ekstraklasa - 17 kolejka (9-11.03.2007)
[Re: rodrigo]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
chyba miałeś na myśli:
Legia (-1,5) - Groclin 1
W pełni popieram powyższą wypowiedź. Legia wreszcie przełamię złą passę z Groclinem na własnym boisku i wygra ten mecz bardzo przekonywująco. Chcąc obronić tytuł nie można sobie pozwolić na kolejne straty punktów, a tym bardziej na własnym boisku z ligowym średniakiem jakim niewątpliwie jest Groclin. Slaby kurs jak na taka opcje w swietle bezposrednich pojedynkow miedzy tymi druzynami, owszem zauwazam ze Groclin to troche inna druzyna niz w poprzednich latach ale mimo wszystko Drzymala nie odpuscil ligowej pilki w Grodzisku, zmienil taktyke, znalazl sponsora po za Groclinem, druzyna prezentuje sie naprawde niezle, maja spore aspiracje i sadze ze dzisiaj nie dadza Legii wygrac dwoma bramkami. Nie twierdze ze wygraja, bynajmniej ale w swietle tego co czytam o Legii uwazam ze to wieksze obawy powinni miec gospodarze niz goscie, Groclin przyjezdza swiadomy rywala, a Legia musi wygrac jesli mysli o wznoszeniu sie w gore tabeli. Nie gram polskiej ligi z zasady ale jesli mialbym cos postawic to kurs na -1,5 na Legie jest slaba propozycja w swietle dobrze sie spisujacych gosci, widzialem ich mecz w pucharze i jestem pod sporym wrazeniem bo zaprezentowali calkiem ladny i szybki, a co najwazniejsze przemyslany futbol, jesli juz to takie handi gralbym w druga strone:) No, ale to tylko opinia laika bo na forum mamy innych super wymiataczy od naszej kopanej
|
Do góry
|
|
|
|
#1030544 - 09/03/2007 15:00
[Re: Biszop]
|
old hand
Meldunek: 11/01/2007
|
A ja co do Legii to myśle ze będzie remis.Niby najlepsze transfery miała Legia i najlepiej miała wyjść w rundzie jesiennej i skład miał starczyć na mistrza ale myśle że za mało czasu było dla Legii by w całośi skompletować skład.W Krakowie widać było że Legia zagrała dobry mecz ale zabrakło skuteczności,szczególnie super snajpera Włodara który twierdzi że dopiero wchodzi w sezon, a ja myśle że on jest prze cienki!! zresztą sam pewnie to wie ale się wstydzi o tym gadac Arcyciekawy typ to także handi na wygraną Groklinu. Moje sugestie: X,Groklin +1,5
|
Do góry
|
|
|
|
#1030585 - 09/03/2007 15:25
[Re: 19_OuLu_88]
|
old hand
Meldunek: 29/05/2006
|
podnieśli kurs na legię - na Bet-at-home - jest 1,55 - zachęcający do gry - choc zawsze pamiętam , że groclin nigdy legii nie leżał i nieraz supraisa wykręcił - na stronę legii przemawia 5 pkt straty do lidera więc determinacja będzie u nich podwójna -
|
Do góry
|
|
|
|
#1030692 - 09/03/2007 16:44
