Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#1047655 - 15/03/2007 09:52 Re: 1/8 Pucharu UEFA [Re: Szewa]
taniak Offline
old hand

Meldunek: 27/11/2006
Benfica-PSG

PSG po pierwszym meczu ma zapas jednej bramki gdyż wygrali u siebie 2:1 jednak myślę że to nie wystarczy aby awansować.Wynik osiągnięty przez Benfice jest bardzo korzystny i aby awansować muszą wygrać u siebie(nie licząc wyniku 2:1).Benfica wygrywać u siebie potrafi co pokazuje w lidze portugalskiej na 9 meczy 8 zwycięstw i 1 remis do tego ostatnio także wygrali z Dynamo Bukareszt w poprzedniej rudzie 1:0.Wydaje mi się że PSG bardziej musi się koncentrować na lidze gdzie zajmują dopiero przed ostatnie miejsce mając 2 pkt przewagi nad miejscem 20.Ich dorobek na wyjazdach to na 13 meczy 2-6-5.Wynik pierwszego meczu mnie zaskoczył bo byłem przekonany że już u siebie sobie odpuszczą no ale skoro wygrali u siebie to teraz Benfica bedzie bardziej zmotywowana od poczatku meczu i myśle że dziś spokojnie wygra.
Typ: BENFICA
kurs: prawie wszędzie 1.6
można by spróbować jeszcze handi ale to dla ryzykantów ;\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1047771 - 15/03/2007 11:41 Re: 1/8 Pucharu UEFA [Re: taniak]
bludek Offline
veteran

Meldunek: 16/01/2007
Originally Posted By: taniak
Benfica-PSG

PSG po pierwszym meczu ma zapas jednej bramki gdyż wygrali u siebie 2:1 jednak myślę że to nie wystarczy aby awansować.Wynik osiągnięty przez Benfice jest bardzo korzystny i aby awansować muszą wygrać u siebie(nie licząc wyniku 2:1).Benfica wygrywać u siebie potrafi co pokazuje w lidze portugalskiej na 9 meczy 8 zwycięstw i 1 remis do tego ostatnio także wygrali z Dynamo Bukareszt w poprzedniej rudzie 1:0.Wydaje mi się że PSG bardziej musi się koncentrować na lidze gdzie zajmują dopiero przed ostatnie miejsce mając 2 pkt przewagi nad miejscem 20.Ich dorobek na wyjazdach to na 13 meczy 2-6-5.Wynik pierwszego meczu mnie zaskoczył bo byłem przekonany że już u siebie sobie odpuszczą no ale skoro wygrali u siebie to teraz Benfica bedzie bardziej zmotywowana od poczatku meczu i myśle że dziś spokojnie wygra.
Typ: BENFICA
kurs: prawie wszędzie 1.6
można by spróbować jeszcze handi ale to dla ryzykantów ;\)

Jeszcze w zeszlym roku kazdy w PSG zapowiadal: odpuszczamy lige - utrzymac i tak sie utrzymamy (choc pewnie nie mysleli, ze bedzie az tak ciezko),odpuszczamy krajowe puchary, koncentrujemy najwieksza uwage na p.UEFA

Wydaje sie wiec, ze PSG 'z wyboru' gra slabo w lidze i napewno nie odpusci tego meczu.
Mecz bedzie ciezki, kurs niezbyt laskawy. Przewaga argumentow co prawda po stronie Benficki, ale chyba przedzej skusze sie na:

PSG strzeli minimum 1 gola po kursie w okolicach 2

Do góry
#1047781 - 15/03/2007 11:54 Re: 1/8 Pucharu UEFA [Re: bludek]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Originally Posted By: bludek
Wydaje sie wiec, ze PSG 'z wyboru' gra slabo w lidze.

Źle ci sie wydaje. Po ostatnim przegranym meczu z Auxerre, jeden z piłkarzy PSG (Rothen) tak bardzo przeżył porażkę i całą obecną sytuację w PSG które musi walczyć o utrzymanie w lidze że mówiąc o tym popłakał się przed kamerami. Paryżanie na pewno bardziej myślą o weekendowym meczu z Rennes niż o potyczce z Benfiką. Niestety, raczej nie skorzystam z tego bo mimo wszystko uważam że kurs na "jedynkę" w tym meczu (1.60) jest zdecydowanie za niski.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop