Pytam sie o co wam chodzi?
Ja nie stwarzam zadnych problemow( przynajmniej celowo tego nie robilem -sam nie szukalem nigdy zaczepki) ... podawalem tu jedynei swoje typy, pisalem analizy i tyle...
Moja obecnosc na tym forum miala na celu tylko i wylacznie pomoc innym ludziom w ogrywaniu bukow. Sa na tym forum osoby ktore mi czegos zazdroszcza( nie wiem czy tego ze wygrywam czy wiedzy - trudno mi to wytlumaczyc)ale nie bede spokojnie patrzyl na to jak mi ublizaja - taki mam charakter i nci na to nie poradze ze czasem dosadnie pisze to co mysle o prewnych ludziach ale gdy obiektywanei na to spjrzec to mysle ze 90% ludzi przyznala by mi racje :).Gdziekolwiek pojawial sie moj post za chwile pojawiala sie trojka drombo w postaci scobasa lorda i svarta .... nawet laik by to zauwazyl.Scobas nazwal swoj temat Tendettne typy i nikomu to nie przeszkadza a ja za privy dostaje ostrzezenia
Nie chce zeby wokol mojej osoby dalej tworzyla sie taka atmosfera wiec sam rozwiaze ten problem znikajac z forum.Pewnie niektorzy sie uciesza ;)no ale jesli dla moderatow wazniejsi sa prowwokatorzy niz ludzie ktorzy pisali analizy i podawali konkretne typy to ich ( wasza ) sprawa ja nie mam ochoty prowadzic wojny z polglowkami
Prosze o otworzenie mojego tematu w archiwum pp( to dla mnie wazne) chce napisac pare slow podsumowujac swoj rok na tym forum i zawijam sie z tego "forum"
Pozdrawiam