[Re: crossmen]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Rene bo był to jeden z lepszych meczy !!! a o to akurat nie trudno było bo niemal cała poprzednia runda w wykonaniu Legii była beznadziejna!!! nie wiem czy oglądałeś mecze Legii czy tylko skróty na TVN , ale ja poza meczem ze Stalą Sanok i PL widziałem wszystkie, a to że nie wygrali no cóż taki jest sport... zależy co widzisz ty widzisz remis ja widze symptomy dobrej gry to co widzieliśmy zeszłej rundy to była tragedia....wszyscy przecierali oczy ze zdumienia i zastanawiali się co się stało z drużyną która dopiero co zdobyła MP... dzisiaj zobaczymy zwowóż "tamtą" Legię która zeszłej wiosny pewnie kroczyła od zwycięstwa do zwycięstwa!!! wiem że was nie przekonam!!! ale po kilku pierwszych meczach sami się przekonacie czytając w gazetach tudzież oglądając magazyn Orange Ekstraklasa kto miał racje!!! to będzie ta Legia na którą wszyscy czekamy!!!! a drużyny pokroju Groclinu odprawiamy z kwitkiem tak jak zeszłej wiosny 0-4 na wyjeździe i koncertowa gra!!! poprostu LEGIA TO LEGIA!!! Nie ma takiej możliwości żby Legia grała taką padake jak zeszłej rundy!!!! dwa razy z rzędu się takie anomalia nie zdarzą zeby drużyna nagle zatracała wszystki swe walory a piłkarze zapominali jak się gra w piłkę!!! tutaj oczekuje się zwycięstw!!! drugie miejsce dla niektóch drużyn upragnione dla nas zawsze będzie porażką !!!! gwarantuje i ręcze głową że dziś zobczycie diametralnie inną druzynę niż zeszłej jesieni!!!! oczywiście miało być Legia (-1,5) - Groclin 1 !!! AVE (L) >>> dobra jade na meczyk wspomóc dopingiem pewne zwycięstwo!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#1030781 - 09/03/2007 17:39
[Re: Legia]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Statystyki nie graja ale moga pomuc albo zmylic.Mi sie wydaje ze Korona wywiezie 3 pkt.Nie wygrywala od 3 meczy czy jakos tam napisaliscie to czas przelamac ta passe.Maja lepszy sklad i czasami potrafia zagrac piekna pilke.Wisla to chyba spadnie i Orlen sie pewnie wycofa.Korona zapewne mysli o mistrzostwie to na ta wyrownana walke w tym sezonie nie moza sobie pozwalac na straty z kandydatami do spadku co nic prawie nie prezentuja.
|
Do góry
|
|
|
|
#1032263 - 09/03/2007 21:55
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
...Środek pomocy to druga po środku obrony najsłabsza formacja Dyskobolii.... ...Rolę ofensywnego pomocnika pełni Michał Goliński, który swego czasu nie chciał przejść do Legii – patrząc z perspektywy czasu, powinniśmy się tylko z tego cieszyć... Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że pojawia się na boisku tylko ze względu na przywiązanie do zasady „jeden pomocnik ofensywny i jeden defensywny” oraz umiejętność wykonywania rzutów wolnych i rożnych – motorycznie bowiem również prezentuje się fatalnie...
Wobec słabości ofensywnej środka pomocy Groclin gra głównie skrzydłami – i obaj skrzydłowi należą do najmocniejszych punktów drużyny. Na prawej pomocy gra Piotr Piechniak, piłkarz bardzo dynamiczny, kreatywny, szybki i umiejący minąć rywala zarówno szybkością, jak i zwodem – ma też niezłe dośrodkowanie i silny strzał, choć pod bramką rywala często brakuje mu koncentracji. Jednak w meczu z Widzewem widać było, że skrzydłowy Dyskobolii nie znajduje się w najwyższej formie (być może jemu też zaszkodziło zgrupowanie kadry narodowej) i niespodziewanie groźniejszy od niego był grający po lewej stronie Jarosław Lato...
