Benfica-PSG
PSG po pierwszym meczu ma zapas jednej bramki gdyż wygrali u siebie 2:1 jednak myślę że to nie wystarczy aby awansować.Wynik osiągnięty przez Benfice jest bardzo korzystny i aby awansować muszą wygrać u siebie(nie licząc wyniku 2:1).Benfica wygrywać u siebie potrafi co pokazuje w lidze portugalskiej na 9 meczy 8 zwycięstw i 1 remis do tego ostatnio także wygrali z Dynamo Bukareszt w poprzedniej rudzie 1:0.
Wydaje mi się że PSG bardziej musi się koncentrować na lidze gdzie zajmują dopiero przed ostatnie miejsce mając 2 pkt przewagi nad miejscem 20.Ich dorobek na wyjazdach to na 13 meczy 2-6-5.Wynik pierwszego meczu mnie zaskoczył bo byłem przekonany że już u siebie sobie odpuszczą no ale skoro wygrali u siebie to teraz Benfica bedzie bardziej zmotywowana od poczatku meczu i myśle że dziś spokojnie wygra.
Typ: BENFICA
kurs: prawie wszędzie 1.6
można by spróbować jeszcze handi ale to dla ryzykantów
Jeszcze w zeszlym roku kazdy w PSG zapowiadal:
odpuszczamy lige - utrzymac i tak sie utrzymamy (choc pewnie nie mysleli, ze bedzie az tak ciezko),
odpuszczamy krajowe puchary, koncentrujemy najwieksza uwage na p.UEFAWydaje sie wiec, ze PSG 'z wyboru' gra slabo w lidze i napewno nie odpusci tego meczu.
Mecz bedzie ciezki, kurs niezbyt laskawy. Przewaga argumentow co prawda po stronie Benficki, ale chyba przedzej skusze sie na:
PSG strzeli minimum 1 gola po kursie w okolicach 2