Oglądałem mecz i bezradność Legii. Groclin skutecznie zamknął skrzydła i Legia nie istniała. Tym razem nie winiłbym napastników, ale środkową linię. Niestety, ale Surma i Vuko są do wymiany, a Burego należy czym prędzej oddać do Jagi Goliński w takiej dyspozycji jak dziś bardzo by się przydał w Warszawie. Groclin zagrał bardzo dobry mecz i obnażył wszystkie słabości stołecznych. Powiem, że nie spodziewałem się takiej dobrej gry gości. Ale to tylko takie podsumowanie dobrego meczu Co ciekawe "zadziałały" statystyki H2H Czyżby jutro wygrana Płocka z Koroną? Były by niezłe jaja, a pomarańcza jeszcze nabrała by rumieńców Bo w tym sezonie zapowiada się ostra walka
|
Do góry
|
|
|
|
#1032317 - 09/03/2007 22:05
[Re: crossmen]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Górnik Łęczna - ŁKS Łódź
Już jutro o godzinie 16 w Łęczniej piłkarze Łódzkiego Klubu Sportowego rozegrają mecz z miejscowym Górnikiem. W poprzedniej kolejce ŁKS pokonał w wyjazdowym meczu szczecińską Pogon 1:0 po bramce Ensara Arifovicia,zaś Górnik został rozbity w Bełchatowie z miejscowym GKSem aż 0:6 dodatkowo Górnik mecz ten konczył w 9 gdyż czerwonymi kartkami zostali ukarani Toni Golem i Piotr Leciejewski co oczywiscie oznacze,ze Ci piłkarze nie zagrają przeciwko łódzkiej druzynie.Zabraknie również Bajevskiego.W Łeczniej powodów do zadowolenia nie ma gdyż obcięto piłkarzą zarobki o bodajże 40% a na efekt tej decyzji nie trzeba było długo czekać bowiem już w Bełchatowie Górnik zagrał fatalnie i przegrał bardzo wysoko.Były piłkarz ŁKS Rafał Niżnik przekalkulował troszkę przed sezonem biwiem przeszedł z ŁKS do Górnika by wiecej zarabiać a gdy okazało się,że pensie zawodników zostaną obcięte teraz zarabia o 4.000 zł. mniej.Co oczywiscie nie wpływa pozytywnie na grę zawodnika. W Łęcznej ŁKS zagra ofensywnie ponieważ trener Marek Chojnacki zdecyduje się na wyjscie ustawieniem 4-4-2 dwoma napastnikami co jest raczej nowością w ŁKS ponieważ zawsze graliśmy tylko Arifowiciem z przodu.Powodem takiej decyzji jest wygrany środowy mecz w PE z Wisłą Płock 3:1 gdzie bardzo dobrze zagrał napastnik Grzegorz Kmiecik i trener da mu szanse jutro wyjscia od pierwszych minut.Co tu dużo mówić Górnik to kandydat do spatku z ligi a takie mecze ŁKS musi wygrywać jeśli chce zachować kontakt z czołówką a jeszcze dochodzi fakt,ze dzisiaj Legia straciła u siebie punkty i jeśli wygramy to wskoczymy przed Legie.Trener Chojnacki w końcu nie ma jakiś wiekszym problemów kadrowych wszyscy poza Kęską gotowi do gry. Dużo czynników składa się na to,że ŁKS może jutro odnieść sukces i moim zdanie po kursie 2.70 ależy spróbować zagrać na ŁKS!
Trzy łyki statystyki: wg:[EI]
Piłkarze ŁKS w tym sezonie na boisku rywala wygrali trzy mecze, trzy przegrali i dwa razy zremisowali. Bilans bramkowy 7-10. Średnio na obcych boiskach łodzianie strzelali 0,88 bramki, a tracili 1,25.
Górnik Łęczna, wygrał dwa spotkania przed własną publicznością, przegrał cztery i dwa razy zremisował. Bilans bramkowy 6-14. Średnio na własnym boisku zdobywał 0,75 gola, a tracił 1,75.
Najwięcej bramek dla ŁKS zdobył Ensar Arifović - 6, dla Górnika - Andrzej Kubica - 2.
Mój typ: ŁKS Łódź 2.70
(Staram się pisać obiektywnie mimo,że jak każdy wie jestem kibicem ŁKSu i chciał tylko przybliżyć Wam perspektywę jutrzejszego meczu)
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1033125 - 10/03/2007 06:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
Rene bo był to jeden z lepszych meczy !!! a o to akurat nie trudno było bo niemal cała poprzednia runda w wykonaniu Legii była beznadziejna!!! nie wiem czy oglądałeś mecze Legii czy tylko skróty na TVN , ale ja poza meczem ze Stalą Sanok i PL widziałem wszystkie, a to że nie wygrali no cóż taki jest sport... zależy co widzisz ty widzisz remis ja widze symptomy dobrej gry to co widzieliśmy zeszłej rundy to była tragedia....wszyscy przecierali oczy ze zdumienia i zastanawiali się co się stało z drużyną która dopiero co zdobyła MP... dzisiaj zobaczymy zwowóż "tamtą" Legię która zeszłej wiosny pewnie kroczyła od zwycięstwa do zwycięstwa!!! wiem że was nie przekonam!!! ale po kilku pierwszych meczach sami się przekonacie czytając w gazetach tudzież oglądając magazyn Orange Ekstraklasa kto miał racje!!! to będzie ta Legia na którą wszyscy czekamy!!!! a drużyny pokroju Groclinu odprawiamy z kwitkiem tak jak zeszłej wiosny 0-4 na wyjeździe i koncertowa gra!!! poprostu LEGIA TO LEGIA!!! Nie ma takiej możliwości żby Legia grała taką padake jak zeszłej rundy!!!! dwa razy z rzędu się takie anomalia nie zdarzą zeby drużyna nagle zatracała wszystki swe walory a piłkarze zapominali jak się gra w piłkę!!! tutaj oczekuje się zwycięstw!!! drugie miejsce dla niektóch drużyn upragnione dla nas zawsze będzie porażką !!!! gwarantuje i ręcze głową że dziś zobczycie diametralnie inną druzynę niż zeszłej jesieni!!!! oczywiście miało być Legia (-1,5) - Groclin 1 !!! AVE (L) >>> dobra jade na meczyk wspomóc dopingiem pewne zwycięstwo!!!! nie będę się z Ciebie smiał poniewaz napisać powinienem przed meczem piszę to tylko jako przestroga na przyszlośc bo minie tydzień i znowu będzie masówka na Legie( choć teraz chyba nie bo grają z bełchatowem) ja delkatnie wczoraj grałem dwójkę bo są druzyny które nie leża i z którymi nie potrafi się grać powiem wam tylko tyle że Legi gra na chwilę obecną duzo ponizej swojej wartosci jednak tygodnik tylko pilka opisał wszysto co się w legii nie składa w calośc i podkreślili że legoniści w tym sezonie mogą mieć problemy z zakwalifikowaniem się do pierwszej trojki moze z czasem się rozkręcą ale obecnie nie wiadomo co oni mają grac Groclin wyszedł z zagęszczeniem pola i wszystkie akcje legii były rozbijane w zarodku Grzelak nie ten sam co w Widzewie tylko że w łodzi cała druzyna grała na niego i Probierz to podkreślał że to zespól stwarza bohatera a na razie w Legii nie zanosi się na to że tak będzie tym bardziej że Grzelak jest kolejnym zawodnikiem który moze się nie rozwinąć po przejsci z Widzewa do Legii Jeszcze kilka słów a propo niedzielnego spotkania to będzie jedyny mecz z Orange ekstraklasy i masówka na Bot moja dewiza jest taka nie grąc przeciwko drużynie której kibicujesz tydzień temu mimo wszystko zagrałem na Groclin i umoczyłem dlatego w tym tygodniu albo odpuszcze granie tego mewczu albo w dniu spotkania jak kurs na 1x będą dochodziły na 2 (obecnie 1,70 Unibet) zagram za srednia stawkę aby mieć podwójne emocje i nikt wtedy mi nie powie że mądry jestem po meczu jak teraz niektórzy mogą mi zarzucić po tym co napisałem po meczu Legii
|
Do góry
|
|
|
|
#1033219 - 10/03/2007 08:40
[Re: blackjack]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
10.03.07 Szczecin godz. 16:00 Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze typy: Górnik [+1/2] @ 1,87 10bet 8/10 Obie drużyny strzelą ? [NIE] @ 2,0 Expekt 4/10 under 2,5 @ 1,8 Expekt 6/10 Moze rozpoczne od wytlumaczeni moich typow: 1) jak dla mnie oferty AH [+1/2] 10bet i Pinnacle to najlepsze na rynku. Zastanawiałem się między remisem a zwycięstwem gosci [bralbym gdyby kurs byl powyzej 4,0], a tak mam remis Gornika, zwyciestwo Gornika i zwrot 50% stawki za porazke Gornika. Gdyby Gornik przegral dwoma lub wiecej to caly zaklad w dupe... Kursy na Gornika pewnie wystawione z powodu wysokiej porazki u siebie z Wisla. 2) tu rowniez dobry zaklad, osobiscie nie widze, aby mecz zakonczyl sie wynikiem bramkowym. Osobiscie obstawialbym 0-1 lub 0-0. 3) Pogon to zdecydowanie underowa druzyna,a w Gorniku nie widze jakos strzelb. Kuzba ? Nie, na pewno nie na poczatku sezonu... Heh...szkoda ze nie widizeliscie jak smialem sie gdy spiker na przed meczem z Wisla oglosil, ze wileki ubezpieczyciel Allianz za kazda strzelona bramke przez Gornika wplaci do klubowej kasy... 1 000 PLN [u nas prawie nie ma zadnych napastnikow, wiec Allianz reklame zrobi, a stracic wiele nie straci]. Co wazne ten mecz bedzie jednym z wazniejszych dla obu druzyn, bedzie to ten z rodzaju walki o '6 punktow', walka o utrzymanie sie w lidze. Wazniejsze informacje klubowe znajdziecie na tych stronach [nie bede niepotrzebnie przepisywal czy tez kopiowal skoro mozna jednym, dwoma kliknieciami ladnie wszystko przeczytac] nieoficjalna Górnika nieoficjalna Pogoni statystyka to tam --> BETEXPLORERWOW, widze ze na stronie Pogoni bedzie relacja audio dla chlopakow na pewno skorzystam. Jeszcze jedno [ze strony Pogoni]: "[...]Istnieje obawa, że kibice mogą doprowadzić do przerwania meczu. Chcą różnymi możliwymi sposobami przerwać całą tą farsę, którą zgotował szczecinianom Antoni Ptak, narażając klub na śmieszność, drwiny i upadek." Ptak
|
Do góry
|
|
|
|
#1033351 - 10/03/2007 10:08
[Re: d1cks0n]
|
old hand
Meldunek: 24/02/2007
|
az kusi zeby zagrac ze Legia nie strzeli (kurs 5)
ciekawe czy ktos byl taki szalony jak ja i to zagral? a dzisiaj mysle tak: Wisla Krakow-Arka Gdynia Wisla tak wydaje sie, ze jak utrzyma taka forme, jaka ma teraz to powinna zdobyc mistrza, ale czy beda w stanie?dzisiaj przyjezdza do nich Arka i raczej tu widze pewne zwyciestwo Wisly, ktora wreszcie gra jak kibice od niej od tego oczekuja.Wisla u siebie jest chyba najsilniejsza druzyna w Polsce... dlatego nie zawacham sie zagrac: Wisla K.- Arka (H 0-1,5) 1 (1,55) drugim i ostatnim meczem jaki dzis zagram z naszej ligi jest: Wisla Plock-Korona Kielce Wisla jest chyba pewniakiem do spadku i urwac punkty druzynom ktore walcza o mistrzowski tytul bedzie im nieslychanie ciezko, ostatnio u siebie zremisowali 1-1 z Lechem, lecz ten punkt moga zawdziewczyc nieskutecznosci Poznaniakow, ktorzy do przerwy mogli juz prowadzic 0-3... Wisla ma bardzo slaba obronce i mysle ze ofensywni gracze Korony beda mieli lepsza skutecznosc niz zawodnicy Kolejorza... Wisla P.- Korona 2 (2,1)
|
Do góry
|
|
|
|
#1033697 - 10/03/2007 13:35
[Re: Kuba88]
|
addict
Meldunek: 07/06/2005
|
Wisla Plock - Korona Kielce Patrzac na ilosc postow dotyczacych tego meczu moznaby pomyslec nad zmiana tematu na np "Postaw na Korone" :p... i trzeba uczciwie przyznac ze taki typ nie bylby to glupim posunieciem. Wisla jak chyba kazdy zdazyl sie juz zorientowac wiosna nie wyglada najlepiej i choc na papierze sklad wyglada przyzwoicie (np pomoc Sedlacek Gedeon Rachwal Gewrogian) to w rzeczywistosci forme pilkarze chyba zostawiaja w szatni, a ogladajac mecz mamy wrazenie ze sa 4x wolniejsi od rywali. Nafciarze graja chaotyczna pilke (az ciezko jest na to patrzec) w stylu przejac i wybic jak najdalej dokladniej wyglada to tak: Przeciwnik atakuje fikcyjna i statyczna obrona stara sie cos zdzialac jednak w wiekszosci albo to rywal sie gubi albo pilke przejmuja def pomocnicy-> 2) po przejeciu pilki wypadaloby zagarc ja do pomocnikow ktorzy powinni pokierowac gra z tym ze... pomocnikow nie ma na boisku pomagajac obroncom cofaja sie bardzo daleko w okolice 30metra i po przejeciu pilki powstaje luka w srodku pola... Obroncy dochodza do wniosku ze proste rozwiazania sa najlepsze i puszczaja swiece do przodu-> 3)tam czeka juz kilku ofensywnych pilkarzy wisly najczesciej sa to Kretkowski, Dosek i Gewrogian staraja sie oni przejac pilke i rozbic obrone rywala ale co moga zdzialac grajac przeciwko np 6graczom rywali? Czasami zdarza sie gra Wisly wyglada inaczej pilkarze probuja rozegrac pilke w srodku pola ale albo robia to niecelnie(->kontratak) albo wymieniaja tysiac podan jednak akcja czesto nie konczy sie nawet strzalem-> brakuje wykonczenia; ostatniego ppodania inna sprawa iz napastnicy reprezentuja mizerny poziom i czasem mam wrazenie iz nawet rywal zdajac sobie z tego sprawe nie przyklada sie do ich krycia... Ale co tam napastnicy... obrona to jest dopiero dramat pilkarze stoja niczym pacholki i patrza co zrobi rywal czesto konczy sie to zejsciem do srodka prawego skrzydlowego rywala (za ktorego odpowiada Rachwal nie radzacy sobie w obronie) i wycofaniem pilki do kompletnie nie krytych rywali. :| bo stoperzy chyba robia za pacholki (wwystarczy przypomniec sobie np ostatnia bramke kmiecika w meczu PE). I jak ten sklad (czyt obrona) ma powstrzymac szybkich i zwinnych pilkarzy Korony (Bonin, Robak) ktorzy tydzien temu co chwila uciekali obroncom Lecznej. Do tego Kielce graja szybka i kombinacyjna pilke na ktora ploccy obroncy sa za wolni. Korona tydzien temu oddala 32 strzaly na bramke rywali.. dzis odda chyba jeszcze wiecej. Pilkarze z Plocka sa bez formy moga powalczyc i zdobyc pkty ale raczej ze slabszym rywalem jedyne co za nimi przemnawia to bardziej sfera przypuszczen ( moze sie zmobilizuja powalcza na 10000% zagraja lepiej itp itd) ale ja dzis stawiam na konkrety: TYP: 2WYdaje mi sie ze kursy w okolicach 2 warte gry ja zagarlem jeszcze za 2,1 pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1033724 - 10/03/2007 13:52
[Re: Kuba88]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
powiem tak takiego meczu na Legii dawno nie było...wyjście ze stadionu i grobowa cisza.....pochód wyglądał niczym konkdukt żałobny....wszystkich ogarnęła konsternacja....bo w tym meczu podobnie jak jesienią znowóż zobaczyliśmy totalne dziadostwo!!! miało być lepiej!!! wszyscy sądzili że apogeum beznadziejności Legia już osiągnęła i gorzej być nie może... niestety po raz kolejny się okazało że Wdowczyk jest totalnym laikiem i dyletantem...kompletnie znowu nie widać było żadnego zgrania i myśli taktycznej >>>>jedno wielkie DZIADOSTWO!!! CAŁA JEGO FILOZOFIA GRY TO DŁUGIE PIŁKI NA AFERE!!! AŻ ŻAL D**E ŚCISKA PATZRĄC NA TAKA GRĘ !!! CHYBA PORA POMACHAĆ BIAŁYMI CHUSTECZKAMI PANU DARIUSZOWI W. ... PO KOLEJNEJ STRACIE PUNKTÓW Z BEŁCHATOWEM POWINIEN SIĘ PODAĆ DO DYMISJI...ALE CZY STARCZY MU ODWAGI KLASY I HONORU...??? W KAŻDEJ INNEJ DRUŻYNIE JUŻ BY GO NIE BYŁO >> PO PRZEGRANEJ ZE STALĄ SANOK I ODPADNIĘCIU Z AUSTRIĄ WIEDEŃ Z KTÓRĄ TO GENIALNY STRATEG WDOWCZYK WYSTAWIŁ W MECZU U SIEBIE SAMYCH OBROŃCÓW I POMOCNIKÓW I DODATKOWO KONCEPCJĄ BYŁY DŁUGIE PIŁKI POSYŁANE NA JEDYNEGO WYSUNIETEGO Z PRZODU ZAWODNIKA >>> NIZIUTKIEGO SZAŁACHOWSKIEGO....TO GOŁYM OKIEM WIDAĆ ŻE COŚ TU NIE GRA... AŻ DO WCZORAJSZEGO MECZU DAREK MIAŁ OGROMNY KREDYT ZAUFANIA KAŻDY SIĘ ŁUDZIŁ ŻE JEGO GADKI W STYLU "ODSTAWIMY RESZTE LIGI" NIE SĄ CZCZĄ GADANINĄ....ALE JEDNAK WIARA U WSZYSTKICH PRYSNĘŁA NICZYM MYDLANA BAŃKA!!!! WIDAĆ JAK NA DŁONI ŻE DAREK MOŻE JEST I DOBRYM ORATOREM ALE BEZNADZIEJNYM TRENEREM!!! NIESTETY FERALNA JESIEŃ NIE BYŁA WYPADKIEM PRZY PRACY...A POPROSTU WYKŁADNIĄ SŁABIUTKIEGO WARSZTATU TRENERSKIEGO!!! DO WCZORAJSZEGO MECZU MOŻNA SIĘ BYŁO JESZCE ŁUDZIĆ...MIEĆ JAKIEŚ NADZIEJE....ALE NIESTETY MURAWA ZWERYFIKOWAŁA WSZYSTKO... PRAWDA JEST TAKA ŻE PODOBNE WYNIKI Z TYM ZESPOŁEM RÓWNIE DOBRZE BY OSIAGNĄŁ MAGAZYNIER KLUBOWY CZY SPRZĄTACZKA... MAM NADZIEJE ŻE DAREK DLA DOBRA LEGII PODA SIĘ DO DYMISJI....:/ Edit : Tak prośba na przyszłość nie używaj CapsLock-a lub Shiftu. Strasznie to się ciężko czyta. Również pisanie że sprzątaczka osiągneła by więcej niż trener też nie było na miejscu. Tak jak napisał 19marcin08 drużynie nie poszło i tyle, szansa będzie w następnej kolejce.
Edited by El_Darro (10/03/2007 14:06)
|
Do góry
|
|
|
|
#1034889 - 10/03/2007 20:17
[Re: 19marcin08]
|
Pooh-Bah
|
Ale po co to tuaj piszesz? Nie poszło Legii i tyle. Wiśle chyba też, stąd taka cisza :D, a przecież jutro jest jeszcze mecz Widzew - Bełchatów Zastanawiam się w jaki sposób Widzew mogłby wygrać ten mecz. Łodzianie to zespół słynący z walki i to jest chyba jedyna szansa dla nich Ale marna to szansa, bo GKS jest świetnie przygotowany do sezonu szybkościowo i motorycznie i w ten spośob Widzew nie wygra Pod każdym innym względem podopiecznie Oresta Lenczyka górują nad gospodzarzami, więc odniosą jutro zwycięstwo Mój typ: 2
|
Do góry
|
|
|
|
#1035021 - 10/03/2007 20:56
[Re: Ignorator]
|
Pooh-Bah
|
Rene jest jeden zawodnik, który może stanąć na drodze GKs-owi. Wiadomo jak dobrym bramkarzem jest Bartosz Fabiniak. Jest to perełka w składzie Widzewa. To co robił w meczu z Groclinem w pierwszej kolejce rewanżowej to klasa światowa. Do tego w ostatnim meczu Michał Probierz strasznie defensywnie ustawił swój zespół. Grodziszczanie mieli duże problemy z rozgrywaniem akcji ofensywnych. Moim zdaniem jutro czeka nas ciężki mecz. Możliwe, że padnie remis. W końcu są to derby województwa Łódzkiego. Tego meczu akurat nie widziałem, ale przyznaję Ci rację. Fabiniak jak ma swoj dzień broni wyśmienicie Ale Belchatów gra bardzo nowoczesną piłkę, stwarza wiele sytuacji, większość z nich kończy strzałem na bramkę. Nie zagrać na nich to grzech Co do bramkarzy, to dziś mnie zaskoczył Kotorowski. Obrona strzału Iwańskiego to parada kolejki, a moze i rundy
|
Do góry
|
|
|
|
|
|